Easychoice-master.jpg

Näytteet, dummyt ja swatchit auttavat tekemään projektistasi totta

Painetut ja painamattomat näytteet, rakennemallit ja näyteviuhkat inspiroivat ja auttavat valitsemaan oikean painomateriaalin juuri sinun projektiasi varten ja saattamaan sen päätökseen.

img-brainstore-960x600.jpg

Näytteet

Antaliksen näytepalvelusta saat painamattomia arkkinäytteitä meillä myynnissä olevista tuotteista. Näytearkki auttaa sinua näkemään tuotteen valkoisuuden asteen, värisävyn, kiillon ja opasiteetin eli läpinäkymättömyyden. Konkreettisen hypistelyn kautta saat hyvän tuntuman materiaalin pinnan rakenteesta, sen sileydestä/karheudesta, ryhdikkyydestä, jäykkyydestä jne. Paperin tuntu on asia, jonka saa selville vain koskettamalla. Itse nähtynä ja kokeilemalla saat parhaiten varmuuden siitä, sopiiko kyseinen tuote tukemaan viestiäsi. 

Näytetilaukset: naytepalvelu@antalis.com

Näytepalveluhinnasto

Dummyt

Joskus on vaikea hahmottaa, miltä oma työ näyttää valmiina. Valmis rakennemalli eli dummy ilman painatuksia voidaan tehdä haluamaasi kokoon sillä sivumäärällä kuin mitä työhösi tulee. Näin pystyt näkemään lopullisen työsi paksuuden ja arvioimaan sen painon mahdollista postitusta varten. Jos käytät läppäkansia tai erikoisia taittoja, nekin voidaan tehdä valmiiksi. Sidonnassa meillä on mahdollisuuksia käyttää liima-, stifti- ja wiresidontaa. 

Dummytilaukset: naytepalvelu@antalis.com

Dummyhinnasto

img-easy-choice-3.jpg

Konsultointi

Antaliksen näytepalvelu on oikea aarreaitta, sillä sieltä saat hyviä ehdotuksia omiin töihisi soveltuvista tuotteista. Ehdotukset konkretisoituvat näytearkeiksi ja rakennemalleiksi, jolloin hahmotat valmiin työsi paremmin ja materiaalin valintasi helpottuu huomattavasti.

Henkilökuntamme auttaa mielellään ideoinnissa eri materiaalien hyödyntämisestä. Esittelemällä laajaa ja monipuolista valikoimaamme ja sille tehtyjä töitä he pystyvät jakamaan tietoa ja antamaan ideoita, jota mm. suunnittelijat voivat hyödyntää omassa luovassa työssään.  


 

img-easy-choice.jpgValitse mieleisesi näytteet näytepalvelustamme

Tule paikan päälle tutustumaan vaihtoehtoihin, niin saat varmimmin projektiisi parhaiten soveltuvan materiaalin. Ota siis yhteys yhteyshenkilöösi ja sovi tapaaminen näytepalveluumme!

img-easy-choice-2.jpg

Pyydä swatcheja

Swatchit ovat näyteviuhkoja tai näytevihkoja, joista näet mallit kätevästi - osin myös painettuina. Niistä löytyy myös tarkempaa tietoa painomenetelmistä, ympäristösertifikaateista esim. FSC/PEFC jne. Voit pyytää niitä näytepalvelustamme tai yhteyshenkilöltäsi.