Mikäli emme ole ilmoittaneet mitään paikkaa haettavaksi, voit lähettää avoimen hakemuksen henkilöstöpäällikkö Hanna-Riitta Walleniukselle sähköpostiosoitteeseen: hanna.wallenius@antalis.com.

HAKU: Suurkuvaratkaisujen myyjä ja graafisten materiaalien myyjä

Deliver_the_future_Be_Antalis_600x.jpg

Antalis Oy kuuluu Antalis-ryhmään, joka on Euroopan johtava pakkaus- ja suurkuvaratkaisujen sekä papereiden tukkukauppa. Antalis-ryhmä puolestaan kuuluu japanilaiseen Kokusai Pulp & Paper -konserniin, joka on johtava papereiden, pakkausratkaisujen ja visuaalisen viestinnän ratkaisujen jakelija maailmassa. Antalis Oy:n toimipiste sijaitsee Vantaalla ja yrityksen palveluksessa on 28 henkilöä. Vuonna 2021 Antalis Oy:n liikevaihto oli 19,1 milj. euroa. Ydinarvojamme ovat yhteishenki, vaikuttaminen ja luottamus, vastuullisuus sekä muutosmyönteisyys. Tiimihenki on osa DNA:tamme.

Oletko kiinnostunut b2b-myynnistä Suomen markkinassa johtavan eurooppalaisen toimijan palveluksessa? Arvostatko yhteen hiileen puhaltamista? Liiketoimintamme kasvaessa haemme suurkuvaratkaisujen myyjää sekä graafisten materiaalien myyjää.

Antalis Oy:ssä tarjoamme tilaa kasvaa ja kehittyä. Saat mielenkiintoisen, itsenäisen ja joustavan myyntityön kansainvälisessä organisaatiossa. Olet tärkeä ja arvostettu osa tiimiämme, jossa on mukava tehdä töitä. Hyviin työsuhde-etuihimme kuuluvat bonusjärjestelmä, auto- ja sähköpyöräetu sekä lakisääteistä laajempi työterveyshuolto.

Haluatko olla mukana parhaiden joukossa? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 7.8.2022 mennessä osoitteeseen hanna.wallenius@antalis.com. Tarkempia tietoja voit kysellä myyntijohtaja Esa Silvennoiselta 4.7. klo 13-16 | 5.7. klo 13-16 | 2.8. klo 13-16 | 3.8. klo 13-16 puh. 040 865 9510.