img-services-packaging-consul-8.jpgKonsultointi

Toimi yhdessä pakkausasiantuntijoidemme kanssa. Autamme sinua optimoimaan kustannuksesi ja tehostamaan pakkausprosessiasi. Prosessi- ja tuoteasiantuntijamme tarkastavat työskentelytilasi ja ehdottavat asianmukaista pakkausratkaisua, joka palvelee yritystäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Hyödynnä konsultointiamme ja investoi pakkausprosessiin.

img-services-packaging-consul-7.jpg

img-services-packaging-consul-1-2.jpgAutamme sinua optimoimaan pakkausten toimintaprosessisi. Kokeneet asiantuntijamme määrittelevät alueet, joissa voidaan säästää kustannuksia ja tehostaa toimintaa.

img-services-packaging-consul-2-2.jpgAutamme sinua löytämään parhaan ratkaisun tehokkaaseen lavapakkaamiseen ja kiristyskalvojen alhaisempaan kulutukseen.

img-services-packaging-consul-3-2.jpgSuosittelemme ja kehitämme räätälöityjä, kestäviä ja ympäristöystävällisiä pakkausratkaisuja.

img-services-packaging-consul-4-2.jpgAnnamme lisätietoa lastaamisen tehokkuuteen ja turvallisuuteen liittyen.

img-services-packaging-consul-5-2.jpgAutamme sinua suojaamaan tuotteitasi korroosiolta varastoinnin ja kuljetuksen aikana.

Case Studyt

img-services-packaging-consul-6.jpgCase Study | Seabrooks crisps

”Tulokset olivat erinomaisia ja saimme nähdä todellisia etuja tuotannossa sekä kustannustehokkuutta. Oli selvää, että investoimalla uusiin laitteisiin ja siirtymällä parempaan kiristekalvoon emme pelkästään lisää tuotantoa - pystyimme myös näkemään, että saavutettavissa on merkittäviä kustannussäästöjä. " 

Lee Burkill, Manufacturing Manager at Seabrook Crisps

img-services-packaging-consul-9.jpgCase Study | pakkauskoneet

Kuinka Antalis Packaging ehdotti neljän Lantech S300XT -puoliautomaattisen lavankäärintäkoneen asentamista brittiläiseen DIY-jakeluyhtiöön ja auttoi heitä vähentämään jätettä, parantamaan terveyttä ja turvallisuutta sekä vähentämään kustannuksia yli 60%.