Tarvitsetko inspiraatiota seuraavan messun tai näyttelyn suunnitteluun? Kuinka voit varmistaa, että osasto vetää osallistujien huomion puoleensa?

Tarvitsetko inspiraatiota seuraavan messun tai näyttelyn suunnitteluun? Kuinka voit varmistaa, että osasto vetää osallistujien huomion puoleensa?

Erottaudu jo kaukaa

Yksi näyttelyn tärkeimmistä näkökohdista on tulla huomatuksi, viestiä vaikuttavalla tavalla käyntien lisäämiseksi osastollesi. Saat vain yhden mahdollisuuden varmistaa, että viestisi on selkeä ja herättää huomiota NOPEASTI. Käytä kylteissä mahdollisimman vähän sanoja - pidä sitä toimintakehotuksena.

img-graphic-builds-1.jpg

Realisation exhibit group

Nykyään riippuvien kylttien muoto ei enää rajoitu ympyrään tai suorakulmioon. Kiristekangasta voi venyttää kehysten yli, jotka kaartuvat tai kääntyvät voimakkaasti luoden rohkeita geometrisia muotoja. Vaikka riippuvan kyltin ulkopinta toimii useimmiten brändisi tunnuksena, myös kyltin sisä- tai alaosaa voidaan käyttää markkinointiviestintään. Coala Textile Strech on täydellinen tekstiilimateriaali yksilölliselle brändillesi.

Toinen tapa herättää jo kaukaa huomiota on käyttää taustavalaistavaa Coala-materiaalia. Hyvin suunniteltu taustavalaistu grafiikka vangitsee katseita, mikä auttaa nopeassa ja selkeässä kommunikoinnissa. Coala Backlit -materiaalit ovat täysin personoitavissa, helppoja ja kevyitä käsitellä ja käyttää sekä helposti koottavia ja kuljetettavia.

Käytätkö mieluummin kalvoja kuin kankaita?

Coala-valikoimassa on molemmat vaihtoehdot huomionherättämiseen. Valitse Coala Textile Backlit City tai Coala Backlit Film parhaalle kuvantoistolle. 

img-graphic-builds-2.jpg

Luo oma tapahtuma

Seminaarin järjestäminen osastollesi on helppo tapa lisätä liikennettä. Pyydä näyttelyn järjestäjiä mainostamaan ohjelmasisältöäsi ja luo lämmin, intiimi tila yleisöllesi. Sen voit tehdä vaikka ripustamalla näytön seinälle ja järjestämällä mukavat istuimet lattialle.
 

img-graphic-builds-3.jpgToteutus: Näyttely

Hallitse akustiikka

Älä unohda asentaa akustista tekstiiliä tai akustiikkalevyä seminaaritilan seinille. Ääntä vaimentava Coala Textile Sound Touch ja Coala Textile Sound -valikoima tarjoavat korkean akustisen vaimennuksen ja auttavat tuottavan ympäristön luomisessa. Kysy myös muita akustiikkavaihtoehtoja!

img-graphic-builds-7.jpgCoala Textile Sound Touch

Yllätä näyttelyvieraat

img-graphic-builds-9.jpg

Magneettiset ratkaisut tarjoavat helpon tavan näyttää, poistaa, korvata ja limittää viestejä. Niiden avulla voit hetkessä piristää osastosi ilmettä kävijöiden yllätykseksi ja iloksi. Jos aiot käyttää näyttelyosastoa useammassa kuin yhdessä tapahtumassa, magneetti on ratkaisu sinulle: se on uudelleenkäytettävä, helppo kuljettaa ja se voidaan asentaa nopeasti.

Coala Magnetic Base Adhesives, Coala Printable Magnetics ja Coala Ferro Films - saatavana useita eri pintavaihtoehtoja.

Tee osastostasi ainutlaatuinen

Visuaalinen houkuttelevuus on olennainen tekijä, kun osallistujille halutaan tarjota ikimuistoinen kokemus. Suurkuvamateriaaleihin liittyvä digitaalinen tulostustekniikka mahdollistaa vaikuttavan, ainutlaatuisen ja kustannustehokkaan grafiikan luomisen. Ilmaise näkemyksesi, luo omat viestisi, ajattele toisin ja tee tilastasi omannäköinen.

Coala-sarja on työkalupakki ideasi ilmaisemiseen: lattiatarrat, edestä ja takaa valaistavat polyesterikalvot, bannerit, ääntä vaimentavat pinnat, valokuvapaperit, kankaat, tapetit, jäykät levyt, vaahtolevyt, alumiinikomposiittilevyt jne.

Joustavien Coala-tulostusmateriaalien lisäksi kehitettiin Coala Systems -näyttelyjärjestelmät vastaamaan kaikkiin esittelytarpeisiin: roll-upit, bannerit, pop-upit, näyttelytiskit, kehykset, valaistus, ym.

 

img-graphic-builds-8.jpg