Antaliksen tavoitteena on vakiinnuttaa itsensä paperialan kiistattomaksi ympäristöjohtajaksi asettamalla selkeät ja ymmärrettävät standardit.

img-green-connection-1.jpg

Antalis Green Connection

Antaliksen tavoitteena on toimia paperialalla kiistattomana ympäristöasioiden johtajana asettamalla omat selkeät ympäristöstandardit. Antalis konsernina on aina työskennellyt tiiviisti materiaalitoimittajien, asiakkaiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Näin on saatu yhdistettyä innovointi, lisäarvo ja ympäristöasioiden laadukkuus mm. tukemalla kestävää kehitystä Antalis-yritysten kautta ympäristöesitteiden ja tapahtumien muodossa.

Varmistaakseen, että viesti välittyy yhtenäisenä ja jäsenneltynä eri aktiviteettien kautta, Antalis on luonut vihreydelle konserninlaajuisen ”Antalis Green Connection” -kattojärjestelmän. Ympäristöaktiviteetteihin liittyvässä viestinnässä käytetään yhdistävää ja heti tunnistettavaa vihreää ”Antalis Green Connection” -logoa.

Alla on useita kunnianhimoisia "Antalis Green Connection" -hankkeita, jotka tukevat ryhmän tavoitetta olla ympäristövastuullisissa asioissa edelläkävijä:

img-green-connection-2.jpg

Green Star System™

Yksinkertainen ja moitteeton luokittelujärjestelmä, joka arvioi paperilaatujen ympäristövastuun tason. Tämä työkalu ottaa huomioon kuidun alkuperän ja valmistusprosessin. Se määrittelee kullekin paperituotteelle nollasta viiteen tähteä ympäristöominaisuuksiensa mukaisesti. Vielä entistäkin paremman jäljitettävyyden varmistamiseksi Antalis on luonut Antrak®:n eli Antaliksen toimittajien alustan, joka takaa, että tuotteesi tulevat vastuullisesta toimitusketjusta.

img-green-connection-6.jpg

Ympäristöystävälliset paperit

Antalis on rakentanut ympäristöystävällisen tuotevalikoiman. Se on mukautettu kaikentyyppisiin paino- ja viimeistelytekniikoihin ja noudattaa tiukkoja ympäristövaatimuksia. Tämä antaa yritysasiakkaille mahdollisuuden integroida paperinkäyttö helposti yritysten yhteiskuntavastuun politiikkaan samalla ottaen huomioon myös kustannukset ja sovellusten prioriteetit.

Certifications.jpg

Multi-site FSC®- ja PEFC-sertifikaatti

Sen lisäksi, että Antalis keskittyy ympäristöystävällisiin tuotteisiin, Antalis on tarkkaavainen myös koko toimitusketjun ympäristömerkinnöissä. Antalis on alallaan ensimmäinen, jolla on multi-site FSC®- ja PEFC-sertifikaatti varmistaakseen täydellisen jäljitettävyyden ja läpinäkyvyyden koko toimitusketjussa. Auditoitaessa huomioidaan logistiikka (merkinnät, erillinen tuotteiden varastointi, toimitus) sekä tietojärjestelmät (viittaukset, tuoteryhmät…) ja markkinointi- ja myyntiprosessit (logojen käyttö, koulutus...). Standardien käyttö tarkoittaa, että kaikkien sertifioitujen maiden on täytettävä samat ympäristövaatimukset asiakkailleen. Nykyään 32 Antalis-yksikköä maailmanlaajuisesti on osa tätä ohjelmaa.

Ympäristötyökalut

Ympäristöjohtajana Antalis kehittää ja edistää useita työkaluja paperin ympäristövaikutuksia koskevan viestinnän tukemiseksi ja helpottamiseksi. Tutustu niihin ja jaa niitä halutessasi. Katso oheinen dynaaminen video myyteistä ja ennakko-oletuksista paperin ja ympäristövastuun suhteen - yllätyt! Paperiteollisuus on yksi ympäristöystävällisimmistä teollisuudenaloista ja se tukee metsien istutuksia.

 

Vihreä valkoinen paperi

"Vihreä valkoinen paperi" -esitteemme kertoo lisää ympäristövastuullisesta paperista.