Master'in-pakkauskoneet
 • Master'in-pakkauskoneet ja -laitteet

  Laaja valikoima välttämättömiä pakkauskoneita. Tekniset yksityiskohdat ja ladattavat tuotetietosivut ovat saatavilla eShop-nettikaupastamme. Pakkausasiantuntijamme auttavat mielellään sinua valintaa miettiessäsi.

  Lavan käärintäkoneet

  MASTER_IN_PERFORMANCE_STRETCH_WRAPPER_P_710_APH.jpgLaaja valikoima erilaisia kiristekalvoja ja siihen liittyviä koneita optimaaliseen kuormanvarmistukseen eri käyttöalueilla. Katso tarkemmat tekniset tiedot eShop-nettikaupastamme tai kysy lisää asiantuntijoiltamme.

  Lisätietoa eShopissa

  Laatikonsulkijat

  MASTER_IN_BOX_CLOSER_P_320_A.jpgKustannustehokkaat laatikonsulkijat erilliseen tai yksinkertaiseen integrointiin olemassa oleviin pakkauslinjoihin. Katso tarkemmat tekniset tiedot eShop-nettikaupastamme tai kysy lisää asiantuntijoiltamme.

 • Ilmatyynykoneet

  MASTER_IN_ACCESS_A_200_AC.jpg

  Liikuteltava, yksinkertainen ja helposti huollettava ilmatyynykone tuottamaan pehmusteita ja materiaalia tyhjän tilan täyttöön tarpeen mukaan. Ihanteellinen verkkokaupoille tai keskisuurille yrityksille.

   

  Lisätietoa eShopissa

  Vannekoneet

  Masterin_strapping_P_490.jpg

   

   

  Laaja valikoima vanneratkaisuja käsin vanteituksesta akkukäyttöisiin muovivannekoneisiin. Tiivistämiseen, paalaukseen, vanteitukseen tai kuorman kiinnitykseen. Soveltuu laatikoille ja irtonaisille materiaaleille, esim. saha- ja rakennusmateriaaleille. Katso tarkemmat tekniset tiedot eShop-nettikaupastamme tai kysy lisää asiantuntijoiltamme.

  Lisätietoa eShopissa

img-smart-maintenance.jpg

Huoltopalvelut

Autamme sinua alusta loppuun: konsultointi, laitteet, kuljetus, asennus, koulutus ja huolto.

Strech-consult

Kysy neuvoja optimaalisesta kiristekalvon käytöstä saadaksesi parhaan hyödyn lavakäärinnästä.