img-Laboratory-5.jpg

Testilaboratorion palvelut

Antalis Packaging asettaa korkeat standardit pakkaustuotteidensa ja ratkaisujensa laadulle. Suoritamme materiaaliarviointeja talon laboratoriossa varmistaaksemme, että saat parhaat pakkausratkaisut. Laboratoriokeskuksemme antavat meille mahdollisuuden tarkastaa säännöllisesti tuotevalikoimaamme sekä testata räätälöityjen pakkausratkaisujen sopivuutta varmistaaksemme, että ne soveltuvat käyttötarkoituksiinsa.

img-Laboratory-6.jpg

Ilmastotestit
Ilmastotestit

Ilmastohuoneessa pystymme rekonstruoimaan vientikuljetusten tai pitkäaikaisten varastointien olosuhteita (esimerkiksi antikorroosiopakkausratkaisuilla).

Pudotustestit
Pudotustestit

Pakkausten erilaisten ratkaisujen testaamiseksi toteutamme laatikkojen pudotustestejä: suljettu teipillä tai liimalla, pakkauksissa eripainoisia sisältöjä.

Laatikon puristus- ja vastustestit
Laatikon puristus- ja vastustestit

Toteutamme puristustestejä virallisten standardien mukaisesti ja kalvotestejä esim. paksuuden ja repäisylujuuden osalta tai teippitestejä esim. kokonaispaksuuden, liiman levityksen ja tarttuvuuden osalta.

Kartonkipakkausten testausta
Kartonkipakkausten testausta

Toteutamme paperi- ja kartonkitestejä, esim. vetolujuuden ja vesitiiviyden osalta sekä kartonkipakkaustestejä luokitellen yksittäisten kerrosten neliöpainoja jne.

Smart Testing Lab Services -video