Digitaalisella aikakaudella painotuotteiden teho on vahvempaa kuin koskaan. Lähetätpä sitten kutsun, vuosikertomuksen tai annat esitteen, se kertoo paljon suhteestasi asiakkaisiisi: arvostat heitä ja pidät heitä kestävän viestintävälineen arvoisena. Lisäksi välität viestiä brändin imagosta, joten valitsemasi paperi kertoo paljon sinusta. Antalis tarjoaa laajan valikoiman papereita ja kartonkeja kirjelomakkeista esitteisiin tai jopa ylellisiin pakkauksiin. Niillä on erilaisia pintoja, värejä ja myös ympäristösertifikaatteja.

Digitaalisella aikakaudella painotuotteiden teho on vahvempaa kuin koskaan. Lähetätpä sitten kutsun, vuosikertomuksen tai annat esitteen, se kertoo paljon suhteestasi asiakkaisiisi: arvostat heitä ja pidät heitä kestävän viestintävälineen arvoisena. Lisäksi välität viestiä brändin imagosta, joten valitsemasi paperi kertoo paljon sinusta. Antalis tarjoaa laajan valikoiman papereita ja kartonkeja kirjelomakkeista esitteisiin tai jopa ylellisiin pakkauksiin. Niillä on erilaisia pintoja, värejä ja myös ympäristösertifikaatteja.

IMG-printing-2-3.jpg

papers_640x426.png

Materiaaleja painettuun viestintään

Yritysidentiteetti

General-printing-3.jpg

Paperi ei ole vain media, vaan se on todella osa brändisi identiteettiä ja sen ilmettä. Yritysidentiteettiä kehitettäessä tulee miettiä kaikkia tarvitsemiasi sovelluksia: käyntikortteja ja kirjelomakkeita, mutta myös kansioita, kirjekuoria ja esitteitä. Johdonmukaisen kuvan takaamiseksi suosittelemme yhden paperilaadun käyttämistä, joka auttaa saamaan saman vaikutelman painettaessa. Yritysviestinnässä käytetään eniten valkoisia ja luonnonvalkoisia papereita, mutta voit myös valita vaaleat tai pastellivärit tai yhdistellä kirkkaampia värejä vaaleampien sävyjen kanssa. Conqueror tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja neliöpainoissa, pintavaihtoehdoissa ja kirjekuorissa valkoisen eri sävyissä sekä kerman värisenä ja trendikkään harmaan sävyissä. Conquerorin tukeva tuntu on saatavana myös vesileimattuna.

Esitteet, raportit, vuosikertomukset

Oletko tekemässä vuosikertomusta etkä tiedä mistä aloittaisit? Se on tärkeä julkaisu osakkeenomistajille ja auttaa erottautumaan muista yrityksistä. Vuosikertomus on osa yritysidentiteettiä ja siihen tulisi valita huolellisesti paperi sen mukaan, mitä halutaan saavuttaa: osoittaa ympäristövastuullisuutta, luovuutta tai korkealuokkaisuutta tai kenties erottua joukosta? Tiesitkö, että vuosikertomukset voidaan myös personoida painamalla osakkeenomistajien nimi julkaisun sisään?

Viestintätoimistot ovat erikoistuneet vuosikertomusten tuottamiseen, mutta yrityksesi voi tehdä sen myös itse ja pyytää painolaitosta huolehtimaan tuotannosta.

Jos pidät vuosikertomusta tärkeimpänä julkaisuna ja haluat tehdä vaikutuksen, Conqueror on oiva valinta materiaaliksi: sen klassisesta martioidusta Laid-tekstuurista, CX22-viimeistelyn sileydestä tai Conqueror Woven runsauden tunnusta löydät varmasti vaihtoehdon, joka sopii täydellisesti yrityksesi imagoon. Saat erinomaisen painojäljen ja värintoiston - voit myös hyödyntää papereiden eri sävyjä erottamaan eri osiot toisistaan.

General-printing-4.jpg

Ylellisyyspakkaukset

General-printing-5.jpg

Tarvitsetko taitettavia tai ryhdikkäitä laatikoita, tuote-etikettejä tai paperikasseja yritykseesi? Antaliksella on mitä tarvitset. Myyntihyllyissä tuotepakkaukseen valitsemasi materiaali toimii ensivaikutelman luojana potentiaalisille asiakkaillesi. Siksi on erittäin tärkeää luoda upea vaikutelma heti alussa. Tarjoamme erilaisia luovia materiaaleja, joiden avulla erottaudut - pienistä digitaalisista ajoista suuriin tuotantoihin saakka.

Keaykolourin avulla teet vaikutelman niin tunnun kuin värinkin avulla - vaihtoehtoina valkoinen ja 48 eri hienostunutta sävyä, joista löydät varmasti sopivan värin tukemaan brändisi imagoa. 

Suorapostitukset

360° viestinnän maailmassa suoramainonta on suurimmaksi osaksi viimeinen vaihe, joka auttaa sinua houkuttelemaan asiakkaita, mainostamaan toimintojasi tai määrittelemään imagoasi. Yksi tapa on valita kirjekuori, joka erottuu joukosta. Näin varmistat, että viestisi tulee huomatuksi ja luetuksi. Lisäksi kirjekuoresi muoto voi auttaa sinua päättämään kuoreen sisään tulevan viestin koon. Muista suorapostituksia suunnitellessasi huomioida paino, koska sillä voi olla vaikutuksia postimaksuihin ja sen myötä budjettiisi.

Curious Collection tarjoaa hienostuneita, mutta rohkeita värejä ja pintoja niin papereissa kuin kirjekuorissakin. Curious Metallics -sarjan metallihohtoiset pastellisävyt, Curious Matterin rouhea pinta ja Curious Translucents -sarjan läpikuultavat materiaalit tuovat kukin oman vaikutelmansa viestiin. Ja jos haluat kutsullesi ylellisen sileän tunnun, Curious Skin -sarjan papereissa ja kirjekuorissa on ultra-matta pinta, johon ei jää sormenjälkiä vaan viestisi säilyy vastaanottajalla siistinä pitkän aikaa.

General-printing-6.jpg

Voit päättää valita paperin ja kirjekuoren samasta sarjasta, mutta voit myös yhdistellä sarjojen materiaaleja keskenään. Useimmissa designpapereissamme on sama värimaailma, joten ne sopivat hyvin yhteen keskenään - erilaiset pinnat tekevät viestistäsi vain mielenkiintoisemman. Jos haluat tulostaa suuria yksivärisiä alueita tai tarvitset korkealaatuista kuvantoistoa, Rives Sensation on erinomainen vaihtoehto. Kysy myös i-tone®-papereista, jotka on käsitelty soveltuviksi mustetta käyttäville digitekniikoille.

Etiketit

General-printing-7.jpg

Liike-elämässä suunnittelun ja trendien suuntaukset kehittyvät, mutta yritämme Antaliksessa vastata luovien ihmisten ja yritysten kulloisinkiin tarpeisiin. Meillä on laaja valikoima erilaisia etikettimateriaaleja arkisista käyttökohteista laadukkaisiin sovelluksiin saakka: esim. ylellinen etiketti samppanjalle, paperitarra päivittäistuotteille tai vedenkestävä tarra sitä ominaisuutta tarvitseville tuotteille.

Kustantamot

Olitpa sitten julkaisemassa rajoitettua erää postikortteja tai muistikirjoja paikalliselle taideinstituutiolle tai tuottamassa tuhansittain kirjoja vuosittain, meillä on materiaalivalikoima myös kustantajille. Teknisistä tiedoista (arkki tai rulla, tuotteiden tietty koko,...), rajoituksista (puuvapaa, OBA-vapaa, korkea valonkestävyys,...), budjetista ja painotekniikasta (rotaatio, offset, high speed inkjet -tulostus,...) riippuen voimme auttaa valitsemaan projektiisi parhaiten soveltuvat paperit. Meiltä löytyy vaihtoehtoja kaikenkokoisille budjeteille ja voimme vastata vaativimpienkin asiakkaiden tarpeisiin: Pop'Set, Olin, Rives Sensation, Conqueror,...

General-printing-8.jpg