Antalis tarjoaa laajan valikoiman suurkuvamateriaaleja sisustamiseen ja viestintään myymälöissä. Laadukkaat materiaalimme tarjoavat korkealaatuisen tulostuspinnan, helpon asennuksen ja ne on suunniteltu ympäristöä ajatellen. Koska ympäristöystävällisyys on vähittäiskaupassa yksi avaintekijöistä, tarjoamme kestäviä vaihtoehtoja eri käyttökohteisiin.


Antalis tarjoaa laajan valikoiman suurkuvamateriaaleja sisustamiseen ja viestintään myymälöissä. Laadukkaat materiaalimme tarjoavat korkealaatuisen tulostuspinnan, helpon asennuksen ja ne on suunniteltu ympäristöä ajatellen. Koska ympäristöystävällisyys on vähittäiskaupassa yksi avaintekijöistä, tarjoamme kestäviä vaihtoehtoja eri käyttökohteisiin.

Enemmän vaikutuksia viestintääsi, vähemmän vaikutuksia planeetalle.

Ympäristöystävällisyys on vahva veturi myymälöiden suunnittelussa. Ympäristöystävälliset materiaalit eivät ole vain vaihtoehto vaan on uusi tapa.

Uudet materiaalit tarjoavat saman korkean suorituskyvyn, helppokäyttöisyyden sekä asennettavuuden ja niiden vaikutus elinkaaren loppupäähän on pienempi. Tulet yllättymään tarjoamiemme ympäristövastuullisten ratkaisujen laadusta.

Muovilevyjen vahvuuksiin verrattavista paperipohjaisista levyistä kierrätetyistä muovipulloista valmistettuihin tekstiileihin saakka - olemme valinneet innovatiivisia tuotteita, jotka takaavat hyvän tulostuslaadun ja kestävyyden kunnioittaen samalla maapalloa ja tukemalla sitoutumistasi.

Antaliksen Green Star System™ -järjestelmän luokittelun avulla voit löytää kestävämpiä vaihtoehtoja pääkäyttökohteisiisi: käytä Green Star -filtteriä eShop-nettikaupassamme löytääksesi ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja.

Tiesitkö, kuinka helppoa on siirtyä PVC-vaahtomuovista erittäin teknisiin paperipohjaisiin levyihin, jotka ovat täysin kierrätettäviä? Vahvasta display-levystä aina jäykkiin ja kevyisiin aallotettuihin tai kennolevyihin, jopa ulkokäyttöön! Korvaa PVC-bannerit kestävämmillä vaihtoehdoilla - siirry tekstiileihin ja löydä 100 % kierrätetyistä PET-pulloista valmistetut hyvin toimivat materiaalimme.

Tutustu ympäristöhankkeeseemme sekä siihen, kuinka voit vaihtaa myymälän ja myyntipisteen materiaalit ympäristöystävällisempiin vaihtoehtoihin.

Tarvitsetko luovia ideoita myymälän sisustamiseen?

Käyttämällä myymälämainontaa ostospisteissä myymälöiden omistajat voivat vaikuttaa asiakkaidensa ostopäätöksiin. Strategisesti sijoitettu viestintä, kuten esittelyt, mainospaketit, myynninedistämistuotteet ja myymälämainonta, ovat avainasemassa asiakkaiden houkuttelemisessa.

Ostajien tavat paljastavat myymälämainontaan sijoittamisen arvon. Tutkimus 3000 massaostoksesta (Lähde: Spectrio.com) paljasti, että:

  • 82 % ostopäätöksistä tehdään kaupassa ollessa.
  • 62 % ostajista tekee impulssiostoksen shoppailun aikana. 
  • 16 % suunnittelemattomista ostoksista johtuu myymäläkampanjoista. 

instore-advertising-06.jpg

Coala Walk & Wall jalkakäytävällä ja ikkunoissa

Aloita markkinointi jo ulkona

Lattian päällystäminen upealla, omaperäisellä grafiikalla kiinnittää ohikulkijoiden huomion. Coala Walk & Wall on osittain teksturoitu lattiamateriaali, joka ei vaadi laminointia.

Tämä materiaali tarttuu melkein mihin tahansa pintaan ja se on helppo poistaa, lisäksi se on liukastamaton. Se on täydellinen ratkaisu lyhytaikaisen kampanjan luomiseen myymälän edustalle.

 

Uudista viestintääsi

Houkuttele asiakkaita vaihtamalla viestejäsi ja sisustustasi. Magneettinen Coala Magnetics -ratkaisumme mahdollistaa nopeat ja helpot muutokset kylteissäsi ja myymälämainonnassasi.

img-instore-6.jpg

Coala Magnetics yhdistää tarrataustaisen magneettisen pohjan ja tulostettavan Coala Ferro -kalvoon, josta on saatavana kolme eri pintavaihtoehtoa.

img-instore-3.jpg

img-instore-4.jpg

img-instore-5.jpg

Ajattele laaja-alaisesti

Hyödynnä seinän kokonaispinta-alaa näyttävään viestintään. Vaikutus ostajiin on verrannollinen kuvan kokoon.

 

instore-advertising-03.jpg
Coala Frontlit

Viestintää yläpuolella

Puhuttele ostajia suoraan käyttämällä myymälän yläpuolella olevia viestejä. Se on omaperäinen ja vaikuttava tapa kommunikoida tarjouksista, myynninedistämisestä ja erikoistapahtumista.
 

instore-advertising-04.jpgToteutus: Exhibit – France

Viestintää kaikkialla

Coala Textile -valikoimassa hyödynnetty digitaalinen teknologia tarjoaa valokuvalaatuista näkyvää ja selkeää kommunikointia. Tiesitkö, että voit käyttää viestinnässäsi myös varjostusta - laadusta ja estetiikasta tinkimättä.


instore-advertising-05.jpgCoala Textile Stretch on varkaudenestoilmaisimissa / Coala Textile Frontlit

Kaupan maailmassa on kiinnostusta innovaatioihin.

Iloksemme voimme kertoa, että valikoimamme ei ole pelkästään laaja, vaan myös älykäs. Meiltä löydät kaiken mitä voit kuvitella tarvitsevasi unelmamyymälään: Coalan helposti asennettavista tarroista ja tapeteista lattiapinnoitteisiin saakka.

Varastossamme on yli 1750 tuotenimikettä suurikokoisia jäykkiä ja joustavia materiaaleja. On totta, että meillä on jonkinlainen pakkomielle visuaalisesta viestinnästä. Se on intohimo, jonka kautta olemme luoneet markkinoiden kattavimman tuotevalikoiman myymälöiden sisustamiseen ja opasteisiin.

Tutustu ympäristöhankkeeseemme ja siihen, kuinka voit vaihtaa myymälän ja myyntipisteen materiaalit kestävämpiin vaihtoehtoihin.

 

instore-advertising-02.jpg