coala-cover-safe-page-v2-1440.jpg

 

Coala Coversafe™ - innovatiivinen antimikrobinen tarrakalvo

Coala Coversafe™ varmistaa jatkuvan suojauksen viruksia, bakteereja, hiivaa ja hometta vastaan - 24 h vuorokaudessa ja kaikilla pinnoilla. Jopa 99,9 % viruksista eliminoituu!

 


 

Tämän hetken haastavissa ja hygieniavaatimuksia korostavassa tilanteessa Antalis haluaa tarjota asiakkailleen parhaat innovatiiviset ratkaisut, joilla voidaan taata turvallinen ympäristö ja helpottaa toiminnan onnistuminen.

Coala Coversafe™ on läpinäkyvä tarrakalvo, jolla on erinomaiset antimikrobiset ominaisuudet. Nämä piirteet takaavat jatkuvan turvan kaikissa olosuhteissa ja kaikilla pinnoilla. Ranskalainen patentoitu tekniikka on tämän vallankumouksellisen tuotteen takana: GERGONNE INDUSTRIE on kehittänyt ja valmistanut Coala Coversafe™ -kalvon yhdessä ainutlaatuisen mineraalihiukkasia sisältävän POLYTE-teknologian kanssa.

Hyödyntämällä mineraalihiukkasten uraauurtavia teknisiä ominaisuuksia Coala Coversafe™ tarjoaa 24/7 kolminkertaisen suojan viruksia (mukaan lukien koronavirukset COVID-19 (SARS CoV 2) ja 229E, kausi-influenssa, ym.), bakteereja, hiivaa ja homeita vastaan. Ohut, läpinäkyvä ja matta pinta tekevät tästä suojaavasta tarrakalvosta huomaamattoman. Luonnollinen ja biologisesti yhteensopiva teknologia tekee tuotteesta turvallisen iholle ja elintarvikkeille. Siksi se voidaan asentaa moniin paikkoihin eri pinnoille - myös ruokaloihin ja ateriapalveluihin.

Coala Coversafe™ takaa jatkuvan suojan bakteereja ja viruksia vastaan kaikilla pinnoilla: automaateissa, ovenkahvoissa, kytkimissä, pöydissä, tiskeissä, kaiteissa jne. Se tarjoaa lisäturvallisuutta ja mielenrauhaa ihmisille erilaisissa paikoissa: sairaaloissa, vanhainkodeissa, kaupoissa, toimistoissa, joukkoliikenteessä, urheilukeskuksissa, baareissa, ravintoloissa, kouluissa jne.

Tällä vallankumouksellisella tuotteella on kestävä vaikutus. Vähintään neljän vuoden ajan (= testattu aika) tuote kestää jatkuvassa käytössä ilman tehon laskua. Coala Coversafe™ on helppo asentaa ja poistaa jälkiä jättämättä. Se voidaan puhdistaa millä tahansa tavallisella puhdistusaineella (saippua, valkaisuaine, desinfiointiaine) mitenkään heikentämättä sen antimikrobista aktiivisuutta. Lisätietoja saat asiantuntijoiltamme.

coala-cover-safe-page-01.jpg

coala-cover-safe-page-02.jpg

Coala Coversafe™ on helppo asentaa ja poistaa jälkiä jättämättä. Tuote aktivoituu nopeasti (esim. koronavirukset COVID-19 (SARS CoV 2) ja 229E: 90 % 1 tunnissa; >99,9 % 24 tunnissa).

Coala Coversafe™ -tarrakalvoa on saatavana kahdessa eri muodossa, rullana suurille pinnoille ja pieninä arkkeina kädensijoihin. Valikoimasta löytyy siis sopiva tuote kaikkiin tarpeisiin - valitse sopivin tuote projektillesi ja tilaa se nyt

Polyte on kehittänyt luonnollisen antimikrobisen tekniikan (mineraalihiukkasten integrointi). Gergonne Industrie valmistaa Coala Coversafe™ -liima-aineen, jossa hyödynnetään Polyte-tekniikkaa.