Antalis, one-stop-shop suurkuvaratkaisuille

Yli 5000 tuotteella katamme suurimman osan visuaalisen viestinnän tarpeista, mukaan lukien joustavat ja jäykät materiaalit, tulostus- ja jälkikäsittelylaitteet, lisävarusteet ja näyttelyratkaisut. Olemme suunnitelleet ainutlaatuisen tarjonnan innovatiivisilla, ympäristöystävällisillä ja tunnetuilla brändeillä, esim. ARLON, COALA, CWT, EPSON, GRAPHTEC, FLEXA, PRIPLAK, SOLARSCREEN, STADUR, STAFIX, VAIMEE ja YUPO.

Coala, Antaliksen oma brändi, on saatavana 28 maassa. Se kattaa tiukasti tekniikan kärjessä olevia materiaaleja POS-kylteille ja -kuville sekä sisustukseen.

VisualCom-home-img2.jpg

Brändimme

VisualCom-home-coala.jpg

Täydellinen valikoima materiaaleja digitaaliseen suurkuvatulostukseen sisä- ja ulkokäyttöön. Liuotin- ja vesipohjaisille väreille.

Products-home-data-coala-system.jpg

Coala Systems on moderni näyttelyjärjestelmien tuoteperhe. Mukana tarvittavat kuljetus- ja asennustarvikkeet.

MI2_VC_EQUIP_580x280_3.jpg

Antaliksen laitevalikoimaan kuuluvat suurkuvatulostimet, leikkurit, laminaattorit, sublimaatioprässit, jälkikäsittelylaitteet, ohjelmistot ja paljon muuta.

VisualCom-home-priplak.jpg

PRIPLAK® on vahva ja silti taipuisa polypropeeni-arkki, joka on ihanteellinen viestintään, myymälöihin sekä pakkauksiin ja muihin painotuotteisiin.

arlon-logo-brand-page.jpg

Arlonilta löytyy materiaaleja näyttäviin yliteippauksiin: ajoneuvoihin, seiniin, mainoksiin yms.

Dispa_580x280.jpg

Dispa on ympäristöystävällinen kartonki suurkuville.