Sähköinen kumppani

eProcurement_ContentPage_259x194.jpg

Sähköinen kumppanisi

Autamme sinua tehostamaan toimintaasi.

Nettisivuiltamme löydät tietoa helposti ja nopeasti. Monipuolisten toimintojen avulla pystyt hakemaan sinua kiinnostavia palveluita ja tuotteita.

Sähköinen kauppa on aina avoinna, joten voit tehdä tilauksen juuri silloin, kun se sinulle sopii.

Lisätietoja antaa Jonna Kuosa, puh. 040 591 0002, jonna.kuosa@antalis.com.

 • Omat hintani

  Sopimasi hinnat näkyvät sinulle sähköisessä kaupassamme reaaliaikaisesti.

 • Sähköinen tilaaminen

  Kaikkia varastoimiamme tuotteita on mahdollisuus tilata myös sähköisesti netin kautta – koska tahansa. Valikoimamme päivittyy jatkuvasti. Tilaaminen on helppoa, nopeaa ja kätevää. Tilausvahvistuksen saat sähköpostiisi.

 • Tuotteiden saatavuus

  Näet suoraan tilausta tehdessäsi tuotteiden saatavuuden. Jos koko määrää ei ole välittömästi saatavilla, järjestelmä kertoo varastosaldon kyseisen tuotteen osalta ja antaa mahdollisuuden tilata sen.

 • Oma tilaushistoriani

  Voit tarkastella aikaisempia tilauksiasi. Näet oman tilaushistoriasi kätevästi yhdellä klikkauksella. Voit siirtää historiatiedot myös helposti mm. Excel-tiedostoon.

 • Hakutoiminnot 

  Tutustu laajaan tuotevalikoimaamme. Pikatilauksessa voit tilata suoraan tuotekoodilla. Tuotehaku-toiminto puolestaan mahdollistaa tuotteen hakemisen hakusanalla tai tuotenimellä. Laajennettua hakua käyttämällä voit etsiä tuotteita mm. ympäristökriteerien, värin, neliöpainon ja koon mukaan.

 • Tekniset tiedot

  Tuotteiden tekniset tiedot, ympäristösertifikaatit ja tehtaan dokumentteja löytyy omalta välilehdeltään tuotekoodin takaa. Lataa ja tulosta ne sieltä käyttöösi.

paperman