Kortit ovat tärkeitä elämän tärkeiden hetkien juhlimiseksi: häät, syntymäpäivät, juhlat, ym. Mutta kortit ovat myös paljon enemmän kuin vain onnitteluja - tervehdyskortit kertovat jotain ihmisestä, joka haluaa kutsua, kiittää, yllättää, pitää yhteyttä tms.!

Kortit ovat tärkeitä elämän tärkeiden hetkien juhlimiseksi: häät, syntymäpäivät, juhlat, ym. Mutta kortit ovat myös paljon enemmän kuin vain onnitteluja - tervehdyskortit kertovat jotain ihmisestä, joka haluaa kutsua, kiittää, yllättää, pitää yhteyttä tms.!

img-gretting-card.jpg

Paperit, kartongit ja kirjekuoret

Materiaaleja painettuun viestintään

Persoonalliset kortit

Kortille valittu paperi tai kartonki ja sen luova muotoilu auttavat kertomaan viestin lähettäjästä jotakin. Antalis tarjoaa inspiroivan valikoiman designpapereita ja -kartonkeja: upeat sävyt, mielenkiintoiset pintavaihtoehdot,…

img-gretting-card-2.jpg

Hienostuneisuus voidaan havaita vain katsomalla paperia!

Korteilla voidaan tehdä erittäin tyylikäs ja hienostunut vaikutelma. Conqueror-paperin hieno rakenne on tähän erinomainen valinta. Conqueror Connoisseur 100% Cotton on painopaperi korkealaatuisille ja kohopainettaville korteille. Conqueror-valikoimaan kuuluu erilaisia pintavaihtoehtoja sekä valkoisen eri sävyjä.

Korteilla voit myös yllättää!

Se voidaan tehdä ainutlaatuisen tunnun, hienovaraisen visuaalisen tehosteen tai erityisen värin avulla. Curious Collection -sarjan designpaperit työntävät rajoja joka suuntaan: väri, tuntu ja visuaalinen tehoste. Valittavissa on kuusi erilaista luovaa mahdollisuutta: Matter, Metallics, Skin, Touch, Translucents sekä alan uusin innovaatio: Curious Alchemy.

img-gretting-card-4.jpg
 • Curious Translucents

Jos haluat kortteihisi eleganssia tai lisäviestiä, läpikuultavilla Translucents-papereilla lisäät mielenkiintoa ja välität viestisi hienovaraisesti. Voit myös kerrostaa erilaisia läpikuultavia papereita valkoisesta voimakkaisiin värisävyihin luovempien lopputuotteiden aikaansaamiseksi.

 • Curious Skin

Aistillisella kosketuksella ja mattapintaisella visuaalisella vaikutuksellaan Curious Skin tarjoaa nautintoa sekä sormenpäille että silmille. Samalla se varmistaa, että kortit pysyvät siisteinä, sillä tuotteen ainutlaatuisen käsittelyn ansiosta sen pintaan ei jää sormenjälkiä.

 • Curious Metallics

Curious Metallicsin pinta tehostaa niiden hienovaraista, mutta upeaa metallista hohtoaan monenlaisilla pastellisävyillä, jotka sopivat täydellisesti syntymäpäivä- tai hääkortteihin. Tämä paperi on helppo valinta pienten erien onnittelukorteille, sillä se on digitaalisesti yhteensopiva useimpien Dry Toner -tekniikoiden kanssa.

 • Curious Matter

Hienon hiekkapaperimaisen, mutta silti silkkimäisen pintansa ansiosta Curious Matter on mielenkiintoinen yhdistelmä, jota eri värit kaunistavat. Curious Matter saa vastaanottajan aistit hereille välittömästi!

 • Curious Alchemy

Patinoitunutta metallia muistuttavan tehostepintansa ansiosta nämä kortit ovat ainutlaatuisia antaen säväyksen urbaanista ja maskuliinisesta tyylistä.

 • Curious Touch  

Curious Touchin toinen puoli on persikkamaisen pehmeän sileä. Tällä paperilla erotut!

img-gretting-card-3.jpg

Väreillä erotut joukosta!

Sileään päällystämättömään Pop'Set-valikoimaan kuuluu laaja valikoima papereita ja kirjekuoria eri väreissä - vaaleanpunaisista sävyistä kirkkaanpunaisiin, pinkkeihin, sinisiin ja vihreisiin ym. Pop'Set soveltuu myös useimpiin digitaalisiin painotekniikoihin, jos haluat personoida viestisi tai tarvitset käyttöösi vain pienen määrän.


Klassiset kortit voivat paljastaa myös geometrisiä kuvioita ja tekstuureja - hienostuneisuuden symboleja

Rives-sarja sisältää hämmästyttävän valikoiman kuvioita, jotka sopivat tervehdyskorttiesi luovaan suunnitteluun! Ajattomiin mutta samalla nykyaikaisiin kortteihin Rives-sarjan tekstuurit tarjoavat laajan valikoiman eri tyylejä geometrisesta tai klassisesta kuviosta kankaan kaltaisiin. Eksklusiivinen pistekuviointi tuo modernia viestintää, kun taas Rives Laid tai Rives Tradition vahvistavat aitouden tuntua.

 • Rives Dot: hienostunut pistekuviointi.
 • Rives Design: hieno verkkomainen rakenne heijastaa moderniutta ja geometrisyyttä.
 • Rives Laid: klassinen Laid horisontaalisella viivamaisella kuvioinnilla.
 • Rives Shetland: hienovarainen villamaisen kankaan kuviointi.

 

img-gretting-card-6.jpg

img-gretting-card-7.jpg

 

 

Paperit ja niihin yhteensopivat kirjekuoret

Käyttämilläsi kirjekuorilla on tärkeä rooli sen varmistamisessa, että vastaanottaja kiinnostuu avaamaan ja lukemaan viestin. Ikkunattomat, värilliset tai valkoiset, läpikuultavat, suorakaiteen tai neliön muotoiset... Antalis tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kirjekuoria korttiesi tueksi.

Personoi korttisi digitaalisella tulostuksella

 • Kortit voidaan personoida valokuvilla ja henkilökohtaisilla viesteillä, jotta vastaanottaja tuntee itsensä erityiseksi.
 • Kortteihin voidaan digitaalisessa tulostuksessa luoda erikoistehosteita.
 • Kohopainatus, foliointi, metalliväri, fluoresoiva tai valkoinen väri ovat vain muutamia esimerkkejä digitaalisesti painetuista korteista.