Euroopan johtava tukkukauppa, joka tarjoaa ammattilaisille papereita sekä suurkuva- ja pakkausratkaisuja

antalis-group-5.jpg

Keitä me olemme?

Antalis kuuluu japanilaiseen Kokusai Pulp & Paper -konserniin, joka on johtava papereiden, pakkausratkaisujen ja visuaalisen viestinnän ratkaisujen jakelija maailmassa. Antalis on johtava papereiden ja teollisen pakkaamisen tuotteiden ja palvelujen B2B-jakelija Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Sen lisäksi se on toiseksi merkittävin visuaalisen viestinnän ratkaisujen jakelija, jonka maailmanlaajuinen raportoitu myynti vuonna 2019 oli 2,1 mrd euroa. 

Antaliksen pääkonttori sijaitsee Pariisissa Ranskassa ja se toimii 31 maassa palvellen yli 110.000 asiakasta 4.000 työntekijän voimin ja edistyksellisten verkkokaupparatkaisujen avulla. 103 ympäristövastuullista jakelukeskustamme tarjoavat maailmanluokan palvelua yli 11.000 päivittäisellä toimituksella.

 

Visio ja missio

Visiomme on vahvistaa Antalista johtavana ja luotettavana kansainvälisenä business-to-business-jakelijana: paperit, pakkaaminen, suurkuva, laitteet ja tarvikkeet sekä niihin liittyvät palvelut. Missiomme on tarjota asiakkaillemme parasta - asiantuntemuksemme, tuotteidemme, palvelujemme sekä yhteistyökumppaneidemme avulla. Olemme sosiaalisesti vastuullisia ja joustavia laajentamaan tarjontaamme, nopeuttamaan digitaalista kehitystämme, kasvattamaan tiimiemme osaamista sekä saamaan vahvan tuoton sijoitetulle pääomalle.

 

Avainluvut (v. 2019)

antalis-group-key-4.png
11.000

toimitusta päivässä maailmanlaajuisesti

antalis-group-key-5.png
103

jakelukeskusta maailmanlaajuisesti

antalis-group-key-3.png
4.000

työntekijää palvellen yli 110.000 asiakasta ympäri maailmaa

antalis-group-key-6.png
1,1

milj. tonnia paperia myyty vuonna 2019

antalis-group-key-1.png
2,1

mrd euron liikevaihto vuonna 2019

antalis-group-key-2.png
#1 Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa

Toimintaa 31 eri maassa