Yritystiedot, Yritysuutiset, Uutiset ja tapahtumat, Uutiset, Lehdistötiedotteet, 2022

Nimitysuutinen 1.4.2022

01 huhtikuuta 2022 —
Tulosta
Ben Lindgren

Kimmo Tuovinen on nimitetty Antalis Oy:n toimitusjohtajaksi 1.4.2022 alkaen. Lue lisää!

Kimmo Tuovinen on nimitetty Antalis Oy:n toimitusjohtajaksi 1.4.2022 alkaen. Lue lisää!

Kimmo Tuovinen on nimitetty Antalis Oy:n toimitusjohtajaksi 1.4.2022 alkaen. Hänellä on vahva pakkausalan tausta, sillä aikaisemmin hän on toiminut mm. tulosyksikön johtajana Peterson Packaging Oy:ssä, myyntijohtajana Adara Pakkaus Oy:ssä ja viimeksi Scandinavian alueen myyntijohtajana PACCOR’illa.

 

Tutustu Kimmoon paremmin oheisten kysymysten myötä:

Kuka olet?

Olen kokenut myynnin ja myynnin johtamisen ammattilainen. Omaan vahvan taustan pakkausalalta sekä kuitupakkausten että polymeeripohjaisten pakkausten puolelta. Olen energinen ja ihmisläheinen johtaja, joka pyrkii valmentavalla tyylillä auttamaan tiimin menestykseen. Perheeseeni kuuluu vaimo ja kolme lasta, joten vapaa-aika kuluu pitkälti perheen kanssa mm. monipuolisesti liikuntaa harrastaessa.

Minkälaiset odotukset sinulla on uuden työsi suhteen?

Tunnen Antaliksen jo pitkältä ajalta. Olen vakuuttunut Antaliksen vahvuuksista ja mahdollisuuksista Suomen markkinalla. Odotan innolla, että pääsemme yhdessä loistavan tiimin kanssa kehittämään Antaliksen asemaa markkinalla. Mielenkiinnolla odotan myös yhteistyötä asiakkaiden, muiden sidosryhmien sekä Antaliksen globaalin organisaation kanssa. 

Mitä uskot voivasi tuoda Antalikseen?

Antaliksella Suomessa on motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilöstö, jonka DNA:ssa syvällä on asiakkaan palveleminen. Tiimi on tehnyt viime vuosina erinomaista työtä kaikilla kolmella eli paperin, suurkuvan ja pakkaamisen liiketoiminta-alueilla. Kehitämme nykytoimintaa edelleen ja kuuntelemme asiakaskunnan tarpeita herkällä korvalla. Tässä uskon myynti- ja johtamiskokemuksestani olevan paljon hyötyä.

Antalis on mm. Euroopan johtava pakkausratkaisujen toimittaja, jolla on valikoimissa yli 50 000 nimikettä. Uskon, että pystyn omalla pakkausalan taustallani auttamaan organisaatiota kehittymään Suomessa entisestään pakkausratkaisujen kokonaistoimittajana. Yhtä tärkeää on luonnollisesti paperi- ja suurkuvaliiketoimintojen kehittäminen, jossa uskon panokseni antavan oman lisänsä.

 

Katso Kimmon yhteystiedot tästä linkistä