1440x540_main_NEW.png

Suurkuvalaitteet

Antaliksen laitevalikoimaan kuuluvat suurkuvatulostimet, leikkurit, laminaattorit, sublimaatioprässit, jälkikäsittelylaitteet, ohjelmistot ja paljon muuta. Tarjoamme myös musteita ja muita kulutustarvikkeita sekä tarvittaessa huoltopalveluja.

Edustamamme tuotteet

Suurkuvatulostimet ja tarvikkeet

AuthorisedServicePartner-Blue_370x90.jpg (AuthorizedServiceCentre_ThirdPartyLogos_v4)

 

Epson on japanilainen valmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman suurkuvatulostimia mainontaan, valokuville, vedoksille ja tekstiileille.

 

Leikkurit

270x90_Graphtec.png

Graphtec on japanilainen laitevalmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia leikkureita ammattikäyttöön.

Leikkurit, laminaattorit, sublimaatioprässit, jälkikäsittelytyökalut

 

270x90_Flexa.png

Flexa on italialainen suurkuvien ​​viimeistelylaitteiden ja lisävarusteiden valmistaja. Leikkureiden lisäksi Flexa tarjoaa laajan valikoiman laminaattoreita, sublimaatioprässejä, jälkikäsittelytyökaluja ym.

Tasolaminaattorit

 

270x90_CWT.png


CWT tarjoaa korkealaatuisia ammattimaisia tasolaminaattoreita, joilla työstät levyjä, laminaatteja, siirtokalvoja, tarroja ym. Tasolaminaattoreita voit käyttää myös tulosteiden asennukseen rulla- ja levymateriaaleihin.

UV-LED-tulostimet

Vanguard_270x90.jpg

Antalis toimii jälleenmyyjänä Vanguard by Durst UV-LED-tasotulostimille sekä rullalta rullalle tulostaville suurkuvatulostimille ammattikäyttöön.

 

Tekninen tuki

Tekninen tuki ylläpitää ja korjaa laitteita ammattimaisella tasolla valmistajan ohjeiden ja huoltosuunnitelman mukaisesti varmistaen, että valmistajan asettamat takuuehdot täyttyvät sekä laite toimii kunnolla ja oikein niin takuuaikana kuin myöhemmässäkin käytössä. 

Tutustu teknisten palvelujen huoltohinnastoon.

Tilaa teknikko täyttämällä huoltopyyntölomake.

Jos tarvitset lisätietoa laitteistamme tai teknisestä tuesta, ota yhteyttä suurkuvalaitteiden asiantuntijoihimme.

 

img-home-services-viscom-lfp.jpg