Älykkäällä pakkaamisella vastaat yrityksesi tarpeisiin

Koska tiedämme, että jokaisen yrityksen pakkaamiseen liittyvät haasteet ovat yksilöllisiä, asiantuntijamme tutkivat, suunnittelevat ja muotoilevat päivittäin innovatiivisia pakkauksia, jotka vastaavat yrityksesi erityistarpeisiin. Tavoitteenamme on ylittää odotuksesi Smart Solutions -ratkaisuilla tuotteen suojaamisesta kuluttajakokemukseen saakka.

Antalis toimittaa yli 7600 laadukasta, luotettavaa ja tehokasta pakkaustuotteita ympäri Eurooppaa - sisältäen myös ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja. Pystymme tarjoamaan kattavan pakkausvalikoiman pahvilaatikoista, kiristekalvoista ja teipistä pehmusteisiin ja vanteisiin - toimiviin pakkausjärjestelmiin yhdistettyinä.

Packaging-home-img.jpg

Hinnaston_kansi_pakkaaminen_400x400.png

Antaliksen_pakkausratkaisut_kansi_400x400.jpg

Antaliksen pakkausratkaisut

Asiantuntemusta innovatiivisten pakkausratkaisujen suunnittelussa

Packaging-product-customised-solutions.jpgPersonoidut ratkaisut

Tee pakkauksestasi arvokkain brändilähettilääsi!

Packaging-product-bespoke-solution.jpgRäätälöidyt ratkaisut

Innovatiiviset tekniset ratkaisut juuri sinun tuotteittesi suojaamiseen parhaalla mahdollisella tavalla.

Vakiovalikoimamme

Packaging-product-papers-boards.jpgPaperit & kartongit

Pakkauspaperit ja -kartongit ovat ihanteellisia tuotteiden käärimiseen, väliarkeiksi ja tuotteiden suojaamiseen kuljetuksen ja varastoinnin aikana.

Packaging-product-cushioning.jpgPehmustus & tyhjän tilan täyttö

Kattava valikoima paperisia ja polyeteenisiä pakkausratkaisuja, jotka on suunniteltu suojaamaan iskuilta ja täyttämään tyhjän tilan pakkauksissa.

Packaging-product-boxes.jpgLaatikot & lavat

Antaliksella on varastossa laaja valikoima FSC®-sertifioituja pakkausratkaisuja aaltopahvilaatikoista aallotettuihin kartonkeihin saakka.

Packaging-product-tapes-glues.jpgTeipit & liimat

Laaja valikoima pakkausteippejä ja -liimoja tehokkaaseen pakettien sulkemiseen.

Packaging-product-mailbox.jpgPostituspakkaukset

Postituspakkausratkaisumme kattavat suojakuoret, postinkääreet, postituslaatikot ja postitusputket. Nämä on suunniteltu saamaan tuotteesi perille moitteettomassa kunnossa.

Packaging-product-films.jpgKalvot & muovit

Laaja valikoima käsi- ja konekiristekalvoja, jotka on suunniteltu pitämään tavarat turvallisesti lavalla kuljetuksen aikana.

Packaging-product-strapping.jpgVanteitus & nidonta

Erikoisvahvat (PP tai PET) vanteet käsin tai koneella tehtäväksi; tarvikkeet turvalliseen vanteitukseen ja tuotteiden niputukseen.

Packaging-product-equipment.jpgKoneet & laitteet

Pakkausjärjestelmät, jotka auttavat laatikoiden kasaamisessa ja sulkemisessa, kuormalavojen käärinnässä, vanteituksessa ja muissa pakkaamiseen liittyvissä työvaiheissa.

Packaging-product-customised-bags.jpgPussit & kassit

Kassit ja pussit vaihtelevat elintarvikekelpoisista laaduista biohajoaviin vaihtoehtoihin, jotta voimme huomioida kaikki asiakkaidemme erityisvaatimukset.

Packaging-product-corrosion.jpgKorroosionesto

Tarjoamme useita erilaisia menetelmiä metallien suojaamiseksi korroosiolta, mm. VCI (Volatile Corrosion Inhibitors), varmistaaksemme, että tuotteesi ovat turvassa.

Antaliksen oma pakkausbrändi

Packaging-home-master-in.jpg

Master'in on Antaliksen oma tuotemerkki. Se hyötyy Antaliksen asemasta Euroopan pakkausalan johtajana sekä yritykselle syntyneestä laajasta tietämyksestä ja asiantuntemuksesta. Master'in on vastaus kaikkiin pakkaustarpeisiin erikokoisilla budjeteilla ja se toteuttaa Antaliksen tavoitetta kehittää älykkäitä pakkausratkaisuja kaikille ammattilaisille.