Antalis on valinnut laajan valikoiman ulkomainontamateriaaleja, joilla voit lisätä yrityksesi tunnettuutta: jäykät levyt, bannerit, paperit ja laminaatit, ikkunatarrat, vinyylitarrat, aurinkosuojakalvot, leikkuritarrat jne. Ota meihin yhteyttä valitaksesi parhaan materiaalin käyttökohteeseesi.

Antalis on valinnut laajan valikoiman ulkomainontamateriaaleja, joilla voit lisätä yrityksesi tunnettuutta: jäykät levyt, bannerit, paperit ja laminaatit, ikkunatarrat, vinyylitarrat, aurinkosuojakalvot, leikkuritarrat jne. Ota meihin yhteyttä valitaksesi parhaan materiaalin käyttökohteeseesi.

img-outdoor.jpg

Toteutus : DÓRA SCHALL - Company Beflex  - BULGARIA / Antalis Interior Design Award

Ulkomainonta kohdistuu kuluttajille eri tavoin

Ulkomainonta ja ulkokyltit varmistavat, että kaikki näkevät yrityksesi, tuotteesi tai palvelusi. Oikean kuvan ilmentäminen on tärkeää ja käyttämiesi materiaalien tulisi heijastaa brändisi arvoja. Valittavana on laaja valikoima ulkomainosratkaisuja, joista jokaisella on ainutlaatuinen vaikutus.

Mainostaulut, mainosjulisteet, seinät, bussit ja raitiovaunut sekä erikoiskyltit ja urheilumainonta tarjoavat ratkaisun kaikkiin vaatimuksiin.

img-outdoor-5.jpg

Liikennevälinemainonta luo erinomaiset mahdollisuudet näkyvyydelle

  • Ne ovat liikkeellä jopa seitsemänä päivänä viikossa.
  • Ne vievät viestiäsi asuinalueille liikkuvana mainostauluna.
  • Ne puhuttelevat kaikkia: ostajia, työntekijöitä, opiskelijoita, autoilijoita....
  • Niiden avulla viestisi näkyvät uudelleen ja uudelleen.
  • Niitä ei voi visuaalisesti välttää ja siksi ne ovat erittäin tehokkaita.

 

Mikrorei'itetyt tarrat - innovatiivinen ja kustannustehokas ratkaisu liikennevälineisiin ja kauppoihin

Katso ympärillesi: mikrorei'itettyjä tarroja on kaikkialla. Näyteikkunoiden mikrorei'itetyt tarrat mahdollistavat kommunikoinnin laajalla alueella peittämättä kaupan sisäosaa. Kaupan ulkopuolella ohikulkijat näkevät mainoksen, samalla kaupan sisällä olevat asiakkaat ja työntekijät näkevät ulos.

COALA ONE WAY VISION on rei'itetty ikkunavinyyli, joka näyttää painettuja kuvia ulkopuolelle ollen samalla läpinäkyvä sisäpuolelta. Sopii kaikille tasaisille lasipinnoille.

AURINKOSUOJA-tekstiilit tarjoavat tehokkaan suojan auringolta ja valolta ulkotiloissa. Erittäin mielenkiintoisia ratkaisuja kylttien ja sisustuksen sekoittamiseen.

img-outdoor-6.jpg

Coala One Way

img-outdoor-2.jpgCoala Textile Outdoor Blind

img-outdoor-3.jpgCoala Textile Outdoor Shade

Antaliksella on laaja valikoima erilaisia ulkomateriaaleja. Ota huomioon ulkokylttisi tai -mainoksesi sijainti, koska se vaikuttaa käytettävän materiaalin valintaan. Haluttu kestävyys tai elinikä, säälle altistuminen ja auringonvalo, liikenteen määrä ekä muiden tekijöiden vaikutus - kaikki tulisi ottaa huomioon.

Levyt, teipit, paperit, bannerit, ikkunatarrat, vinyylitarrat, frontlit-materiaalit, aurinkosuojakalvot, leikkuritarrat tms. - autamme sinua valitsemaan käyttökohteeseesi parhaiten soveltuvan materiaalin.

Ulkomainonta toimii myös somisteena 

img-outdoor-4.jpg