Antaliksen manifesto: Toimitaan yhdessä 
ympäristöystävällisemmän
visuaalisen kommunikaation puolesta

Ympäristö huutaa apua. Tiedämme sen. Asiakkaamme tietävät sen. Heidän asiakkaansa tietävät sen. Meillä - sinulla, meillä sekä kaikilla asiakkaillamme ja yhteistyökumppaneillamme - on merkittävänä suurkuva-alan toimijana tärkeä rooli tehdä alastamme vastuullisempi.

green-sustainability-v3.jpg

MEIDÄN ON TEHTÄVÄ YHTEISTYÖTÄ TODELLISEN VAIKUTUKSEN AIKAANSAAMISEKSI.

On aika nopeuttaa siirtymistämme ympäristöystävällisiin suurkuvamateriaaleihin. Tämä on paljon enemmän kuin pelkkä visio. Se on sitoumuksemme. Se ei ole ainoastaan hyväksi planeetalle, vaan se on fiksua myös yrityksille. Kuluttajat vaativat vastuullisuutta. Ne, jotka toimivat vastuullisesti jo tänään, ovat paremmassa valmiudessa tulevaisuudessa.

 

HYVÄ UUTINEN: YMPÄRISTÖVASTUULLISUUS ON YKSINKERTAISEMPAA KUIN EHKÄ LUULETKAAN.

Mielekkään muutoksen aikaansaamiseksi visuaalisessa viestinnässä olemme luoneet puitteet, joissa yhdistyvät vastuullinen hankinta, ympäristöystävälliset tuotteet, objektiivinen luokitusjärjestelmä sekä omistautunut tiimituki - tarjoamme kaikille asiakkaillemme saumattoman siirtymisen kestävämmän kehityksen mukaiseen toimintaan.

raindrop.jpg

Kehitämme vastuullista hankintaa

Olemme jo aloittaneet. Vuodesta 2013 lähtien olemme kehittäneet vastuullista ja kattavaa toimitusketjun hallintaa. Kehitimme ANTRAK®:n, online-foorumin, jonka avulla voimme kerätä, keskittää ja analysoida toimittajien tietoja sääntelystä, tuotteiden jäljitettävyydestä ja yritysten yhteiskuntavastuuta koskevista sitoumuksista.

Loimme objektiivisen luokitusjärjestelmän

Haluamme mennä pidemmälle. Vastuullinen toiminta on välttämätöntä, samoin kuin sen osoittaminen. Tunnetun ja hyväksytyn Green Star System™ -järjestelmän avulla mitataan keskeiset tekijät, mm. käytetty raaka-aine ja kierrätettävyys käyttöiän lopussa. Jokainen tuote saa luokituksessa nollasta viiteen tähteä ympäristöystävällisyyden tason perusteella. Olemme laajentaneet tätä luokitusjärjestelmää koskemaan myös suurkuvatuotteita. Tavoitteenamme on nousta yhdessä korkeammalle ympäristöystävällisissä ratkaisuissa ja antaa sinulle tietoja, joita voit jakaa omien asiakkaidesi kanssa. Tavoitteenamme on, että 75 % myymistämme tuotteista olisi vähintään kolmen tähden tuotteita vuoteen 2030 mennessä.

 

beige.jpg

 

water.jpg

Tarjoamme oikeanlaisia tuotteita

Joskus muovi on todella upeaa. Itse asiassa se on joskus jopa ekologisesti käytännöllinen, kuten lämpöä heijastavissa ikkunakalvoissa tai koristeellisissa pinnoitteissa, jotta vältetään kalliimmat remontoinnit rakennuksissa. Mutta laajemmin tarkasteluna meillä on selvästi kiire siirtyä fossiilisista materiaaleista kierrätettyihin, kierrätettäviin ja kuitupohjaisiin ratkaisuihin.

Tarjoamme ekovastuullisia, mutta yhtä hyvin toimivia vaihtoehtoja useimmille sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitetuille visuaalisen viestinnän sovelluksille. Tulet yllättymään panostamiemme ympäristöystävällisten ratkaisujen laadusta.

Teemme muutoksesi helpoksi

Voit haluta yrityksesi olevan vastuullisempi, mutta ehkä olet huolestunut budjetistasi, prosesseistasi ja laatua koskevista odotuksistasi. Tiedämme, että on paljon ajateltavaa ja tällainen siirtyminen voi olla monimutkaista.

Asiantuntijamme ovat valmiita keskustelemaan kanssasi, kuuntelemaan tarpeitasi, tutkimaan uusia vaihtoehtoja ja auttamaan ympäristöystävällisessä siirtymässä, joka on yksinkertainen, tehokas ja pitkällä aikavälillä kannattava liiketoiminnallesi.

 

leaf.jpg


 

dandelion.jpg

Luotamme sinuun

Tämä kaikki on paljon suurempaa kuin me. Emme voi tehdä sitä yksin, emmekä aio tehdä kaikkea kerralla. Meillä on yhteisenä tavoitteena rakentaa maailma, jossa ekovastuullinen visuaalinen viestintä on ylimmän tason standardi.

Edessämme on paljon työtä. Markkinoiden johtavana yrityksenä olemme luoneet perustan. Luotamme, että autat meitä tekemään todellisen muutoksen. Edetään yhdessä!

 

Ota yhteyttä! Asiantuntijamme ovat valmiita keskustelemaan tarpeistasi, arvioimaan sovelluksesi, käyttämäsi tuotteet ja suosittelemaan parhaita vaihtoehtoja onnistuneen siirtymän aloittamiseksi.

gss-low.jpg
Green Star System - Visual Com

Antaliksen Green Star System -luokituksella suurkuville lisäät uuden ulottuvuuden materiaalivalinnoillesi. Valinta, joka luo visuaalisia tunteita ja tuottaa samalla huippuosaamista ympäristöasioihin liittyen.

gss-low2.jpg
Ympäristövastuulliset vaihtoehdot

Etsitkö ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja sovelluksiisi? Tutustu laajaan valikoimaan kestävän kehityksen mukaisia tuotteita - toimitaan yhdessä kestävän visuaalisen viestinnän puolesta!

 

gss-low3.jpg

Antrak®
Antaliksen ympäristövastuullinen hankintaketju. Ota selvää, kuinka Antalis vahvistaa hankintaketjunsa jäljitettävyyttä ja vastuullisuutta.