Suurkuva, coala, Suurkuvauutiset, Tuotteet, Uutiset

Coala Coversafe™, ainutlaatuinen antimikrobinen tarrakalvo

10 lokakuuta 2021 — Coala Coversafe
Tulosta
coversafe-intro-landing.jpg

Antalis tarjoaa innovatiivista laminointikalvoa - Coala Coversafe™ - joka suojaa viruksilta ja bakteereilta.

Antalis tarjoaa innovatiivista laminointikalvoa - Coala Coversafe™ - joka suojaa viruksilta ja bakteereilta.

Antalis haluaa tarjota asiakkailleen parhaat ratkaisut elämään ja työskentelemään turvallisemmassa ympäristössä. Coala Coversafe™ rajoittaa virusten ja bakteerien leviämistä pinnoille 99,99% ja suojaa jokaista yksilöä. Coala Coversafe™ -kalvoon integroidun luonnollisen antimikrobisen patentoidun teknologian on kehittänyt ranskalainen Pylote-yritys.

Jatkuvan ja vakaan toiminnan ansiosta Coala Coversafe™ on ihanteellinen käytettäväksi ympäristöissä, joissa hygienia on erityisen tärkeää: sairaaloissa, apteekeissa, kouluissa, lastentarhoissa, vanhainkodeissa ym. Elintarvikesertifikaatin ansiosta Coala Coversafe™ -materiaalia voidaan käyttää myös ravintoloissa, baareissa ja kahviloissa. Se tarjoaa ylimääräisen mielenrauhan kaikille, jotka ovat tietoisia hygieniasta: myyntipisteet, tiskit, lasista tehdyt kosketusnäytöt, automaatit, ovenkahvat, kaiteet, valokatkaisimet ja laitteet.

Coala Coversafe™ on yksinkertainen ratkaisu vähentää virusten ja bakteerien leviämisriskiä. Se on helppo asentaa ja poistaa. Lisäksi se on kustannustehokas verrattuna nestemäiseen desinfiointiin.