Mikäli emme ole ilmoittaneet mitään paikkaa haettavaksi, voit lähettää avoimen hakemuksen henkilöstöpäällikkö Hanna-Riitta Walleniukselle sähköpostiosoitteeseen: hanna.wallenius@antalis.com.

AVOIN HAKU: Kenttämyyjä, Pakkausratkaisut ja Kenttämyyjä, Visual Com.

Deliver_the_future_Be_Antalis_600x.jpg

Antalis Oy kuuluu Antalis-ryhmään, joka on Euroopan johtava pakkaus- ja suurkuvaratkaisujen sekä papereiden tukkukauppa. Antalis-ryhmä puolestaan kuuluu japanilaiseen Kokusai Pulp & Paper -konserniin, joka on johtava papereiden, pakkausratkaisujen ja visuaalisen viestinnän ratkaisujen jakelija maailmassa. Antalis Oy:n toimipiste sijaitsee Vantaalla ja yrityksen palveluksessa on 28 henkilöä. Vuonna 2020 Antalis Oy:n liikevaihto oli 18 milj. euroa. Ydinarvojamme ovat yhteishenki, vaikuttaminen ja luottamus, vastuullisuus sekä muutosmyönteisyys. Tiimihenki on osa DNA:tamme.

 

KENTTÄMYYJÄ, PAKKAUSRATKAISUT

Oletko ratkaisuhakuinen pakkausalan myynnin ammattilainen? Kiinnostaako sinua pakkausratkaisujen myynti Suomen markkinassa johtavan eurooppalaisen toimijan palveluksessa? Arvostatko yhteen hiileen puhaltamista?

Haluamme auttaa asiakkaitamme löytämään optimaaliset pakkausratkaisut ja siten tehostamaan omaa toimintaansa, sillä pitkäaikainen yhteistyö ja asiakkaan liiketoiminnan tukeminen ovat meille tärkeitä. Tavoitteemme on jatkaa kasvua kotimaisilla markkinoilla ja siksi haemme Packaging-tiimiimme

KENTTÄMYYJÄÄ

Tehtävänäsi on ensisijaisesti uusien asiakkaiden kontaktointi ja myynnin kasvattaminen.

Olet mukana kehittämässä ja kasvattamassa kannattavaa pakkausratkaisujen myyntiä myös verkkokaupan osalta. Liikkuvan työn lisäksi osittainen etätyöskentely on mahdollista. Panostamme tiimityöskentelyyn, joten viikottaiset tapaamiset toimistolla ovat tärkeitä.

Vastuullasi on ylläpitää ja kehittää hankkimiasi asiakassuhteita ja panostaa suuren myyntipotentiaalin asiakkuuksiin. Myyntialueena on koko Suomi, mutta asiakaskuntasi määritellään toivomustesi ja osaamisesi mukaisesti.

Odotamme sinulta aikaisempaa B2B-myynnin kokemusta. Tunnet pakkaustuotteet ja niihin liittyviä muita ratkaisuja. Olet luonteeltasi tavoitteellinen ja periksiantamaton etkä pelkää haasteita. Sinulla on kykyä toimia muuttuvassa ympäristössä ja osaat organisoida omaa tekemistäsi. Olet hyvä hakemaan tietoa ja innokas oppimaan uutta. Luotamme, että kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja tulokselliseen yhteistyöhön. Sinulla on vahvat neuvottelu-, vaikuttamis- ja viestintätaidot. Osaat hyödyntää tietotekniikkaa sujuvasti työssäsi (Office-ohjelmat, CRM, etäpalaverityökalut esim. TEAMS, SoMe). Sujuvan suomen kielen lisäksi hallitset hyvin myös englannin kielen.

Arvostamme pakkausratkaisujen asiantuntijuutta (materiaalit, koneet, ym.) ja verkkokauppojen pakkaustarpeiden ymmärrystä. Pakkausprosessien hallinta sekä kalvoasiantuntemus lisäävät myös kiinnostustamme. Muu kielitaito on eduksi, esim. ruotsi, viro tai venäjä.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja joustavan myyntityön kasvavassa kansainvälisessä organisaatiossa. Olet tärkeä ja arvostettu osa tiimiämme, jossa on mukava tehdä töitä. Saat olla mukana kehittämässä liiketoimintaa Suomessa. Erityisen hyviin työsuhde-etuihimme kuuluvat kiinteä palkka, bonusjärjestelmä, autoetu, tietotekniset välineet ja lakisääteistä laajempi työterveyshuolto.

Haluatko olla mukana parhaiden joukossa? Tulemme kasvattamaan Suomessa markkinaosuuttamme korkealle, kuten on muualla Euroopassa tehty. Kerro, miksi juuri sinä olisit hyvä tähän tehtävään. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen hanna.wallenius@antalis.com

 

 

KENTTÄMYYJÄ, VISUAL COM

Oletko myyjä isolla M:llä? Kiinnostaako sinua suurkuvaratkaisujen myynti Suomen markkinassa johtavan eurooppalaisen toimijan palveluksessa? Arvostatko yhteen hiileen puhaltamista?

Haluamme auttaa asiakkaitamme löytämään optimaaliset suurkuvaratkaisut ja siten tehostamaan omaa toimintaansa, sillä pitkäaikainen yhteistyö ja asiakkaan liiketoiminnan tukeminen ovat meille tärkeitä. Tavoitteemme on jatkaa kasvua kotimaisilla markkinoilla ja siksi haemme Visual Com -tiimiimme

KENTTÄMYYJÄÄ

Voit olla jo alalla uraa tehnyt suurkuva-alan ammattilainen tai myynnistä kiinnostunut henkilö, jolle tarjoamme kattavan koulutuksen tuotteistamme.

Tehtävänäsi on ensisijaisesti uusien asiakkaiden löytäminen, asiakassuhteen vahvistaminen ja myynnin kasvattaminen.

Olet mukana kehittämässä ja kasvattamassa kannattavaa suurkuvaratkaisujen myyntiä myös verkkokaupan osalta. Liikkuvan työn lisäksi osittainen etätyöskentely on mahdollista. Panostamme tiimityöskentelyyn, joten viikoittaiset tapaamiset toimistolla ovat tärkeitä.

Vastuullasi on budjetin ohjaamana löytää uusia asiakkaita, ylläpitää ja kehittää olemassa olevia asiakassuhteita sekä panostaa suuren myyntipotentiaalin asiakkuuksiin. Myyntialueena on koko Suomi, mutta asiakaskuntasi määritellään toivomustesi ja osaamisesi mukaisesti.

Odotamme sinulta aikaisempaa myynnin kokemusta ja ratkaisumyyntityöhön sopivaa asennetta. Olet luonteeltasi tavoitteellinen ja periksiantamaton etkä pelkää haasteita.

Sinulla on kyky ja rohkeus rakentaa uusia asiakassuhteita. Pystyt toimimaan muuttuvassa ympäristössä ja osaat organisoida omaa tekemistäsi. Olet hyvä hakemaan tietoa ja innokas oppimaan uutta. Luotamme, että kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja tulokselliseen yhteistyöhön. Sinulla on hyvät neuvottelu-, vaikuttamis- ja viestintätaidot. Osaat hyödyntää tietotekniikkaa työssäsi (Office-ohjelmat, CRM, etäpalaverityökalut esim. TEAMS, SoMe).

Sujuvan suomen kielen lisäksi hallitset hyvin myös englannin kielen.

Arvostamme kokemusta B2B-myynnistä tai suurkuvaratkaisujen asiantuntijuutta (materiaalit, koneet, ym.). Muu kielitaito on eduksi, esim. ruotsi, viro tai venäjä. Toivomme, että asut pääkaupunkiseudulla.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja joustavan myyntityön kasvavassa kansainvälisessä organisaatiossa. Olet tärkeä ja arvostettu osa tiimiämme, jossa on mukava tehdä töitä. Saat olla mukana ideoimassa ja kehittämässä liiketoimintaa Suomessa. Erityisen hyviin työsuhde-etuihimme kuuluvat kiinteä palkka, bonusjärjestelmä, autoetu, tietotekniset välineet ja lakisääteistä laajempi työterveyshuolto.

Haluatko olla mukana parhaiden joukossa? Tulemme kasvattamaan Suomessa markkinaosuuttamme korkealle, kuten on muualla Euroopassa tehty. Kerro, miksi juuri sinä olisit hyvä tähän tehtävään. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen hanna.wallenius@antalis.com.