Antaliksen paperivalikoima kunnioittaa valokuviasi ja niihin liittyviä muistojasi. Jokainen haluaa tallentaa erityisiä tapahtumia ja Antaliksella on loistava paperivalikoima kaikkien merkkitapahtumien juhlistamiseen!

Antaliksen paperivalikoima kunnioittaa valokuviasi ja niihin liittyviä muistojasi. Jokainen haluaa tallentaa erityisiä tapahtumia ja Antaliksella on loistava paperivalikoima kaikkien merkkitapahtumien juhlistamiseen!

IMG-photobook-2.jpg

papers_640x426.png

Materiaaleja painettuun viestintään

Antalis on one-stop-shop valokuvakirjoille, -korteille yms.

IMG-photobook-1.jpg

Muistoja tietystä auringonlaskusta

Olit oikeassa paikassa oikeaan aikaan ikuistaaksesi ainutlaatuisen hetken. Paperin merkitys alkaa tulla mieleesi, kun haluat siirtää sen paperille niin, että valokuvasi ja tunteesi toistuvat mahdollisimman tarkasti.

Antaliksen papereilla saat välitettyä kyseisen hetken ainutlaatuisuuden! Valikoimassamme on myös ympäristösertifioituja ja kierrätyspapereita, jos haluat samalla viestiä ympäristöarvojen kunnioitusta.

Kaikille aisteille houkuttelevuutta, visuaalisia tehosteita ja teksturoituja papereita

Paperi, joka näyttää ja tuntuu hyvin luonnolliselta, sopii joillekin kuville parhaiten. Valokuvan aistillisuus tarvitsee myös paperin, joka välittää saman tunnun. Antalis tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia papereita, joissa on erilaisia pintoja ja tekstuureja.

IMG-photobook-4.jpg

IMG-photobook-5.jpg

Poikkeuksellinen hetki ansaitsee poikkeuksellisen paperin!

Voit halutessasi kertoa hyvin erityisen hetken elämästäsi; erittäin luova ja inspiroiva paperi on kaikki mitä tarvitset! Antalis on ylpeä voidessaan tarjota kattavimman valikoiman huippuluokan designpapereita. Tämä ensiluokkaisten papereiden laaja valikoima antaa vapauden valita: väri, tuntu ja visuaalinen tehoste.

Tarjoamme runsaasti eri neliöpainoja, värejä ja tekstuureja valmiiksi digikoossa (nestemäisille ja dry toner -digitekniikoille).

Valokuvakirjasi sisältö ansaitsee korkealaatuiset kannet

Kartonkeja pehmeisiin ja koviin kansiin

Kun paino- ja jälkikäsittelymenetelmät vaativat kartongilta bulkkia ja jäykkyyttä, meiltä löytyy vastaus. Antaliksella on valikoima korkealaatuisia päällystettyjä ja päällystämättömiä kartonkeja, joiden pinta soveltuu valokuvakirjasi suunnitteluun ja sisältöön. Esim. Invercote G on kolme kertaa päällystetty silkkimäisellä pinnalla ja sen tausta on päällystämätön. Antaliksen paperit ja kartongit ovat FSC®- tai PEFC™-sertifioituja.

IMG-photobook-9.jpg

Valokuvillasi voi olla aktiivisempi elämä!

IMG-photobook-7.jpg

Antaliksella on innovatiivinen materiaalivalikoima personoiduille kalentereille, korteille ym.

Luo ainutlaatuinen valokuva, joka pysyy muistissasi Antaliksen magneettitaustaisella paperilla. MagneCote on ensimmäinen magneettinen paperi, jossa yhdistyvät päällystetty paperi ja magneettipinnoite. Näin syntyy paperi, jota voidaan tulostaa, rei'ittää, leikata ja laminoida.

Personoi kutsut ja kortit yhteen videoiden kanssa!

PowerCoat® Alive on yhdistelmä paperin luovuutta ja digitaalisuuden yhdistävää voimaa.

PowerCoat® Alive on osa Internet of Things (IoT) -maailmaa. Tämä on maailman ensimmäinen käyttövalmis NFC-paperi älykkään painetun median uudella aikakaudella!

IMG-photobook-8.jpg

Miltä tulevaisuus näyttää?

IMG-photobook-6.jpg

Valokuvamarkkina ovat kasvumarkkina!

Digitaalisesti tuotetut valokuvin varustetut lahjatuotteet myyvät edelleen erittäin hyvin. Länsi-Euroopan valokuvatuotemarkkinoiden odotetaan kasvavan 4% CAGR-arvolla (yhdistetty keskimääräinen kasvuvauhti) 112 miljoonaan yksikköön vuoteen 2019 mennessä (Lähde: Infotrends). Volyymiltaan valokuvakortit edustavat suurinta markkinaosuutta, mutta valokuvakirjat tuottavat eniten tuloja.