Yritysuutiset, Uutiset ja tapahtumat, Tapahtumat, Uutiset, Lehdistötiedotteet, 2022, Kiinnostavia konsepteja, Antalis Interior Design Award, Asiakassegmentti, Suurkuva

Vuoden 2022 Antalis Interior Design Award -kilpailu on alkanut!

Personoidun sisustussuunnittelun kilpailu, Antalis Interior Design Award, järjestetään nyt kolmannen kerran. Arkkitehdeille, sisustussuunnittelijoille, painajille/tulostajille, mainostoimistoille, brandownereille ja sisustusalan opiskelijoille suunnattu kilpailu alkaa 1.10.2022 ja päättyy 31.1.2023. Kilpailuun voi osallistua projekteilla, jotka on tehty edellisen kilpailun päättymisen jälkeen eli 1.2.2020-31.1.2023 välisenä aikana.

AIDA

Antalis Interior Design Award -kilpailun kaksi ensimmäistä kertaa (vuosina 2017 ja 2019) olivat todellinen menestys keräten lähes 800 projektia yli 29 maasta ja 61 000 kävijää Antalis Interior Design Award -sivustolle. Lisäksi medianäkyvyys oli merkittävää. 

1.10.2022-31.1.2023 välisenä aikana sisustussuunnittelijat, arkkitehdit, tulostajat/painajat, asentajat ja kaikki luovat ihmiset ovat tervetulleita osallistumaan sisustusprojekteilla, joissa on käytetty vähintään yhtä Antalikselta ostettua tuotetta. Tämän jälkeen hienoimmat projektit menevät kansainvälisen alan ammattilaisraadin arvioitavaksi.

Helppo ja nopea online-rekisteröityminen

Kilpailutyöt syötetään nettiosoitteeseen AntalisInteriorDesignAward.com 1.10.2022-31.1.2023. Kaikki kilpailuun hyväksytyt toteutukset näkyvät galleriassa, mikä lisää osallistujien näkyvyyttä koko kilpailun ajan. Mitä nopeammin kilpailutyö on sivustolla, sitä kauemmin se saa huomiota osakseen.

Rohkeus ja luovuus Antalis Interior Design Award -kilpailun ytimessä

Tämä kilpailu on hieno tilaisuus esitellä luovuuttasi. Sen tavoitteena on jälleen olla rohkeuden ja luovuuden edistäjä eri puolilta Eurooppaa ja sen ulkopuoleltakin tulevien projektien kautta.

Tämä kilpailu on ensisijaisesti suunnattu luoville ihmisille, jotka haluavat antaa vapaat kädet taiteellisuudelleen.

 

Valmiit projektit

Sugamour

Miranda Design Solutions – Lithuania 

 

Kilpailussa palkitaan hienoimmat valmistuneet tai käynnissä olevat projektit edellisen kilpailun lopusta (1.2.2020) nykyisen kilpailun loppuun (31.1.2023) saakka. Alan ammattilaiset - arkkitehdit, suunnittelijat, painajat/tulostajat, mainostajat - voivat kilpailla yhdessä tai useammassa seuraavista viidestä kategoriasta: Hospitality, Retail, Office, Home ja Public Building.

 

Kolme erikoispalkintoa

Antalis Interior Design Award pyrkii edistämään luovuutta käyttämällä erilaisia ajankohtaisia trendejä heijastavia tuotteita. Näin ollen kilpailuun on lisätty uusia palkintoja: "Special Interior Film Prize" ja "Special Windows Film Prize". Hakijat, jotka käyttävät Coalan koristeellisia kalvoja seiniin tai ikkunoihin, ovat myös oikeutettuja yhteen tai molempiin näistä palkinnoista.

Antalis tarjoaa myös vastuullisia ratkaisuja vastatakseen ympäristöystävällisten vaihtoehtojen ja kierrätettävien materiaalien kasvavaan kysyntään. Ehdokkaat, jotka haluavat kilpailla "Special Sustainable Prize -palkinnosta", voivat käyttää vähintään yhtä ympäristöystävällistä tuotetta, jossa on enemmän kuin kaksi tähteä Antalis Green Star -järjestelmässä.

 

Public Prize

Public Prize -palkinto & 1000 euron rahapalkinto myönnetään projektille, joka on kilpailusivustolla saanut eniten tykkäyksiä.

 

Original Pattern Prize

Kaikille luoville ihmisille (kuvittajat ja suunnittelijat, kuvataiteilijat, graafisen taiteen opiskelijat...) avoin Original Pattern -palkinto jaetaan kahdelle voittajalle. Molemmille voittajille tarjotaan 1000 euron rahapalkinto sekä alkuperäisen kuvion painatus valitsemalleen Coala-materiaalille, joka tuo esiin hänen luomuksensa.

 

3D-project | White Model - Ruokala

Antalis tarjoaa tyhjiä 3D-mallipohjia ammattilaisille ja opiskelijoille, joilla ei ole valmiita tai meneillään olevia projekteja lähetettäväksi. Näin he voivat keksiä, kuinka kyseinen ruokala olisi voitu toteuttaa Coala-valikoiman ratkaisuilla. 3D Award -palkinnon voittaja saa lisäksi 2000 euron rahapalkinnon.

 

3D projects on a white model - Canteen

 

12 voittajaa julkistetaan maaliskuussa 2023. He saavat palkintonsa arvostetussa palkintoseremoniassa 30. maaliskuuta Pariisissa, jonne heidät kutsutaan. He saavat laajaa medianäkyvyyttä sekä näkyvyyttä kilpailusivustolla Antalis-galleriassa, sosiaalisessa mediassa, Antaliksin nettisivuilla sekä kansainvälisillä messuilla ja asiakastapahtumissa Euroopassa ja sen ulkopuolella. Suomessa mediapartnerina toimii Print&Media.

 

Antalis Interior Design Award -tuomaristo

Kaikki projektit jätetään kansainvälisen tuomariston arvioitavaksi. Tuomaristo koostuu 10:stä arvostetusta alan vaikuttajasta Euroopassa.

  • UK, Grant Dudson, Creative Director @Chorus
  • Poland, Paweł Brodzik, Managing Director, Tetris
  • France, Julien REIBELL, CEO Altavia Pallas 
  • Lithuania, Rūta Bužinskaite, Co-Owner at Blank Page, Interior designer, Lecturer
  • Germany,  Corinna Kretschmar-Joehnk, Founder & Partner at JOI-Design Innenarchitekten
  • Hungary, Andrea Hegedűs, Professor Budapest Metropolitan University, Art Director, Textile and Fabric Design
  • Romania, Laura Pietrusel , Interior Architect & Winner Antalis Interior design Award 2020
  • Norway, Linda Steen, AS Scenario interiørarkitekter MNIL
  • Czech Republic, Radek Váňa, Editor of the architecture magazine ARCHIZOOM
  • International, Bittor Sanchez-Monasterio, ACCOR HOTELS Global Vice President Design Economy & Midscale Brands

 

01 Lokakuuta 2022 - 31 Tammikuuta 2023
0:00 - 23:59
Lisää kalenteriisi