Yritystiedot, Uutiset ja tapahtumat, Tapahtumat, Asiakassegmentti, Designpaperit, Painettu viestintä, Pakkausasiantuntija, Ratkaisut, Suurkuva

Demopäivät | Pakkauspäivät 2023

04 heinäkuuta 2023 —
Tulosta
Demopaivat_Pakkauspaivat_2023_news_2.jpg

Antalis vietti Demopäiviä ja Pakkauspäiviä mukavissa merkeissä Vantaan Tahkotiellä 13.-14.9.2023. Tilaisuus on nyt ohi - kiitos kaikille osallistuneille! Palkinnot on nyt arvottu, katso keitä onni suosi tällä kertaa.

Antalis vietti Demopäiviä ja Pakkauspäiviä mukavissa merkeissä Vantaan Tahkotiellä 13.-14.9.2023. Tilaisuus on nyt ohi - kiitos kaikille osallistuneille! Palkinnot on nyt arvottu, katso keitä onni suosi tällä kertaa.

Arvonnan voittajat

1. palkinto: Epson Ecotank ET-2820 -tulostin 
Voittaja: Starcke Oy, Ari-Veli Starcke

2. palkinto: 3 ltk Xerox Business A4 80 g -tulostuspaperia 
Voittaja: V-S Laatutarra Oy, Jari Heinonen

3.-10. palkinnot: Samsonite-sateenvarjo 
Voittajat:

Tototec Oy, Toni Tolonen
Vuoliainen Oy, Minna Laukkanen
Rexel Finland Oy, Riikka Tarvonen
Rannikon Laatupaino Oy, Marko Malkamäki
Proffessio, Lauri Nevalainen
Fingroup, Jouko Hyvönen
Niini, Heikki Juvonen
Teippi-Z, Esko Hakola

Onnea voittajille!
Voittajiin tullaan olemaan myös henkilökohtaisesti yhteydessä.

_ _ _ _ _

 

Tule tapaamaan Antaliksen yhteyshenkilöitä ja tutustumaan niin tuotteisiimme kuin palveluihimmekin suurkuvien, pakkaamisen ja papereiden osalta. Kaikki tarvittava yhdestä paikasta eli Antalikselta!

Demopäivillä esittelemme erilaisia suurkuvalaitteita mm. tulostimet Epson SC-T7700 ja Epson SC-F2200 sekä uusi CWT 1730 Premium -laminointipöytä, jonka ensiesittely oli Fespassa.

Tutustu myös moniin inspiroiviiin materiaaleihin, joita voit käyttää opasteissa, mainonnassa, sisustuksessa, ajoneuvojen teippauksessa yms.

Papereiden osalta keskitymme laajaan uudistuneeseen Creative Power -designpaperivalikoimaamme: Conqueror, Curious, Keaykolour ja Rives. Uutuutena värillisten papereiden brändi Olin Colours.

Demopäiviin yhdistetyt Pakkauspäivät esittäytyy ympäristöystävällisiin pakkausratkaisuihin keskittyen. Pääset jo etukäteen tutustumaan pian lanseerattaviin ympäristötyökaluihimme, joiden avulla päätöksentekosi helpottuu.

Nettikauppamme uudistuu jälleen. Tilaisuudessamme pääset tutustumaan tuleviin muutoksiin ja tarvittaessa saat asiantuntijaltamme nettikauppamme käyttöön henkilökohtaista opastusta.   

Tervetuloa aamu- tai päiväkahveille Tahkotielle - osallistu samalla arvontaan!

Kysy lisää yhteyshenkilöltäsi!