Tarjoamme vahvoja tulostus- ja pehmopapereiden brändejä 

Euroopan johtavana toimistopapereiden jakelijana Antalis kattaa jälleenmyyjien sekä suurten yritysten ja julkishallinnon organisaatioiden tarpeet.

Tutustu laajaan paperivalikoimaamme: väritulostuspaperit, optimaaliset valkoiset paperit, paperit päivittäiseen käyttöön, kevyet paperit, kierrätyspaperit, värilliset paperit. Tutustu myös tunnettuihin brändeihimme: Xerox, Image, Data Copy ja Pioneer.

Lisäksi Antalis tarjoaa toimistoympäristöön laajan valikoiman ammattimaisia Katrin-hygienia- ja puhdistustuotteita.

Office-home-img.jpg

Brändimme

Products-home-xerox.jpg

Xerox-tuotemerkillä varustetut tulostusmateriaalit on suunniteltu tuottamaan parhaat tulokset kaikissa digitaalisissa tulostimissa - työpöydän lasertulostimista digitaaliseen tuotantoon.

Logo-image.jpgKattava valikoima - Image-tulostuspapereista löydät varmasti sopivan vaihtoehdon ammatilliseen tai henkilökohtaiseen käyttöösi. Valikoimassa myös värillisiä papereita!

Products-home-data-copy.jpgTäysin valkoinen paperi jokapäiväiseen tulostukseen ja kopiointiin. Ainutlaatuinen patentoitu kantopakkaus!

Products-home-pioneer.jpg

Ensiluokkainen, erittäin valkoinen paperi, joka soveltuu värilliseen laser- ja inkjet-tulostukseen ja kopiointiin. Saatavana myös suurina arkkeina painatuksiin.

Products-home-katrin.jpg

Katrin® on Metsä Tissuen pehmopapereiden ja hygieniaratkaisujen valikoima, joka tarjoaa luotettavuutta ja hyvinvointia pesuhuoneissa, hotelleissa, kouluissa, ravintoloissa sekä teollisissa ja terveydenhuollon ympäristöissä.