xerox-intro.jpg

Tuo ideoihisi eloa Xerox®-papereilla ja -sovellustuotteilla

Xerox®-paperit on suunniteltu tuottamaan erinomaista tulostusjälkeä kaikissa digitaalisissa tulostimissa - mustesuihkutulostimissa ja lasereissa - värillisistä korkealaatuisista asiakirjoista mustavalkoisiin suurtulostuksiin. Tulostat sitten tulostuslaitoksessa, toimistossa tai kodissa, Xerox on kehittänyt tarpeisiisi vastaamaan laajan paperivalikoiman. Yksinomaan Antalikselle.

usp-xerox.jpg

100 % suoritus taattu Xerox®-papereilla

Xerox keksi, suunnitteli ja kehitti digitaalisen tulostuksen. Kun valitset Xerox®-paperin, hyödyt ainoasta paperista, jonka maailman vaativimmat insinöörit ovat testanneet ja jonka optimaalista suorituskykyä he ovat parantaneet paremman tuottavuuden varmistamiseksi. Tämä Antaliksen säilyttämä huippuosaamisen ja innovaatioiden perinne on olennainen osa Xeroxin DNA:ta.

 

usp-xerox-2.jpg

Xerox®-paperit ovat täydellinen valinta

Xerox®-sarja tarjoaa suuren valikoiman optimaalisia papereita moniin käyttökohteisiin: korkealaatuiset päällystetyt ja päällystämättömät paperit digitaaliseen väritulostukseen, tulostuspaperit jokapäiväiseen mustavalkoiseen tulostukseen ja kierrätetyt paperit jokapäiväiseen tulostukseen ympäristövaikutukset minimoiden.

 

usp-xerox-3.jpg

Xerox on brändi, joka välittää ympäristöstä

Kaikki Xerox®-paperit ovat ympäristövastuullisia. Niiden valmistukseen käytetyt kuidut on hankittu kestävästi hoidetuista metsistä, joilla on FSC®- tai PEFC™-sertifikaatti tai EU-ympäristömerkin käyttöoikeus. Kierrätyspaperit on valmistettu yksinomaan 100 % kierrätyskuidusta. Valikoima osoittaa brändin sitoutuvan ympäristöön.

 

usp-xerox-4.jpg

Johtava paperibrändi Euroopassa*

Ei ole mikään yllätys, että Xerox® valittiin parhaaksi paperibrändiksi neljäntenä vuotena peräkkäin Iso-Britanniassa, Ranskassa ja Saksassa. Erinomaisen laadun ja laajan jälleenmyyjien verkoston avulla voit luottaa siihen, että Xerox®-paperit täyttävät kaikki tulostustarpeesi.
* © 2016 Opticom International Research AB. Kaikki oikeudet pidätetään.

 

Xerox-sovellustuotteet

Tarjoa asiakkaillesi ainutlaatuisia, lisäarvoa tuottavia ratkaisuja Xerox-sovellustuotteiden kautta. Tuotteet on testattu Xerox-laboratorioissa varmistamaan korkealaatuinen ja optimaalinen tulos Xerox-laitteilla.

xerox-580x280.jpg

Veden- ja repäisynkestävät 

Xeroxilla on valikoima synteettisiä materiaaleja, kuten Premium NeverTear, joiden avulla voit tulostaa säänkestäviä, repäisynkestäviä, ja muutenkin kestäviä asiakirjoja ja esineitä suoraan Dry Toner -laitteilla ilman laminointia. Kartat, käyttöohjeet, ruokalistat, tunnisteet, liput, kyltit. Xeroxilla on myös veden- ja säänkestäviä itseliimautuvia tuotteita, kuten DuraPaper- ja NeverTear-tarrat.

 

xerox-2-580x280.jpg

Laajennettu Premium NeverTear -valikoima

Erikoissuunnitellut rannekkeet, matkalaukun nimikyltit, oven ripustimet, käyntikortit. Käytä valmiiksi stanssattuja pohjia suunnittelussasi ja ne ovat heti tulostuksen jälkeen käyttövalmiita.

 

xerox-3-580x280.jpg

Jäsen- ja kanta-asiakaskortit

Aktivoi asiakkaasi jäsen- ja kanta-asiakaskorttiratkaisuilla. Kortit on yhdistetty A4-saatelomakkeeseen, jolloin voit tulostaa saatteen ja kortin yhdellä kertaa. Saatavana erilaisia ratkaisuja tarpeidesi ja budjettisi mukaan - myös räätälöitynä.

 

xerox-4-580x280.jpg

Create Range

Tee huomiotaherättäviä, räätälöityjä myynninedistämis- ja asiakirjojen säilytystuotteita Xerox Create Range -sovelluksella. Boutique-laukut, hiirimatot, opasteet, viivaimet, kansiot ja paljon muuta ....