Halusitpa sitten luoda pakkausratkaisuja myyntipisteisiin, kulutustuotteille tai graafisille sovelluksille (esim. kirjojen kannet, esitteet tai kortit), Antaliksella on täydellinen ratkaisu sinulle. Valitsemalla sopivimman graafisen materiaalin varmistat täydellisen yhteensopivuuden lopputuotteen vaatimusten ja kustannusten välillä.

Halusitpa sitten luoda pakkausratkaisuja myyntipisteisiin, kulutustuotteille tai graafisille sovelluksille (esim. kirjojen kannet, esitteet tai kortit), Antaliksella on täydellinen ratkaisu sinulle. Valitsemalla sopivimman graafisen materiaalin varmistat täydellisen yhteensopivuuden lopputuotteen vaatimusten ja kustannusten välillä.

img-packing-board.jpg

papers_640x426.png

Materiaaleja painettuun viestintään

Oikeat tuotteet pakkausprojekteillesi

Graafisia kartonkeja on saatavana useita eri laatuja ja eri paksuuksia, jotka sopivat lopputuotteisiisi ja budjettiisi. Ne on valmistettu ainutlaatuisilla tavoilla varmistamaan, että tuotteet pakkausten sisällä pysyvät suojassa. Samalla ne tarjoavat mahdollisimman suuren näkyvyyden brändillesi ja houkuttelevuuden myymälän hyllyllä.

Kyse ei ole pelkästään kartongin paksuuksista vaan kartongeista, joilla on erityisiä ominaisuuksia lujuuden, joustavuuden, bulkin ja kestävyyden suhteen. Antaliksen valikoimasta löytyy oikea tuote - liittyi pakkausprojektisi sitten elintarvikkeisiin, hyvinvointiin, kulutuselektroniikkaan, alkoholijuomiin, ylellisyystuotteisiin tai yleisiin vähittäismyyntipakkauksiin.

Ylellisyystuotteisiin tarjoamme neitsytkuidusta valmistettuja SBS (Solid Bleach Sulphate) -kartonkeja, joilla on maksimaalinen valkoisuus, lujuus ja painolaatu. Ne eivät halkeile taiteltaessa vaan säilyttävät kauniin ilmeensä. Projekteissa, joissa vaaditaan maksimimäärä bulkkia ja jäykkyyttä sekä keveyttä, FBB-taivekartongit (Folding Box Board) voivat tarjota sinulle parhaan hyötysuhteen. Valitse luokitukseltaan tarpeisiisi sopivin valkotaustainen GC1-kartonki tai kermataustainen GC2-kartonki.

ArjoWigginsin designkartongit tarjoavat ylelliselle brändillesi erottuvuutta. Sarja on kehitetty laajentamaan suunnitelluille laatikoille ja ostoskasseille vaihtoehtoja tarjoten upeita värejä, pintakuviointeja ja huomiota herättäviä tehosteita. Näissä löytyy eri neliöpainoja ja kokoja - osa suoraan varastosta ja osa tehdastilauksina.

Keskustele Antaliksen edustajien kanssa ja valitse projektiisi sopivimmat tuotteet niin sävyiltään kuin muiltakin vaadittavilta ominaisuuksiltaan.

 

img-packing-board-2.jpg

Paranna painotöitäsi kartonkivalinnoilla

Graafisiin painotöihin valitaan usein mieluummin kartonki kuin papereista korkeampi neliöpaino. Vaaditko luetteloiden, kirjojen tai esitteiden kansilta näyttävyyttä, hyvää lujuutta ja jäykkyyttä sekä selän halkeilemattomuutta? Ihmiset arvioivat kirjaa kansien perusteella ja siksi monet valitsevatkin nimenomaan graafisia kartonkeja näihin käyttökohteisiin.

Nosta ruokalistat, julisteet, onnittelukortit ym. astetta korkeammalle tasolle antamalla niille mahdollisimman laadukas ilme ja optimaalinen käyttöikä. Luo painotuotteita, jotka pysyvät tasaisina, näyttävinä ja repäisynkestävinä. SBS-kartonkivalikoimassamme on vaihtoehtoja joko molemmin puolin tai toiselta puolelta päällystettyinä - riippuen siitä halutaanko toisen puolen erottuvan vai molempien saavan yhtä paljon huomiota. Antalis tarjoaa myös päällystämättömiä kartonkeja, joissa halutaan korostaa luonnollista kosketuspintaa. Valkotaustaiset kartongit ovat yleinen valinta graafisiin sovelluksiin, joissa vaaditaan hyvää tasapainoa bulkin, jäykkyyden ja kustannusten välillä.

 

img-packing-board-3.jpg

Valinta & palvelu

Oli painotyöprojektisi mikä tahansa, Antalis voi tarjota oikean vaihtoehdon tarpeisiisi. Neitsytkuiduista valmistettujen SBS- ja FBB-tuotteiden lisäksi valikoimassamme on myös kierrätyskuiduista valmistettuja WLC (White Lined Chipped) -kartonkeja. Kysy lisää!

Vahvat ympäristömerkinnät

Antaliksen valikoimassa olevia graafisia kartonkeja valmistavilla tehtailla on tiukat ympäristöstandardit sekä raaka-aineiden että tuotantoprosessien suhteen. Kuitu on peräisin kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuista metsistä sekä vesi puhdistetaan korkeiden ja määriteltyjen standardien mukaisesti ennen päästämistä jokiin ja meriin. Lisäksi energiantapeeseen vastataan usein sellunvalmistuksesta syntyvien materiaalien talteenottojärjestelmillä.