Euroopan johtava tukkukauppa, joka tarjoaa ammattilaisille papereita sekä suurkuva- ja pakkausratkaisuja

antalis-group-5.jpg

Keitä me olemme?

Antalis on osa Kokusai Pulp & Paper –konsernia, joka on johtava papereiden, pakkausten ja visuaalisen viestinnän ratkaisujen jakelija maailmassa. Kokusai Pulp & Paper –konsernin pääkonttori sijaitsee Japanissa ja yritys on listattu Tokion pörssissä (ISIN JP3293350009). Sen liikevaihto vuonna 2022 oli 563,4 mrd jeniä*.

Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa Antalis on johtava papereiden ja teollisen pakkaamisen tuotteiden ja palvelujen B2B-jakelija sekä toiseksi suurin visuaalisen viestinnän ratkaisujen jakelija. Antalis, jonka pääkonttori sijaitsee Ranskassa Pariisin alueella, toimii 29 maassa palvellen yli 90 000 asiakasta 3 800 työntekijän voimin ja edistyksellisten verkkokaupparatkaisujen avulla. Antaliksen 60 ekologiseen vastuullisuuteen keskittyvää jakelukeskusta tarjoavat maailmanluokan palveluita.
 

*n. 4,3 miljardia euroa

 

Visio ja missio

Visiomme on vahvistaa Antalista johtavana ja luotettavana kansainvälisenä business-to-business-jakelijana: paperit, pakkaaminen, suurkuva, laitteet ja tarvikkeet sekä niihin liittyvät palvelut. Missiomme on tarjota asiakkaillemme parasta - asiantuntemuksemme, tuotteidemme, palvelujemme sekä yhteistyökumppaneidemme avulla. Olemme sosiaalisesti vastuullisia ja joustavia laajentamaan tarjontaamme, nopeuttamaan digitaalista kehitystämme, kasvattamaan tiimiemme osaamista sekä saamaan vahvan tuoton sijoitetulle pääomalle.

 

Avainluvut (v. 2021)

antalis-group-key-2.png
#1 Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa

toimintaa 30 eri maassa

antalis-group-key-3.png
3.800

työntekijää palvellen yli 100.000 asiakasta ympäri maailmaa

antalis-group-key-5.png
93

jakelukeskusta maailmanlaajuisesti