Antalis pyrkii tarjoamaan ympäristövastuullisia vaihtoehtoja kaikkiin sovelluksiisi.

Olemme valinneet innovatiivisia paperipohjaisia levyjä, jotka ovat yhtä vahvoja kuin muovilevyt sekä kierrätetyistä muovipulloista valmistettuja tekstiilejä ym. Saat erinomaisen tulostusjäljen ja kestävän tuotteen samalla planeettaamme kunnioittaen ja sitoutumistasi tukien.

Antaliksen Green Star System™ -järjestelmän avulla voit löytää ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja tärkeimpiin käyttökohteisiisi: käytä eShopissamme Green Star System -valitsinta löytääksesi kestävän kehityksen mukaisia vaihtoehtoja.

Tiesitkö, kuinka helppoa on vaihtaa PVC-vaahtomuovi 100 % kierrätettäviin teknisiin paperipohjaisiin kartonkeihin? Tai vahvasta levystä jäykkään ja kevyeen aaltopahvi- tai hunajakennolevyyn - jopa ulkokäyttöön!

Korvaa PVC-bannerit ympäristöystävällisemmillä vaihtoehdoilla, siirry tekstiileihin ja tutustu 100 % kierrätetyistä PET-pulloista valmistettuihin erittäin toimiviin materiaaleihimme.

 

Käyttökohteet:

POS-kyltit


Useimmiten
PVC-vaahtolevy

 

GREEN-STAR-SYSTEM_rgb_2.png

 

 
green-arrow.png
 

Korvaa paperipohjaisella
display-levyllä tai kennolevyllä,
jossa on kierrätettyä sisältöä

GREEN-STAR-SYSTEM_rgb_5.png

 Käyttökohteet:

Ikkunateippaus sisätiloissa


PVC-tarra

 

GREEN-STAR-SYSTEM_rgb_1.png

 

 

green-arrow.png
 

 

Korvaa paperitarralla
 

GREEN-STAR-SYSTEM_rgb_3.png

 

Käyttökohteet:

Roikkuvat bannerit sisätiloissa

PVC-banneri
 

GREEN-STAR-SYSTEM_rgb_1.png
 
 
green-arrow.png
Tekstiilit
 
 
GREEN-STAR-SYSTEM_rgb_3.png

 

 
 
green-arrow.png

 


Korvaa
100% kierrätetyistä PET-langasta valmistetuilla tekstiileillä
 

GREEN STAR SYSTEM_4.jpg

 

 

 
 

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä. Etsimme ja arvioimme jatkuvasti uusia ympäristöystävällisiä ja tehokkaita ratkaisuja. Tutustu blogi-osioomme inspiroituaksesi ja saadaksesi tietoa uusimmasta kehityksestämme.

Tutustu kattavaan valikoimaan ympäristöystävällisiä tuotteita - toimitaan yhdessä kestävän kehityksen mukaisen visuaalisen viestinnän puolesta.