Haastattelut, Pakkausasiantuntija

Antaliksen Master’in-valikoima: 5 kysymystä Anja Stephan'lle

10 lokakuuta 2021 — Pakkaaminen, Master'in, Nettikauppa
Tulosta
P3-Masterin-interview-1096x519px.jpg (Web)

Antaliksen tarjonnassa Master’in on tärkeä pakkaustuotevalikoima, joka pystyy kattamaan kaikenlaiset tarpeet kaikissa hintaluokissa. Master’in-valikoimaan sinut perehdyttää Anja Stephan, Packaging Product and Brand Manager EMEA, Antalis.

Antaliksen tarjonnassa Master’in on tärkeä pakkaustuotevalikoima, joka pystyy kattamaan kaikenlaiset tarpeet kaikissa hintaluokissa. Master’in-valikoimaan sinut perehdyttää Anja Stephan, Packaging Product and Brand Manager EMEA, Antalis.

Mikä on Master’in?

Master’in on Antaliksen oma kansainvälinen pakkausbrändi.
Master'in tarjoaa useita tuotteita, jotka kattavat kaikenlaiset asiakkaiden pakkaustarpeet. Itse asiassa, jos et vielä käytä Master’iniä, se voi olla juuri etsimäsi. Master’in-valikoima kattaa kahdeksan erilaista pakkaustuoteperhettä, kuten pehmusteet ja tyhjän tilan täyttö, postituspakkaukset sekä pakkauskalvot. Se sisältää 31 erilaista tuotetta, joissa on yli 350 keskitetysti hallinnoitua tuotetietoa. Ja maasta riippuen, niitä voi olla paikallisesti enemmänkin.

Voitko selittää mitä nämä kolme eri tasoa tuotteissa tarkoittavat?

Oikean tuotteen löytäminen nopeasti voi olla vaikeaa. Siksi olemme kehittäneet kolme erilaista luokkaa, joiden pitäisi auttaa sinua löytämään oikea tuote. Näitä luokkia kutsutaan nimellä Master'in Access, Master'in Performance ja Master'in Expert.

Access on lyhenne sanoista "Tärkeimmät tuotteet perushintaan". Se sisältää tuotteita, joilla on yksinkertaiset tekniset tiedot (yksinkertainen ei tarkoita tässä yhteydessä heikkoa laatua!) ja jotka on valmistettu kevyisiin sovelluksiin.

Performance - "Oikea suorituskyvyn ja hinnan yhdistelmä" - on tehty valtamarkkinoille luotettavilla tuotteilla. Suurin osa spesifikaatioista on tässä luokassa.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Expert - "huippuluokan asiantuntemuksen tulos" - on se, josta löydät teknisesti edistyneitä tuotteita tai vaativia erityislaitteita.

P1-Masterin-interviewvisuel_Linkedin-590x300_V1.jpg (Web)

Mitkä ovat Master'inin tärkeimmät edut?

Master’in on kansainvälinen brändi, jolla on eurooppalaiset standardimääritykset, joten voit ostaa mitä tahansa tuotetta tästä valikoimasta riippumatta siitä, missä päin Eurooppaa olet. Master’in-sarja koostuu luotettavista tuotteista saatavana suoraan varastosta, mikä tarkoittaa mahdollisuutta pienten määrien tilaamiseen lyhyellä toimitusajalla.

Soveltuuko Master'in verkkokaupan tarpeisiin?

Kyllä, valikoima on erittäin hyvin suunniteltu postin kautta kulkeviin lähetyksiin.
Se sisältää runsaasti erilaisia kääreitä, pakkauksia ja pehmustemahdollisuuksia (vain muutamia mainitakseni), joista löydät varmasti etsimäsi. Jos olet pieni verkkokauppaa harjoittava yritys, Master'in-sarja on tarkoitettu sinulle!

Kuuluuko Master’in-valikoimaan uusiutuvista tai kierrätettävistä materiaaleista valmistettuja tuotteita?

Nykyinen Master’in-sarja tarjoaa tuotteita, jotka on valmistettu sekä kierrätys- että neitsytkuiduista.
Kestävä kehitys on tärkeä aihe ja meidän on pidettävä huolta planeetastamme niin hyvin kuin pystymme. Siksi ympäristöystävällisyys on avainasemassa kaikissa uusissa vuosina 2020/2021 lanseerattavissa tuotteissa.