Download our White paper today

PVC – ollako vai eikö olla suurkuvamateriaalien valikoimassa?

Saatko asiakkailta paljon kysymyksiä PVC:stä? Tästä materiaalista ja sen ympäristövaikutuksista käydään paljon keskustelua. Kuten useimmissa asioissa, tässäkään asiassa todellisuus ei ole mustavalkoinen. Olemmekin päättäneet tutkia asiaa ja oppaassamme asettaa keskustelun oikeisiin mittasuhteisiin.

Lataa oppaamme saadaksesi vastauksia ja valmiuksia tehdä tietoon perustuvia valintoja tuotteista riippumatta siitä, onko ne valmistettu PVC:stä vai ovatko ne PVC-vapaita.

Oppaassa syvennymme mm. seuraavanlaisiin kysymyksiin:

  • Mitä PVC on ja miten materiaali vaikuttaa ympäristöön elinkaarensa aikana?
  • Onko PVC:n käyttö järkevää vai ei?
  • PVC:n tuotanto ja kierrätys – miten se toimii?

 

  • Kuinka valitsemme oikean materiaalin:     
    • Display-kartongit ja opasteet            
    • Tulostus- ja erikoistarrat
 
Maailma on tullut entistä tietoisemmaksi kestävän kehityksen merkityksestä, ja niin on käynyt myös painamisen ja visuaalisen viestinnän alalla. Me Antaliksella uskomme, että tiedon kasvattamisen ja koulutuksen myötä luodaan entistä paremmat mahdollisuudet valistuneille valinnoille. Ihmiset haluavat tehdä hyvää ja Antalis haluaa tehdä hyvän tekemisestä helpompaa.
 
Tavoitteenamme on auttaa sinua tekemään tietoon perustuvia tuotevalintoja riippumatta siitä, ovatko ne PVC:stä valmistettuja vai PVC-vapaita. Näin olet valmis vastaamaan nykyisen ja tulevan asiakaskuntasi esittämiin kysymyksiin.

 

Älä hukkaa tätä mahdollisuutta!

 

Lataa PVC-oppaamme jo tänään

White_Paper_perspective_470x357_FOR-WEB.jpg

* Lue Antaliksen tietosuojailmoitus ja evästekäytäntö.

* Täyttämällä lomakkeen hyväksyt, että saat tulevaisuudessa Antaliksen markkinointiviestintää. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa sähköposteissa olevan linkin kautta.