PAPERIT 

Brochures_PrintApplications_119x89.jpg Lue lisää

PAKKAAMINEN 

SmartPackagingSolutions_Box_119x89.jpg Lue lisää

SUURKUVA 

suurkuva_119x89.jpg Lue lisää

PALVELUT 

Palvelut_119x89.jpg Lue lisää

YHTEYDENOTTO 

Antalis_ota_yhteys_685x266.jpg

Uutiset 

 • visual

  Kesän 
  aikataulut

  2020/06/15

  Torstaina 18.6. suljemme poikkeuksellisesti toimistomme klo 14.00. Juhannusaattona perjantaina 19.6. olemme suljettuina. Näytepalvelumme on suljettuna 20.7.-21.8. välisenä aikana. Asiakaspalvelumme palvelee kesän aikana normaalisti. Muistathan, että sähköinen kauppamme on aina avoinna. Hyvää kesää!

  Lue lisää
 • visual

  Antalis 
  Outlet on nyt avattu!

  2020/06/04

  Antalis Outlet on paikka, josta löydät brändituotteitamme edullisesti. Käy tutustumassa paperi-, pakkaus- ja suurkuvatuotteisiimme, jotka saat nyt tarjoushintaan: https://www.antalis.fi/business/home/antalis-oy/huomion-kohteena/antalis-outlet.html Lisätietoa saat myös yhteyshenkilöltäsi.  

  Lue lisää
Kaikki uutiset

ICC Profile Centre

 
  ICC-144x119.jpg  
 

Uusi ICC Profile Center antaa asiakkaillemme mahdollisuuden tuottaa erinomaista tulostusjälkeä valmiita ICC-profiileja hyödyntämällä. Pääsy ICC Profile Centeriin käy helposti kirjautumalla ja sen jälkeen oikea tarvittava profiili löytyy kätevästi valitsemalla tietyn laitevalmistajan, laitemallin, värityypin, asetukset ja alustan. Välittömästi kriteerit valittuasi saat helposti ladattua juuri oikean ICC-profiilin erinomaisen lopputuloksen varmistamiseksi – kerta toisensa jälkeen. Kun kalliit koeajot ja uusintapainatukset jäävät pois, tuloksistasi tulee optimaalisia.

Yli tuhat ICC-profiilia on käytettävissäsi jo nyt ja niitä lisätään jatkuvasti.

Antaliksen visuaalisen kommunikaation suurkuvamateriaalien valikoima kasvaa. Uusia ICC-profiileja lisätään uusille lisäarvoa tuottaville materiaaleille, mm. tapeteille ja helposti kiinnitettäville tuotteille.

 

Lue lisää