Avaa Antaliksen kanssa mahdollisuuksien maailma

Työskentelet sitten kirjapainossa, graafisena suunnittelijana, taiteellisena johtajana tai markkinointi- ja viestintäjohtajana, Antalis helpottaa elämääsi auttamalla sinua valitsemaan tarpeisiisi parhaiten soveltuvan tuotteen ja parantamaan painettua viestintääsi.

Antalis on myös kehittänyt kattavan valikoiman palveluja tukemaan yritystäsi "paperimatkan" varrella. Antalis-tiimi voi auttaa sinua valitsemaan paperisi sekä tilaamaan, vastaanottamaan ja säilyttämään niitä.

Viimeisimmät uutiset

Miksi Antalis?

Yhteislogot_600x400.jpgVahvat brändit

Antalis on yhteistyössä johtavien maailmanlaajuisten valmistajien kanssa luonut valikoiman tuotteita, jotka vastaavat kaikkiin vaatimuksiin. Tutustu tärkeimpiin brändeihimme päällystetyille ja päällystämättömille papereille, kirjekuorille, graafisille kartongeille ja tarramateriaaleille.

home-print-services.jpgInnovatiiviset palvelut

Antalis on kehittänyt joukon lisäarvopalveluja helpottamaan asiakkaiden elämää mm. auttamalla heitä valitsemaan, tilaamaan, vastaanottamaan ja varastoimaan papereita ja siirtämään materiaalit omiin tiloihinsa.

 

img-creative-2.jpgNäyttelytilat

Antaliksen tiloissa Vantaalla Tahkotie 2:ssa meillä on paperituotteita esittelevät näyttelytilat. Sovi tapaaminen yhteyshenkilösi kanssa ja tule tutustumaan Papers Showroomiin!

 

Home-print-D2B.jpgd2b

"Digital to Business" -konsepti auttaa Antaliksen asiakkaita hyödyntämään uusimman digitaalisen tekniikan kaikkia mahdollisuuksia. Tämä konsepti kokoaa laajan valikoiman digipainoille soveltuvia materiaaleja ja vahvistaa yhteistyötä OEM-laitevalmistajien, kirjapainojen, tulostuslaitosten, mainostoimistojen ja brändinomistajien välillä.

Home-print-green.jpgGreen Connection

Antalis Green Connection -konsepti luottaa vahvoihin kierrätyspaperimerkkeihin - esim. Nautilus - sekä palveluihin ja työkaluihin, jotka ohjaavat Antaliksen asiakkaita kestävään tapaan toimia. Se korostaa kierrätetyn paperin merkitystä yritysten kehittämissä yhteiskuntavastuustrategioissa.

creative-power-by-antalis.jpg

Creative Power

Antalis uskoo vahvasti, että paperinvalinta on luova teko. Paperit tehostavat viestiä eivätkä ole pelkästään osa tuotantoprosessia. Siksi Creative Power -konsepti on kehitetty yhdistämällä laaja luova paperivalikoima ja siihen liittyvät palvelut auttamaan asiakkaita paperinvalinnassa.

Avainluvut maailmanlaajuisesti (Paperit-liiketoiminta)

P2_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_homepage-08.png

Edustettuna 30 maassa
ympäri maailmaa

P1_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_homepage-10.jpg

Yli 40 000 asiakasta

P1_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_homepage-14.jpg

Yli 93 logistiikkakeskusta

Uutiset