Uutiset, Suurkuvauutiset, Asiakassegmentti, Suurkuva

Kuinka tehostat liiketoimintaasi?

09 lokakuuta 2023 —
Tulosta
PVC – environmental culprit or the signmaker’s best friend?

Antalis haluaa työskennellä yhteistyössä kanssasi. Tässä osiossa on joitakin esimerkkejä siitä, miten yrityksesi voi muuttua ympäristöystävällisemmäksi - askel kerrallaan.

Antalis haluaa työskennellä yhteistyössä kanssasi. Tässä osiossa on joitakin esimerkkejä siitä, miten yrityksesi voi muuttua ympäristöystävällisemmäksi - askel kerrallaan.

Muutamia esimerkkejä siitä, kuinka yrityksesi voi olla ympäristöystävällisempi:

Rakenna brändisi vihreiden arvojen ympärille

Jos työskentelet sisäkäyttöön tarkoitettujen tuotteiden parissa, kokeile erilaisia materiaaleja. Esimerkiksi myymälässä olevia kampanjasta tai myynnistä kertovia julisteita käytetään yleensä 1-2 viikkoa, minkä jälkeen ne heitetään pois. Siksi PVC on tarpeeton ja sellaiset materiaalit kuin paperi, kuitu tai pahvi ovat kestävämmän kehityksen mukainen valinta. Tämä saattaa näyttää erilaiselta kuin mihin olet tottunut - tuloste saattaa olla hieman vino ja pullistunut viikon tai kahden jälkeen. Mutta sen sijaan, että keskittyisit pieniin negatiivisiin seikkoihin, käännä asia ympäri ja rakenna brändisi vihreiden arvojen ympärille. Esimerkkinä: miksi et laittaisi myymälään kylttejä, jotka osoittavat asiakkaille, kuinka paljon muovia säästyy näiden tulosteiden ansiosta? Se voisi olla loistava tapa vahvistaa brändiäsi ja luoda lisäarvoa asiakkaille.

Vähän ohuempikin riittää

Helppo tapa vähentää muovin kulutusta merkittävästi on tehdä opasteet tai muut tavallista ohuemmiksi. Jos display on yleensä 10 mm, eikö se voisi olla 5 mm? Jos roll-up-vuota on yleensä 400 mikronia, miksei 200 mikronia riittäisi? Näin voit puolittaa muovin kulutuksen.

Kootut tilaukset

Toinen esimerkki siitä, miten Antalis auttaa asiakkaita kestävämmän kehityksen mukaiseen toimintaan, on kannustaminen kokoamaan kaikki tilaukset yhteen toimitukseen. Sen sijaan, että asiakkaat tekisivät kaksitoista erillistä ostosta, jotka johtavat kahteentoista toimitukseen, kehotamme asiakkaitamme pitämään ympäristöasiat mielessä tilausta tehdessään. Tilausten niputtaminen yhteen on kätevä ja kustannustehokas tapa toimia.

Pienellä vaivalla

Jotkut tulostinvalmistajat tarjoavat ilmaista kierrätysohjelmaa väreilleen. Täytä vain lomake verkossa, niin sopimusyritys noutaa väripussit varmistaen niiden kierrättämisen asianmukaisesti.

Aloita suunnitteleminen

Kierrätyksen parantamisessa meidän on toimialana tultava paremmiksi. Voit aloittaa miettimällä, miten yrityksesi voi kerätä ja hävittää tuotteita kierrätyksen parantamiseksi.