Coala Air Board

 

Coala Air Board
- ympäristöystävällinen hunajakennolevy

Coala Air Board on hunajakennolevy, joka tarjoaa erinomaisen tasaisuuden, jäykkyyden ja lujuuden ympäristöystävällisenä vaihtoehtona synteettisille levyille. Coala Air Board soveltuu sisätiloissa käytettäväksi opasteisiin, myyntipisteisiin, näyttelyihin, tapahtumiin ym.

Coala Air Board 2D & 3D on sarja kevyitä ja erittäin jäykkiä mainoslevyjä, joiden molemmat ulkopinnat ovat paperia. Sisällä ruskeasta voimapaperista valmistattu hunajakennorakenne.

Tuote on saatavana valkoisella tai ruskealla pinnalla:

  • Valkoinen versio tarjoaa sileän ja erittäin valkoisen tulostuspinnan FSC-sertifioidun valkoisen päällystetyn paperinsa ansiosta.
  • Ruskea versio tarjoaa täysin luonnollisen ilmeen ruskean testliner-kierrätyspaperinsa ansiosta.

 

Coala Air Boardin sisus on tehty Post Consumer -kierrätyskuiduista.

Helppo leikata, soveltuu UV-tulostukseen ja seripainatukseen, Coala Air Board 2D & 3D on taloudellinen ja ekologinen vaihtoehto perinteisille synteettisille levyille sisäkäyttöön.

Coala Air Board 3D on jopa vahvempi pienempien solukokojensa ansiosta. Näin se kestää enemmän puristusta ja mahdollistaa luovempia sovelluksia.

Antalis Green Star System™ -järjestelmässä viiden tähden tuotteksi arvioitu Coala Air Board on 100 % ympäristöystävällinen vaihtoehto jäykille synteettisille levyille sisätiloihin: opasteet, myyntipisteet, näyttelyt, tapahtumat ym.


 

Käyttökohde:

POS


Yleensä
PVC-levy
 

GREEN-STAR-SYSTEM_rgb_2.png

 

green-arrow.png

Korvaa paperipohjaisella hunajakennolevyllä 
esim. kierrätysmateriaalia sisältävällä Coala Air Boardilla
 

GREEN-STAR-SYSTEM_rgb_5.png

Käyttökohteita

 

Opasteet ja displayt

Litteistä POS-materiaaleista nerokkaisiin display-rakennelmiin.

Coala Air Board on etsimäsi monipuolinen materiaali! Se soveltuu täydellisesti omaperäisiin, huomiota herättäviin ja ympäristöystävällisiin opaste- ja display-käyttökohteisiin.

Coala Air Board on suoraan tulostettavaa ja toimii täydellisesti CNC-leikkureiden kanssa, joten saat runsaasti räätälöintimahdollisuuksia opaste- ja display-tarpeisiin.

Coala Airboard Application

Coala Air Board close view

 

 

Näyttelyosastot

Käytä tätä materiaalia kaikenlaisiin POS- ja näyttelysovelluksiin.

Asettivatko muut kartonkipohjaiset materiaalit, PVC ja puu luovuudellesi rajoja? Tai ehkä ne olivat liian painavia, liian kalliita tai liian epäkäytännöllisiä?

Varmista, että vedät kaikkien huomion seuraavassa tapahtumassasi ja samalla vähennät ympäristövaikutuksia.

 

 

Somistus & huonekalut

Voit luoda paljon muutakin!

Haaveiletko monimutkaisista rakenteista ja silmäänpistävistä muodoista, jotka tihkuvat mielikuvitusta?

Hunajakennolevyt sopivat kaikkiin projekteihisi. Lisäksi, olipa rakennelmasi kuinka kunnianhimoinen tahansa, pystyt kokoamaan sen itse. Ilman työkaluja. Ja ennätysajassa!

Coala Air Board application