banner-MI2.jpg

Arlon - maailman johtava graafisten kalvojen toimittaja

Antaliksen kanssa yhteistyötä tekevä Arlon Graphics valmistaa korkealaatuisia yliteippauskalvoja ja materiaaleja ajoneuvoihin, peräkärryihin, seiniin, kaupallisiin grafiikoihin sekä pintojen suojaukseen.

Arlon perustettiin vuonna 1958 Kaliforniassa lähellä Los Angelesia. Se on maailmanlaajuinen tarrojen valmistaja tuottaen materiaaleja pääasiassa ajoneuvoihin, arkkitehtuuriin ja kaupallisiin grafiikoihin. Arlon kehittyy nopeasti premium-tuotteiden laajalla valikoimalla sekä jatkuvana virtana syntyvillä uusilla tuotteilla. Korkealaatuisten tuotteiden taustalta löytyvät merkittävät teknologiat: X-Scape Technology® ja FLITE Technology®.

Yli 60 vuoden kokemus, Arlonin luotettava kansainvälinen toiminta ja asiakkaan tarpeista lähtevä innovointi edesauttavat Arlonia kehittämään ja tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita ja erinomaista asiakaspalvelua.

 

Lisäksi Arlon yhtenä maailman kokeneimmista valutuotteiden valmistajista tarjoaa teknistä tukea, joka opastaa asentajia parhaisiin käytäntöihin ja tarjoaa lisätietoja onnistuneen yliteippauksen perusteista: esitteet, oppaat, webinaarit, koulutukset, sertifioinnit…

arlon-truck02.jpg

 

Laajenna liiketoimintaasi tarroilla ja tulosteilla

Arlon pyrkii luomaan innovatiivisia materiaaleja, jotka herättävät luovat ideat eloon. Maailmanlaajuisena tarrojen valmistajana Arlon tarjoaa suurkuva- ja grafiikkateollisuudelle laajan valikoiman tuotteita ainutlaatuisilla tekniikoilla.

 

Arlonin valikoima sisältää erilaisia tuotteita täyttämään asiakkaiden odotukset. Arlon tarjoaa käden ulottuville helppoja ratkaisuja menestykseen: yliteippauskalvoja ajoneuvoihin ja -kalustoihin, sisä- ja ulkoseiniin, kaupallisiin grafiikoihin yms.

Arlon-Truck.jpg

Blue wall

Tailor Shop

 • X-Scape Technology® on Arlonin brändi teknologialle, joka mahdollistaa ilman vapautumisen pieniä kanavia pitkin. Näitä materiaaleja käytetään ajoneuvoihin ja -kalustoon sekä yleisiin opasteisiin. X-Scape Technology® mahdollistaa nopean asennuksen säilyttäen kuitenkin samalla riittävän tarttuvuuden pitkäaikaisen kiinnityksen varmistamiseksi.

 

 • FLITE Technology® on teknologia, jossa on alhainen alkutarttuvuus sekä ainutlaatuinen liiman ja lainerin yhdistelmään perustuva uudelleenasennettavuus. Mestariteippaaja saa käyttöönsä markkinoiden helpoiten ja nopeiten asennettavat tuotteet.

Videot/Tuotteet

Ajoneuvojen & ajokaluston yliteippaus

Epäröitkö, minkä tuotteen valitsisit sovellukseesi? Arlonin helppokäyttöiset ajoneuvon ja -kaluston grafiikkaratkaisut kattavat osittaiset ja täydelliset yliteippaukset sekä brändäyksen. Valikoima pitää sisällään mm. seuraavia tuotteita: SLX™ Cast Wrap, DPF 4600GLX, DPF 4550GTX/MTX, Fusion Wrap ja IllumiNITE Wrap. Viimeisin lisäys Arlonin tuotevalikoimaan on työhön kuin työhön sopiva yliteippauskalvo SLX+®. Todellinen FLITE Technology® -innovaatiota hyödyntävä tulostustarra, joka muuttaa kaiken!

Tulostettavien kalvojen lisäksi Arlon on laajentanut ajoneuvojen yliteippauskalvoja täydellä Premium Colour Change -valikoimalla. Tämä mukautuva valukalvo on kehitetty pitäen helppokäyttöisyys ja asiakastyytyväisyys suunnittelussa etusijalla. Arlon Premium Colour Change on värillinen PVC-valukalvo ajoneuvojen yliteippauksiin, kesto ulkotiloissa jopa 10 vuotta. Ominaisuudet: Flite Technology, korkeampi kiiltotaso, innovatiivinen itsekorjautuva liima, laineri näkymättömillä ilmakanavilla mahdollistaa ilmakuplattoman asennuksen, suojakalvo kiiltäviin väreihin sekä taattu pysyvyys vaikeilla ja monimutkaisilla muodoilla, syvissä kanavissa ja erittäin kaarevilla pinnoilla. Saatavana 30 eri väriä, kiiltävänä, mattana sekä satiinimaisella pinnalla - mukaan lukien alumiini- ja metallitehosteet.

Arlon SLX Cast Wrap vs. Arlon Fusion Wrap

Tiedämme, että oikean tuotteen valinta ei ole helppoa. Mutta millä perusteella teet päätöksen? Ajoneuvon muodon erityispiirteiden perusteellinen tunteminen on välttämätöntä yliteippauksen onnistumiseksi. Monien tuotevaihtoehtojen vuoksi autamme sinua selventämällä kahden suositun ajoneuvojen yliteippausmateriaalin - SLX ™ Cast Wrapin ja Fusion Wrapin - välisiä eroja.

SLX CastWrap

 • Valuvinyyli
 • Ainutlaatuinen uudelleenasennettavuus Flite-technology®:n ansiosta
 • Suunniteltu kaikenmuotoisille pinnoille ajoneuvoissa
 • Suunniteltu soveltuvaksi syviin pokkauksiin
 • Ei tarvetta aukileikkauksille

Fusion Wrap

 • Polymeerinen vinyyli
 • Ainutlaatuinen uudelleenasennettavuus Flite-technology®:n ansiosta
 • Kustannustehokas tuote
 • Korkea mukautuvuus ja elastisuus
 • Tasaisille ja kaareville pinnoille
 • Leikkausta vaaditaan syvissä pokkauksissa (katso video)
 
 

Arlon tarjoaa myös valikoiman tuotteita vaativille pinnoille, kuten DPF 8200 High Tack. Tämä tuote saa grafiikkasi mukautumaan epätasaisemmillekin pinnoille vaivatta.

Uudistatko sisustustasi? Seinien sisustamiseen suunniteltu DPF 4200 on saatavana matta- ja kangaspintaisena. Liima on erityisesti suunniteltu uudelleenasennettavaksi mm. sileille tai hieman teksturoiduille maalatuille seinille lopullista tarttuvuutta vaarantamatta.

Restaurant-lobby.jpg

Tuotteet eivät lopu tähän. Arlonilla on paljon muita tuotteita, jotka tarjoavat asiakkaille parhaat vaihtoehdot mihin tahansa sovellukseen: esim. DPF 2400X heijastava kalvo ajoneuvoihin ja kalustoon, DPF 4300 seinäkoristeisiin tai DPF 4500 -sarja kaupallisiin ja ikkunasovelluksiin.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, ovat tuotteet, jotka on suunniteltu suojaamaan ja pidentämään grafiikkasi elinkaarta. Siihen Arlon ja Antalis suosittelevat yhteensopivien laminaattien käyttöä. 

Express-Wall.jpg

Videot/Oppaat

Lisää oppaita WRAPITRIGHT-sivustolta: klikkaa tästä