Green Star System™ 

Oletko eksyksissä ympäristömerkkien viidakossa? Ympäristömerkkejä ja -sertifikaatteja on niin monia, että joskus niihin tuntee eksyvänsä, sillä tuotteiden vertaaminen toisiinsa ja yhden valitseminen on välillä vaikeaa.

img-greenstar-1.jpg

Green Star System, yksinkertainen ja helppo tapa arvioida paperilaatujen ympäristövastuullisuuden tasoja

Järjestelmä perustuu yleisesti tunnettuun tapaan luokitella palveluita ja tuotteita ja on riittävän helppotajuinen myös niille, jolle nykyisin käytössä olevien vihreiden sertifikaattien moninaisuus ja merkitys ei välttämättä avaudu.  

Green Star System:n tiedot kuidun alkuperästä ja valmistusprosessista ovat edelleen keskeisessä asemassa, ja kukin paperituote saa nollasta viiteen tähteä ympäristöominaisuuksiensa mukaisesti.

Green Star System kuvaa ympäristövastuullisen tuotteen ominaisuuksien moninaisuutta tekniikkaan perehtyneelle kuulijalle, mutta tiivistää tiedon luokitusjärjestelmällä, jonka kuka tahansa pystyy ymmärtämään. Näin ollen yritykset voivat vaivattomasti ottaa käyttöön tämän järjestelmän, jolla ne pystyvät ilman mahdollisia väärinkäsityksiä välittämään eri sidosryhmille tietoa toiminastaan ympäristön hyväksi.

Mitä enemmän tähtiä, sitä ympäristövastuullisempi paperi!

img-greenstar-2.jpg

Oletko eksyksissä ympäristövastuullisten merkkien viidakossa?