Data Copy 40 years anniversary
Tilaa tuotteita

Data Copy - takuuvarma toimistopaperi!

Ikonisena brändinä jo 40 vuoden ajan Data Copy on saanut vahvan maineen markkinalla. Asiakkaat tuntevat sen monipuolisuudesta ja helppokäyttöisyydestä, ensiluokkaisesta laadusta sekä patentoidusta fiksusta pakkauksesta.

DC-boxes.jpg

Jokaiseen päivään jotakin

Todellinen toimiston monitoimipaperi, joka sopii kaikenlaisiin tulostuksiin jokapäiväisestä viestinnästä ja teksteistä näyttävämpiin graafisiin ja väriraportteihin saakka.

plush-1.jpg

Ympäristöystävällinen

Ympäristövastuullinen paperivalikoima, joka on FSC®-sertifioitu ja jolle on myönnetty EU-ympäristömerkin käyttöoikeus. Jokaisella ympäristövaikutuksella on merkitystä.

 

data-copy-face.jpg

Korkea laatu

Erittäin korkealaatuinen paperi, joka tuo mielenrauha ongelmattomalla tulostuksellaan. Soveltuu laser- ja inkjet-tulostimiin.

DC-grabngo.jpg

Fiksu pakkaus

Ainutlaatuinen patentoitu kantopakkaus: helppo tarttua, kevyempi kuljettaa ja helppo siirrellä toimistossa. Todellinen mukavuus päivittäiseen työskentelyyn.

 

colorlok-logo-mi2.jpg

Data Copy on ColorLok®-sertifioitu

Data Copy on ColorLok®-sertifioitu mustesuihku- ja lasertulostukseen. ColorLok®-käsittely tarjoaa korkean laadun. Väriaineet pysyvät paperin pinnalla tehden väreistä eloisampia ja kontrasteista terävämpiä.

 

1pt-blue.jpg

 

 

Data Copy – 1% for the Planet -järjestön jäsen

Data Copy, joka on "1% for the Planet" -järjestän jäsen, lahjoittaa 1 % vuotuisesta myynnistään ympäristöjärjestöille. 1% for the Planet on maailmanlaajuinen järjestö, joka auttaa rahoittamaan erilaisia voittoa tavoittelemattomia ympäristöjärjestöjä ja aloitteita ilmaston ja energian, terveyden ja ympäristön, veden, biologisen monimuotoisuuden ja ekosysteemien, maatalouden, ekokansalaisuuden ja koulutuksen aloilla. Liittymällä tähän maailmanlaajuiseen yhteisöön Data Copy ottaa kestävän kehityksen lähestymistavassaan askeleen pidemmälle.

Fiksua pakkaamista - tarkastele lähempää!

DC-grabngo-blue.jpg


Miellyttävä Grab-and Go-kantokahva

Laatikoissamme on mukava Grab-and-Go™-kahvakahva, joka tekee laatikoiden siirtämisestä paljon helpompaa. Se tulee vakiona kaikille tavallisille A4-papereille.

DC-open-blue.jpg


Repäisynauha kätevämpään laatikon avaamiseen!

Kaikissa Data Copy -laatikoissa on erityinen repäisynauha, joten voit repiä laatikon auki, jotta pääset käsiksi paperiin välittömästi. Nopeaa, helppoa ja kivutonta!

DC-blue-open.jpg


Kääreettömänä valmiina toimintaan!

NonStopBox tarjoaa 2500 paperiarkkia kääreetömänä ja valmiina käyttöön. Joten pienempi määrä pakkausjätettä tuottaa vihreämmän ratkaisun toimistollesi.

 

DC-box-left.jpg


A3-laatikossa 3 riisiä - kevyempi kantaa.

Asioiden helpottamiseksi pakkaamme nyt kaikki A3-kokoiset paperimme kolmen riisin laatikkoon. Ei enää tuskailua raskaiden laatikoiden kanssa.

Lataa hauskoja Data Copy -kuvia!