Kuluttajakokemus, Pakkaustoiminnan optimointi, Uutiset ja tapahtumat, Blogit, Uutiset, Esimerkkejä, Pakkausreferenssit, Pakkausasiantuntija

Miksi ainutlaatuinen tuote vaatii ainutlaatuisen pakkauksen?

04 heinäkuuta 2022 —
Tulosta
Bylassen

Asiakkaamme By Lassen - huonekalu- ja sisustussuunnittelija - halusi parantaa tuotepakkauksiaan, jotka eivät vastanneet sen brändäystä, logistisia tarpeita ja haluttua asiakaskokemuksen tasoa.

Asiakkaamme By Lassen - huonekalu- ja sisustussuunnittelija - halusi parantaa tuotepakkauksiaan, jotka eivät vastanneet sen brändäystä, logistisia tarpeita ja haluttua asiakaskokemuksen tasoa.

Asiakkaan haaste

By Lassen halusi optimoida heidän pakkauksensa ja logistiikkansa. Heidän entinen pakkauksensa halkeili kulmasta, mikä heijastui haittaavasti brändiin. Mutta tämä ei ollut heidän ainoa haasteensa: pakkausta oli myös vaikea sulkea ja pakkaaminen kesti kauan.

Kaiken kaikkiaan By Lassen halusi korkealuokkaisen pakkauksen, joka vastaisi heidän brändinsä asemaa, säästäisi aikaa pakkausprosessissa, turvaisi tuotteet ja alentaisi kustannuksia.

Expert-Bylassen

 

 

"BY LASSEN HALUSI OPTIMOIDA
HEIDÄN PAKKAAMISENSA
JA LOGISTIIKKANSA."

Antaliksen asiantuntija

Antaliksen ratkaisu

Ratkaisu oli materiaalin vaihto. Valituksi tuli laatikko paksulla kartongilla, jossa painatus tehtiin suoraan materiaaliin. Tämä varmisti yhtenäisen painatuksen samalla sävyllä kaikissa pakkauksissa. Uusi materiaali ei aiheuttanut halkeilua, mikä teki pakkauksesta houkuttelevamman asiakkaille. Materiaalissa oli samettimainen pinta, joka paransi ulkonäköä ja tuntua merkittävästi.

Rakennetta parannettiin automaattipohjien tai 1-,2-,3-pohjien avulla. Se varmisti vakauden ja poisti teipin tarpeen, mikä lopulta optimoi pakkausprosessin ja paransi kuluttajakokemusta.

Solution-2-bylass

Bylassen

Bylassen

Prosessi

  • Alustava keskustelu asiakkaan kanssa ja toiveiden selventäminen.
  • Testivaihe, jolla varmistetaan, että uusi pakkaus vastaa tuotekuvaa ja parantaa pakkausprosessia.
  • Uusien pakkausten valmistus ja käyttöönotto.

 

Edut

better-consumer-experience-picto.jpg

Optimoitu
kokemus

Uusi materiaali paransi ilmettä ja tuntua.

 

time-saving

Ajan-
säästö

Automaattipohjaisten ja 1-/2-/3-pohjaisten laatikoiden käyttö optimoi pakkausprosessin.

ess-cost

Pienemmät
kustannukset

Edullisemmat ja paremmat materiaalit alensivat kustannuksia.

Tarjotut palvelut

smart consult logo

Autamme sinua optimoimaan kustannuksiasi ja pakkausprosessisi tehokkuutta.

img-home-service-smart-design.jpg

Suunnittelemme pakkauksia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka sopivat yksilöllisiin tarpeisiisi parantaen myös kuluttajakokemusta.