Alternative text
Nopea ja helppokäyttöinen sveitsiläinen laatutuote
Orgapack-vanteituskoneet

 

Orgapack-vanteituskoneet

Olemme iloisia saadessamme Orgapackin automaattiset ja puoliautomaattiset vanteituskoneet valikoimaamme. Taattua sveitsiläistä laatua ja ydinosaamista edulliseen hintaan.

Pakkaukset sekä yksittäiset tuotteet voidaan sulkea ja niputtaa joko manuaalisilla tai puoliautomaattisilla vannekoneilla käyttämällä laajaa valikoimaa erilaisia ja erilevyisiä vanteita: PP, PET, tekstiili, metalli jne.

 

orgapack_logo.jpg

Tarjoamme sveitsiläisen Orgapack-yhtiön vanteituskoneita tuotteiden niputtamiseen ja laatikoiden kiinnittämiseen lavoille PP- tai PET-vanteita käyttäen. Orgapack on toiminut pakkauslaitteiden alalla vuodesta 1925 ja on nyt saavuttanut johtavan aseman. Pitkä kokemus, asiakaslähtöisyys, innovaatiot ja tehokas laadunvalvonta takaavat Orgapack-vanteituskoneiden luotettavuuden. Vanteituskoneita voi valita eri vetolujuuksilla - tuotteen mitoista ja painosta sekä käytetyn vanteen tyypistä ja mitoista riippuen.

Valikoimastamme löytyy eritehoisia sähköisiä manuaalisia vanteituslaitteita, mekaanisia saumauslaitteita sekä yhdistelmälaitteita erityyppisille vanteille (PP, PET).

 

ORGAPACK ESHOPISSA

Orgapack

Manual strapper OR-T 130, 260, 450, 670

ORGAPACK_OR-T_260.jpg

semi-automatic OR-T 2800

OR-T_2800_StandAlone-mod.jpg

automatic ORM-series

ORM_510_StandAlone-1-mod.jpg