Alternative text
Antaliksen pakkausratkaisut
Kalvot & muovit

Antaliksen kalvo- ja muoviratkaisut

Laaja valikoima pakkauskalvoja on suunniteltu suojaamaan tuotteita käytön, kuljetuksen ja varastoinnin aikana.

Kiristekalvot

Yksinkertaisen prosessin sekä tiimimme sisällä olevan huomattavan tiedon ja kokemuksen avulla pystymme arvioimaan ja todentamaan kuormalavojen käärimiseen käytetyn kalvon määrän ja mittaamaan samalla näiden materiaalien kuormansitomisominaisuudet. Joustavan kalvon tehokkaan käytön ja kustannusten leikkaamisen salaisuus on yksinkertaisesti vähentää kalvonkulutusta lavaa kohti minimiin käyttämällä oikeaa kiristekalvoa ja välineitä samalla kun varmistetaan kuormituksen optimaalinen turvallisuus.

Kutistekalvot

Kokeneet ammattilaisemme auttavat sinua löytämään oikean ratkaisun kutistekalvolle. Pystymme tarjoamaan asiantuntemusta ja neuvontaa sekä laitteiden että kalvojen valinnan suhteen riippumatta siitä, tarvitsetko polyolefiini- vai LDPE-kutistekalvoa.

Muovikalvot

Kalvojen maailma on laaja, mutta voimme auttaa sinua löytämään oikean ratkaisun suojaavien ja peittävien muovikalvojen joukosta. Osaamisemme kattaa polyeteeni-, polypropeeni- ja muut kalvot yksinkertaisista pakkauskalvoista höyry- ja muihin sulkukalvoihin saakka.

Toimitamme luotettavia ja laadukkaita pakkauskalvomateriaaleja kilpailukykyisin hinnoin toimien uusien kalvotuotteiden kehityksen kärjessä.

 

Tilaa tuotteita
Supportive
Tuki

Autamme löytämään optimaalisen ratkaisun turvalliseen pakkaamiseen.

P2_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_product-29.png
Laaja valikoima

Valikoimamme kattaa erilaisia kalvoja ja lavankäärintäkoneita.

P2_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_product-19.png
Tehokkuus

Antaliksen pakkausratkaisuilla tehostat toimintaa ja säästät kuluissa.

P2_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_homepage-03.png
Innovatiivisuus

Eturintamassa kiristekalvojen tuotekehityksessä.

Lisäksi

img-strech-consult.jpg

Optimaalinen kiristekalvojen käyttö

Nykyään kiristekalvo on paras ja taloudellisin tapa yksikkökuormien varmistamiseen. Suurin haaste on pitää kalvokulutus kuormalavaa kohden minimissä käyttämällä oikeaa kiristekalvoa ja samalla varmistaa kuorman turvallisuus. Tässäkin on kyse oikean venytystekniikan käytöstä ja optimaalisesta kokoonpanosta. Uuden stretchCONSULT-palvelumme avulla autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun yksikön kuormitusturvallisuuteen.

img-load-consult.jpg

Optimaalinen lavapakkaaminen

Kuormien pakkaamisen parantaminen voi minimoida vahingot, alentaa kustannuksia ja auttaa välttämään toimitusviivästyksiä. Osana loadCONSULT-palvelua asiantuntijamme kartoittavat mahdollisuuksia parantaa pakkaustasi suositellen parhaita ratkaisuja kuormitusturvan parantamiseksi.