Paperi on erittäin monipuolinen materiaali, mutta joskus tarvitset erikoisratkaisuja vaatimusten täyttämiseksi. Xerox-sovellustuotteet on suunniteltu erityisiin tarpeisiin ja olosuhteisiin.

Paperi on erittäin monipuolinen materiaali, mutta joskus tarvitset erikoisratkaisuja vaatimusten täyttämiseksi. Xerox-sovellustuotteet on suunniteltu erityisiin tarpeisiin ja olosuhteisiin.

img-appli-xerox.jpg

Paperit, kartongit ja kirjekuoret

Materiaaleja painettuun viestintään

Haastavia olosuhteita

img-appli-xerox-2.jpg

Pyytävätkö asiakkaasi käyttöoppaita, karttoja tai ruokalistoja, jotka kestävät jatkuvaa kovaa käsittelyä sisä- ja ulkotiloissa? Pitäisikö niiden olla samalla myös helposti puhdistettavia ja näyttää yhtä siisteiltä kuin tulostettaessa? Xerox Premium NeverTear tekee juuri sen - kaiken lisäksi ilman laminointia. Yksinkertaisesti vain syötä materiaali tulostimeen ja tulosta! Kestävien asiakirjojen lisäksi voit luoda kestäviä viivoittimia, kirjanmerkkejä, tuotelipukkeita, juoksevia numeroita kilpailuihin ym. 
 

Xerox-sarja sisältää myös muita synteettisiä materiaaleja. Xerox DuraDocument Paperin sisus on repäisynkestävää polyesteriä ja se on päällystetty paperilla molemmin puolin, joten se näyttää, tuntuu ja tulostuu kuin paperi. Xerox DuraPaperilla on hyvä käsittely- ja säänkestävyys, mutta samalla se on myös erittäin joustava ja taittuu hyvin!

Jos haluat luoda tarroja tai opasteita, jotka voivat tarttua melkein mihin tahansa ja pysyä kiinni sateesta, auringosta, tuulesta tai hankauksesta riippumatta - Xerox DuraPaper -tarrat on vastaus tarpeisiin. Ne tekevät kaiken tämän ja niille on myönnetty BS5609-sertifikaatti!

Suosittelemme:

Product-1.jpgPremium NeverTear

Product-2.jpgDuraDocument Paper

Product-3.jpgDuraPaper

Product-4.jpgDuraPaper Label

Korttisovelluksia

Etsikö asiakkaasi kanta-asiakasohjelmia tms.? Xerox-korttisovellukset sisältävät joukon tulostettavia asiakirjoja, joissa on integroidut kortit. Yhdellä tulostuksella saat muuttuvat yksilölliset tiedot sekä arkille että siinä olevalle kortille. Vastaanotettuaan loppuasiakas lukee kirjeen ja irrottaa kestävän jäsen-, kanta-asiakas-, klubi- tai henkilökortin arkilta.

Ehkä sinun on toimitettava henkilötunnukset tai turvakoodi turvallisesti asiakkaillesi? Xerox PinTabsin avulla saat tehtyä tämän välttäen mahdolliset asiakirjan väärentämiset tai väärinkäytöt. Turvallisuus taattu. 

Engagement.jpg

Polyester.jpgXerox-korttisovellukset

Pintabs.jpgPinTabs

Organisointia työkaluilla

img-appli-xerox-3.jpg

Onko sinun tunnistettava, osoitettava tai merkittävä esineitä tai paikkoja työssäsi? Xerox-tarroissa on kaikki mahdolliset tarravaihtoehdot, joita voit tarvita.

Toivotko koskaan, että voisit tuottaa kansioita ja muita asiakirjojen tallennusratkaisuja haluamallasi tavalla? Xerox Create -sarja mahdollistaa juuri tämän. Sinun tarvitsee vain syöttää erikoismallin mukaisia paperiarkkeja tulostimeen ja siirtää valmiit tulosteet erilaisten polypropeenisten kansioiden tms. taskuihin.

Tarvitsetko personoituja rannekkeita urheilutapahtumaan tai konserttiin? Xerox Premium NeverTear -rannekkeet ovat valkoisia tai erilaisia fluoresoivia värejä, jotka tekevät tilaisuudestasi paremmin toimivan. Jälleen kerran, yksinkertaisesti vain syötä, tulosta ja jaa. Tai ehkä asiakkaasi tarvitsee personoituja matkatavaralipukkeita, oviripustimia tms.? Premium NeverTear -sarjasta löytyy apu.

Suosittelemme:

Multi-use.jpgXerox-kopiotarrat

premium.jpgPremium NeverTear Wrist-bands

premium-never.jpgPremium NeverTear Luggage Tags

door.jpgPremium NeverTear Door hangers

Myymälämainontaa

Käytä Xerox- tai Dry Toner -laitetta tuottaaksesi katseenvangitsijoita tai ikkunagrafiikkaa. Premium NeverTear -tarroja on saatavana valkoisina tai kirkkaina, kiiltävinä ja mattapintaisina sovelluksesi mukaan.

Create-sarja auttaa myös erilaisilla myyntipisteiden ratkaisuilla ja erittäin monipuolisilla Totemeillä, jotka mahdollistavat nopean grafiikan vaihtamisen tulostamalla bannerikokoiset paperit ja sitten asettamalla ne telineisiin.

img-appli-xerox-4.jpg

adhesive.jpgPremium NeverTear adhesive films

create-range.jpgCreate Range

Taattu toimivuus

Xerox-sovellustuotteet on testattu ja hyväksytty Xerox-laboratorioissa, jotta varmistetaan häiriötön toiminta ja täydellinen kuvanlaatu. Jos tulostusmateriaali on tulostimesi mallille suositellussa tulostusmateriaaliluettelossa (Recommended Media List), sen toimivuus taataan 100%:sti.