xerox-intro.jpg

Tuo ideoihisi eloa Xerox®-papereilla ja -sovellustuotteilla

Xerox®-paperit on suunniteltu tuottamaan erinomaista tulostusjälkeä kaikissa digitaalisissa tulostimissa - mustesuihkutulostimissa ja lasereissa - värillisistä korkealaatuisista asiakirjoista mustavalkoisiin suurtulostuksiin. Xerox®-sovellustuotteet helpottavat työtäsi mm. valmiiksi stanssatuilla tuotteilla. Xerox® Premium Never Tear on säänkestävä tuote, jota ei tarvitse laminoida!

Tulostat sitten tulostuslaitoksessa, toimistossa tai kodissa, Xerox on kehittänyt tarpeisiisi vastaamaan laajan materiaalivalikoiman. Yksinomaan Antalikselle.

usp-xerox.jpg

100 % suoritus taattu Xerox®-papereilla

Xerox keksi, suunnitteli ja kehitti digitaalisen tulostuksen. Kun valitset Xerox®-paperin, hyödyt ainoasta paperista, jonka maailman vaativimmat insinöörit ovat testanneet ja jonka optimaalista suorituskykyä he ovat parantaneet paremman tuottavuuden varmistamiseksi. Tämä Antaliksen säilyttämä huippuosaamisen ja innovaatioiden perinne on olennainen osa Xeroxin DNA:ta.

 

usp-xerox-2.jpg

Xerox®-paperit ovat täydellinen valinta

Xerox®-sarja tarjoaa suuren valikoiman optimaalisia papereita moniin käyttökohteisiin: korkealaatuiset päällystetyt ja päällystämättömät paperit digitaaliseen väritulostukseen, tulostuspaperit jokapäiväiseen mustavalkoiseen tulostukseen ja kierrätetyt paperit jokapäiväiseen tulostukseen ympäristövaikutukset minimoiden.

 

usp-xerox-3.jpg

Xerox on brändi, joka välittää ympäristöstä

Kaikki Xerox®-paperit ovat ympäristövastuullisia. Niiden valmistukseen käytetyt kuidut on hankittu kestävästi hoidetuista metsistä, joilla on FSC®- tai PEFC™-sertifikaatti tai EU-ympäristömerkin käyttöoikeus. Kierrätyspaperit on valmistettu yksinomaan 100 % kierrätyskuidusta. Valikoima osoittaa brändin sitoutuvan ympäristöön.

 

usp-xerox-4.jpg

Johtava paperibrändi Euroopassa*

Ei ole mikään yllätys, että Xerox® valittiin parhaaksi paperibrändiksi neljäntenä vuotena peräkkäin Iso-Britanniassa, Ranskassa ja Saksassa. Erinomaisen laadun ja laajan jälleenmyyjien verkoston avulla voit luottaa siihen, että Xerox®-paperit täyttävät kaikki tulostustarpeesi.
* © 2016 Opticom International Research AB. Kaikki oikeudet pidätetään.

 

Xerox-sovellustuotteet

Tarjoa asiakkaillesi ainutlaatuisia, lisäarvoa tuottavia ratkaisuja Xerox-sovellustuotteiden kautta. Tuotteet on testattu Xerox-laboratorioissa varmistamaan korkealaatuinen ja optimaalinen tulos Xerox-laitteilla.

brand-header-xerox-PNT.jpg

Premium NeverTearissa on myös luontainen antimikrobinen ominaisuus, joka ennaltaehkäisee/ häiritsee tavallisten ruokamyrkytysbakteerien kasvua pinnalla tehden ruokalistoista ja jaetuista dokumenteista hygieenisempiä.

Yhdessä puhdistusmenetelmien kanssa se antaa toisen puolustuslinjan, toimii 24/7 tulosteen käyttöiän ajan. Jopa alueilla, joilla on 100 % väriaineen peitto, tarjotaan suojaus. Xerox Premium NeverTear on myös testattu ISO 21702:2019 -standardin mukaisesti, ja sen on osoitettu vähentävän SARS-COV-2:ta (Covid-19:ää aiheuttava virus) 90 % 24 tunnin kuluttua.

Antimicrobial-Icon.jpg (Antimicrobial Icon Hand)

mosaic-3-xerox.jpg

Kestävä Xerox Premium NeverTear 

Xerox Premium NeverTear on suunniteltu digitaaliseen Dry Toner -tulostukseen. Voit tulostaa sään- ja repeytymisenkestäviä sekä muutenkin kestäviä asiakirjoja ilman laminointia. Kartat, käyttöoppaat, ruokalistat, tuote-etiketit, liput, kyltit ja paljon muuta... Saatavana eri mikronipaksuuksissa käyttökohteesi mukaan.  Xeroxilla on myös veden- ja säänkestäviä itseliimautuvia tuotteita, kuten DuraPaper- ja NeverTear-tarrat.

mosaic-2-xerox.jpg

Laajennettu Premium NeverTear -valikoima

Standardin White Matt -arkkien lisäksi laajennettu Premium NeverTear -valikoima sisältää muita laatuja sekä valmiiksi stanssattuja ratkaisuja:

 • Light Frost kansille, liitteille, tuote-etiketeille
 • Backlit taustavalaistuille Light box -näytöille
 • Colours, sisältää värillisiä pastellisävyistä voimakkaisiin sävyihin saakka
 • Wristbands*, rannekkeet
 • Luggage tags*, matkalaukkujen nimilipukkeet
 • Door hangers*, oviripustimet
 • Business cards*, käyntikortit


* Kysy valmiita pohjia suunnitteluasi varten.

xerox-3-580x280.jpg

Jäsen- ja kanta-asiakaskortit

Aktivoi asiakkaasi jäsen- ja kanta-asiakaskorttiratkaisuilla. Kortit on yhdistetty A4-saatelomakkeeseen, jolloin voit tulostaa laserilla tai painaa digitaalisesti saatelomakkeen ja kortin yhdellä kertaa.

Saatavana myös räätälöityjä versioita, joissa voit määrittää:

 • Saatearkin koon
 • Korttityypin (polyesteri, paperi, butterfly eli perhosmalli)
 • Korttien määrän ja asemoinnin
 • Mahdollisen esipainatuksen kortteihin tai saatelomakkeisiin

mosaic-xerox.jpg

Create Range

Tee huomiotaherättäviä, räätälöityjä myynninedistämistuotteita ja asiakirjojen säilytystuotteita Xerox Create Range -sovelluksella.

 • Boutique-kassit
 • Hiirimatot
 • Kansiot
 • Kyltit ja toteemit
 • Viivottimet, lasinaluset
   

Tulosta vain tarvittavat materiaalit räätälöiden ne yksilöllisiksi ratkaisuiksi. Valmistettu kierrätettävästä polypropeenista, helppo käyttää uudelleen ja päivittää seuraavia projekteja varten.