IMG-banner-IMAGE.jpg

IMAGE - papereita kaikkiin tarpeisiin

Image-tulostuspapereista löydät varmasti sopivan vaihtoehdon ammatilliseen tai henkilökohtaiseen käyttöön. Jokainen paperi tarjoaa erityisiä ratkaisuja erilaisiin tulostustarpeisiin - värillisestä grafiikasta tekstien mustavalkoiseen suurtulostukseen. Valikoimassa myös värillisiä papereita! Ammattimaista viestintämateriaalien tulostusta ja kierrätyspapereita ympäristöystävällisempään tulostukseen.

Tilaa tuotteita

USP-images-1.jpg

Kaikkiin tulostustarpeisiin

Image kattaa monitoimipaperit jokapäiväiseen tulostukseen, erittäin valkoiset ja sileät paperit laadukkaaseen väritulostukseen, ympäristöystävällliset kierrätyspaperit sekä värilliset paperit, joissa on laaja valikoima eri värisävyjä.

 

USP-images-3.jpg

Ympäristövastuullinen brändi ympäristöystävällisillä papereilla

Image-brändin alta löytyy ympäristösertifioituja tuotteita. Paperit valmistetaan sertifioiduilla tehtailla, joille on myönnetty EU-ympäristömerkin käyttöoikeus.

 

USP-images-4.jpg

Erotu joukosta

Värillisillä papereilla tehostat viestiäsi ja erotut massasta - valittavana runsaasti eri värivaihtoehtoja pastellisävyistä voimakkaisiin sävyihin saakka.

 

USP-images-2.jpg

Laadukasta tulostusta kaikilla tulostuslaitteilla

Image-paperit soveltuvat kaikentyyppisiin tulostus- ja kopiointilaitteisiin: mustesuihku-, laser- ja digitaalinen tulostaminen. Ensiluokkaiset paperit takaavat laadukkaat tulosteet kerta toisensa jälkeen värilasereille ja digipainoille. ColorLok-teknologialla varustetut paperit tuottavat kirkkaat värit mustesuihkutulostuksessa. Image-paperit tehokkaaseen kaksipuoliseen ja suurtulostukseen.