Näytepalvelumme on suljettuna 20.7.-21.8. välisenä aikana. Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme hyvää kesää!


PAPERIT 

Brochures_PrintApplications_119x89.jpg Lue lisää

PAKKAAMINEN 

SmartPackagingSolutions_Box_119x89.jpg Lue lisää

SUURKUVA 

suurkuva_119x89.jpg Lue lisää

PALVELUT 

Palvelut_119x89.jpg Lue lisää

YHTEYDENOTTO 

Antalis_ota_yhteys_685x266.jpg

Uutiset 

 • visual

  Kokusai 
  Pulp & Paper Co., Ltd:stä uusi pääomistaja Antalikselle

  2020/07/22

  Toteutuneen kaupan johdosta Antalis vahvistaa globaalia johtajuuttaan paperin, pakkaamisen ja suurkuvan jakelijana. Lue alkuperäinen lehdistötiedote tästä linkistä!

  Lue lisää
 • visual

  Kesän 
  aikataulut

  2020/06/15

  Torstaina 18.6. suljemme poikkeuksellisesti toimistomme klo 14.00. Juhannusaattona perjantaina 19.6. olemme suljettuina. Näytepalvelumme on suljettuna 20.7.-21.8. välisenä aikana. Asiakaspalvelumme palvelee kesän aikana normaalisti. Muistathan, että sähköinen kauppamme on aina avoinna. Hyvää kesää!

  Lue lisää
Kaikki uutiset

ICC Profile Centre

 
  ICC-144x119.jpg  
 

Uusi ICC Profile Center antaa asiakkaillemme mahdollisuuden tuottaa erinomaista tulostusjälkeä valmiita ICC-profiileja hyödyntämällä. Pääsy ICC Profile Centeriin käy helposti kirjautumalla ja sen jälkeen oikea tarvittava profiili löytyy kätevästi valitsemalla tietyn laitevalmistajan, laitemallin, värityypin, asetukset ja alustan. Välittömästi kriteerit valittuasi saat helposti ladattua juuri oikean ICC-profiilin erinomaisen lopputuloksen varmistamiseksi – kerta toisensa jälkeen. Kun kalliit koeajot ja uusintapainatukset jäävät pois, tuloksistasi tulee optimaalisia.

Yli tuhat ICC-profiilia on käytettävissäsi jo nyt ja niitä lisätään jatkuvasti.

Antaliksen visuaalisen kommunikaation suurkuvamateriaalien valikoima kasvaa. Uusia ICC-profiileja lisätään uusille lisäarvoa tuottaville materiaaleille, mm. tapeteille ja helposti kiinnitettäville tuotteille.

 

Lue lisää