coala-intro.jpg

Suuria ratkaisuja suurille ideoille

Coalan digitaalisten suurkuvamateriaalien avulla tulostajat, suunnittelijat, markkinoijat ja brändistrategit voivat luoda oman ainutlaatuisen maailman herättämällä rohkean ja luovan ajattelun eloon. 

Coala tarjoaa sisä- ja ulkotiloihin alansa laajimman valikoiman suurkuvatulostusmateriaaleja bannereista, magneettisista materiaaleista, papereista, tekstiileistä ja tapeteista aina synteettisiin kalvoihin ja levyihin saajja. Antalis on kaiken tulostamisen one-stop-shop.

 

 

 

coala-square-04.jpgcoala-square-05.jpg
Tutustu Coala-brändiimme

 

 

coala-large-format.jpg 

Suurkuvamateriaalit

Suuret koot suurille ideoille!

Viimeisen 10 vuoden ajan asiantuntemuksemme on antanut meille mahdollisuuden rakentaa yhden markkinoiden laajimmista suurkuvamateriaalien valikoimasta visuaaliselle viestinnälle. Coala-materiaalit on testattu ja valikoitu optimaalisen suorituskyvyn, teknisten ominaisuuksien ja monipuolisuutensa vuoksi. Niitä löytyykin laaja valikoima eri kokoja ja pintoja kaikkiin tulostustekniikoihin.

coala-innovation.jpg 

Innovointi

Askeleen edellä!

Antaliksen asiantuntijat kuuntelevat tarpeitasi ja matkustavat ympäri maailmaa, tapaavat valmistajia, tuotantoasiantuntijoita ja suunnitteluinsinöörejä sekä vierailevat messuilla valitsemassa ja testaamassa uusia materiaaleja visuaaliseen viestintään. Jatkuva trendien seuranta varmistaa, että voimme tarjota asiakkaillemme markkinoiden johtavia ratkaisuja.

coala-icc-profile.jpg 

ICC-profiilit

Tukea värinhallintaan!

Tiedämme kaikki, että huono tulostusjälki voi pilata hienotkin luovat ideat. Teemme yhteistyötä Colorbase'n kanssa, joka on yksi maailman johtavista väriasiantuntijoista. Saat käyttöösi ICC-profiileja, joiden avulla voit saavuttaa ideasi ansaitseman väritarkkuuden ja tulostuslaadun. Lataa ICC-profiilit ilmaiseksi tästä linkistä.

coala-indoor.jpg 

Sisä- ja ulkotiloihin

Ideoita ilman rajoja!

Coala-tuoteperheeseen kuuluu yli 200 vaihtoehtoa soveltuen sisä- ja ulkokäyttöön. Materiaalimme on kehitetty vastaamaan viestinnän teknisiä vaatimuksia sisätiloissa. Ulkotiloissa on huomioitu kestävyys, joten voit toteuttaa opasteita tai visuaalista kampanjointia samalla laatutasolla.

coala-quality-cost.jpg 

Hyvä hinta-laatusuhde

Premium-laatua Coala-hintaan!

Olemme ylpeitä erinomaisesta laadusta, joka on saavutettu yhdellä markkinoiden parhaimmista hinta-laatusuhdeluokista kaikille Coala-materiaaleillemme. Tämä on tulosta 10 vuoden asiantuntemuksesta, kumppanuuksista ja yhteistyöstä johtavien ja luotettavien valmistajien kanssa.

coala-easy-apply.jpg 

Helppo asennus

Säästä aikaa ja rahaa asennuksissa!

Kattavan valtakunnallisen kampanjan toteuttaminen määräaikaan mennessä on haaste useimmille brändeille! Myyntipisteiden henkilökunnan kiire ja deadline tuottavat paineita visuaalisen viestintämateriaalin asentamiselle. Siihen tarjoamme valikoiman tarramateriaaleja, joiden avulla laadukkaat kampanjat saadaan nopeasti ja helposti asennettua.

coala-floor-graphics.jpg 

Hyödynnä lattiaa viestinnässä

Haluatko sekä turvallisuutta että estetiikkaa?

Tehokasta viestintää saadaan aikaan lattiagrafiikalla. Sen eri tekstuureilla, väreillä ja sanoman sisällöillä saadaan helposti opastettua tiettyyn suuntaan tai rajattua tiloja. Teksturoidut ja luistamattomat lattiatarramme ovat helposti tulostettavia ja kestäviä. Ne tarttuvat lähes mihin pintaan tahansa pintaan ja ne ovat helppoja asentaa.

coala-magnetics.jpg 

Magneettisuus

Haluatko tehdä vetovoimaista viestintää?

Coala Magnetics -tuotteet eli magneettiset ja ferrokalvot ovat kestäviä, vettähylkiviä ja helposti asennettavia materiaaleja, joilla luot dynaamista näyttävyyttä myyntipisteissä, julkisilla paikoilla ja jopa autoissa. Tulostettujen viestien vaihto on nopeaa ja kätevää, joten Coala Magnetics -tuotteet soveltuvat esim. sesonkikampanjoihin ja alennusmyynteihin. Valitse sopivin vaihtoehto: tulostettavat ferrokalvot, jotka on asennettu magneettisille pinnoille tai tulostettavat magneettikalvot, jotka on asennettu ferropinnoille.

coala-creative-solutions.jpg 

Sisusta ja somista

Yksilöllisiä luovia ratkaisuja!

Coala-tuoteperheen avulla voit luoda ainutlaatuisia, persoonallisia ja miellyttäviä tiloja. Tarjoamme yksilölliseen sisustamiseen mm. sisustuskalvoja, ikkunakalvoja ja tapetteja. Niitä voit käyttää hotelleissa, ravintoloissa, myymälöissä, museoissa, lentokentillä, sairaaloissa ym.

coala-sustainability.jpg 

Ympäristöystävällisyys

Vaihda vihreään Coalan avulla!

Kestävä kehitys on tuotevalikoimamme kehittämisen ytimessä. Laajentuva ympäristöystävällisempien materiaalien valikoimamme tarjoaa asiakkaille ratkaisuja, jotka auttavat suojelemaan planeettamme. Materiaalien koostumukseen ja kierrätettävyyteen perustuen ainutlaatuinen Green Star System™ -järjestelmämme arvioi tuotteet nollasta viiteen tähteä, mikä helpottaa ympäristöystävällisempien materiaalien tunnistamista ja valitsemista.

coala-square-01.jpgcoala-square-02.jpg
Coala-näytteistöt

 

CHALLENGE ME -KILPAILU

Voit voittaa pöytäfutiksen
ostamalla Coala-tuotteita

Haluan osallistua kilpailuun
challenge-me-blue-text-img.jpg

coala-square-01.jpgcoala-square-02.jpg
Erikoistuotteet