Cradle to Cradle Certified® -tuotevalikoimamme

Tarjoamme yhden markkinoiden laajimmista ympäristövastuullisten papereiden valikoimasta, joka sisältää myös Cradle to Cradle -sertifioituja tuotteita.

Cradle to Cradle

Cradle to Cradle -sertifiointi on maailmanlaajuinen standardi, joka arvioi tuotteita 5 kriteerikategorian perusteella ja koskee kiertotaloutta varten valmistettuja tuotteita.

Viisi keskeistä vaatimusluokkaa ovat:

  • Materiaalin terveys: materiaalit ovat turvallisia ihmisille ja ympäristölle
  • Tuotteen kiertokulku: kiertotalouden mahdollistaminen tuote- ja prosessisuunnittelun avulla
  • Puhdas ilma ja ilmastonsuojelu: puhtaan ilman suojeleminen, uusiutuvan energian edistäminen ja haitallisten päästöjen vähentäminen
  • Veden ja maaperän hoito: puhtaan veden ja terveen maaperän turvaaminen
  • Sosiaalinen oikeudenmukaisuus: ihmisoikeuksien kunnioittaminen sekä oikeudenmukaisen ja tasa-arvoisen yhteiskunnan edistäminen

 

Cradle to Cradle Certified® -tuotteet pohjautuvat jatkuvan parantamisen ohjelmaan, jossa on mahdollista saavuttaa neljä eri tasoa: Bronze, Silver, Gold ja Platinum. 

Sertifikaatti myönnetään tuotteelle, kun se täyttää kussakin viidessä keskeisessä luokassa halutun saavutustason vaatimukset sekä muut yleiset, pakkauksia ja eläinten hyvinvointia koskevat vaatimukset.

Antalis tarjoaa valikoiman kierrätettyjä ja neitsytkuituisia papereita, joille on myönnetty Cradle to Cradle -sertifikaatti: Nautilus, Scandia 2000 ja Colorit.

Tutustu Cradle to Cradle Certified® -papereihin, jotka on valmistettu turvallisuus, kiertokulku ja vastuullisuus huomioiden:

nautilus

Luonnon inspiroima kierrätyspaperi kahdella eri valkoisen sävyllä. ColorLok -tekniikalla käsitellylle paperille soveltuvat tekniikat: High Speed inkjet, Dry Toner, Offset. 

 

Scandia_logo_840x380.png

Scandia 2000 on korkealaatuinen päällystämätön paperivalikoima kolmessa eri valkoisen sävyssä. Runsaasti eri neliöpainoja ja kokoja tyylikkäisiin painotöihin.

 

Colorit_logo_840x380.png

Colorit on värillinen, hiokkeeton ja päällystämätön offsetpainopaperi huomiotaherättävään viestintään.