Alternative text
Nopeat ja helppokäyttöiset sveitsiläiset laatutuotteet
Orgapack-vanteituskoneet

 

Orgapack-vanteituskoneet

Antaliksesta virallinen Orgapack-vanteituskoneiden jakelija Suomessa.

Antalis Oy on sveitsiläisen vanteituskonevalmistajan, Orgapackin, virallinen jakelija Suomen markkinalla. Orgapackin automaattiset ja puoliautomaattiset vanteituskoneet ovat taattua sveitsiläistä laatua ja ydinosaamista! "Orgapack-brändin lisääminen Antaliksen "one-stop-shopping"-valikoimaan on jälleen yksi osoitus jatkuvasta pyrkimyksestämme tarjota parhaita pakkausratkaisuja, -tuotteita ja -palveluja asiakkaillemme”, toteaa Antalis Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Esa Silvennoinen.

Orgapack-vanteituskoneiden valikoimaan kuuluvat mm. uuden sukupolven akkuvannekoneet OR-T 260 ja OR-T 450. Nämä tehokkaat, ergonomiset ja kestävät sveitsiläistä alkuperää olevat työkalut on suunniteltu PP- ja PET-vannesovelluksiin paperi-, puu-, huonekalu-, rakennus-, logistiikka-, elintarvike- ja juomateollisuuden sekä useiden muiden teollisuudenalojen vanteitustarpeisiin. Pakkaukset sekä yksittäiset tuotteet voidaan sulkea ja niputtaa joko manuaalisilla tai puoliautomaattisilla vannekoneilla käyttämällä laajaa valikoimaa erilaisia ja erilevyisiä vanteita: PP, PET, tekstiili, metalli jne.

orgapack_logo.jpg

Tarjoamme sveitsiläisen Orgapack-yhtiön vanteituskoneita tuotteiden niputtamiseen ja laatikoiden kiinnittämiseen lavoille PP- tai PET-vanteita käyttäen. Orgapack on toiminut pakkauslaitteiden alalla vuodesta 1925 ja on nyt saavuttanut johtavan aseman ​​vanteitustyökalujen, -koneiden ja -järjestelmien valmistajana turvaamaan pakkauksia ja kuormia kuljetusten aikana. Pitkä kokemus, asiakaslähtöisyys, innovaatiot ja tehokas laadunvalvonta takaavat Orgapack-vanteituskoneiden luotettavuuden. Vanteituskoneita voi valita eri vetolujuuksilla - tuotteen mitoista ja painosta sekä käytetyn vanteen tyypistä ja mitoista riippuen.

Valikoimastamme löytyy eritehoisia sähköisiä manuaalisia vanteituslaitteita, mekaanisia saumauslaitteita sekä yhdistelmälaitteita erityyppisille vanteille (PP, PET).

 

ORGAPACK ESHOPISSA

Orgapack

Manual strapper OR-T 130, 260, 450, 670

ORGAPACK_OR-T_260.jpg

semi-automatic OR-T 2800

OR-T_2800_StandAlone-mod.jpg

automatic ORM-series

ORM_510_StandAlone-1-mod.jpg