Katrin-brands-banner.jpg

Katrin - huippulaatua pesuhuoneessa

Katrin® on Metsä Tissuen hieno Away from Home (AFH) -valikoima pehmopapereille ja hygieniaratkaisuille. Tämä johtava hygieniatuotteiden valikoima tarjoaa luotettavuutta ja hyvinvointia pesuhuoneissa, hotelleissa, kouluissa, ravintoloissa, teollisissa työpaikoissa ja terveydenhuollon ympäristöissä. Valikoimaan kuuluvat käsipyyhkeet, wc-paperit, talouspyyhkeet, lautasliinat, saippuat ja puhdistusaineet, jotka kaikki on suunniteltu vastaamaan kiireisen työ- ja pesuhuoneympäristön vaatimuksiin.

Katrin®-sarjaan kuuluu myös annostelijoita ja saippuoita, joiden tarkoituksena on tarjota oikea määrä pehmopapereita tai saippuaa käyttäjälle, välttää jätteen syntymistä ja vähentää ympäristövaikutuksia. Annostelijat on helppo täyttää, ne ovat esteettisesti miellyttäviä ja kestävästä raaka-aineesta valmistettuja.

 

Tilaa tuotteita

washroom_high_consumption_low_expectation_white.jpg

Asiakkaan odotuksiin vastaaminen

Oikeanlainen vierailukokemus kovassa käytössä olevassa julkisessa pesuhuoneessa varmistaa sen, että asiakkaan odotukset täyttyvät. Katrin®-pesuhuoneen ratkaisut ovat tehokas tapa hallita tällaisia tiloja riippumatta siitä sijaitsevatko ne urheilustadionilla, messuhallissa vai oopperatalossa.

washroom_low_consumption_medium_expectation_white_alt_1.jpg

Tee vaikutus

Haluat tehdä vaikutuksen riippumatta siitä, onko sinulla vierailevia asiakkaita tai asiakkaita, jotka nauttivat juomasta tai ruoasta kahvilassasi tai baarissasi. Pesuhuone on vain yksi osa asiakaskokemusta, joka voi heijastua yritykseesi positiivisesti. Katrin®-älyratkaisujen avulla voit parantaa pesuhuoneen mukavuutta ja tehdä vaikutuksen.

production_k4_wide.jpg

Helpota työtaakkaasi

Tuotantohygienia on iso osa tuotantoprosessia ja Katrin® tarjoaa korkealaatuisia ratkaisuja, jotka tekevät työstäsi helpompaa ja toimivampaa.

Tuotantoalueiden siistimisen on oltava tehokasta riippumatta siitä, puhdistatko maalia, öljyä, rasvaa, pölyä tai vettä. Katrin®-teollisuuspyyhkeet ja -annostelijat sopivat täydellisesti tuotantolinjan siistimiseen vaativimmissakin ympäristöissä.

 

05_werkstatt_hm_v004_rgb_small copie.jpg

Säästä aikaa huoltotehtävissäsi

Katrin®-teollisuuspyyhkeiden käyttö nopeuttaa huoltotöitä, kun saat poistettua lian tai tahrat helposti imukykyisillä arkeilla. Kun korjaat moottoria tai puhdistat polkupyörää, haluat työkalut ja pyyhkeet lähellesi. Tämä onkin keskeinen syy siihen, miksi Katrin®-pyyhkimisratkaisut ovat ihanteellisia.

Katrin®-pyyhkeet ovat myös pehmeitä ja niillä on sertifikaatti soveltuvuudesta suoraan kosketukseen elintarvikkeiden kanssa, mikä on tärkeää elintarvikejalostuksen aloilla.

food_processing_3_300.jpg

Minimoi hygieniariskit

Elintarvikkeiden jalostuksessa hygienia on erittäin tärkeää. Katrin®-ratkaisut auttavat minimoimaan pilaantumisriskit ja vähentämään huoltotöitä. Katrin®-tuotteet täyttävät kaikki teollisuuden säädökset ja ovat sallittuja suoraan kosketukseen elintarvikkeiden kanssa. Erottuvat värit lisäävät turvallisuutta.

06_kueche_nm_01_v001_rgb_without_tatoo_small copie.jpg

Tehokkuutta keittiöön

Katrin®-tuotteet tekevät pintojen ja astioiden pyyhkimisestä tehokkaan. Nopeasti imevät teollisuuspyyhkeet pyyhkivät pois vettä, öljyä ja ruokatahroja. Pyyhkeet soveltuvat suoraan kosketukseen ruoan kanssa ja puhdistavat tehokkaasti kaikenlaisilla pinnoilla.