Uutiset ja tapahtumat, Uutiset, Suurkuva, Suurkuvauutiset

Coala Interior Film - Antaliksen oma sisustuskalvojen valikoima

10 lokakuuta 2021 — coala interior film
Tulosta
Coala Film

Coala Interior Film on laaja ja jatkuvasti päivittyvä valikoima erilaisia sisustuskalvoja, jotka vastaavat arkkitehtien ja suunnittelijoiden vaatimuksiin.

Coala Interior Film on laaja ja jatkuvasti päivittyvä valikoima erilaisia sisustuskalvoja, jotka vastaavat arkkitehtien ja suunnittelijoiden vaatimuksiin.

Coala Interior Film -valikoima kattaa 650 erilaista tuotetta, jotka ovat helposti asennettavissa - useimmille pinnoille jopa ennätysajassa. Näiden sisustuskalvojen avulla muutat tilojen ilmettä ja annat uuden elämän seinille ja huonekaluille niin kotona, toimistoissa, hotelleissa kuin myymälöissäkin.

Coala Interior Film -valikoimaa on saatavana monenlaisilla pintakuvioinneilla (Wood, Solid Colours, Leather, Marble, Metallic, Glitter, Natural Stone ja Fabric) ja eri väreissä. Coala Interior Film on helppohoitoinen sekä UV- ja palonkestävä ratkaisu, joka tarjoaa uuden elämän seinille ja huonekaluille. Tuote soveltuu yhtä hyvin kotiin kuin kaupallisiin kohteisiinkin ja se on edullisempi vaihtoehto kuin tilojen uudelleen sisustaminen.

Suunnittelijoiden ja sisustusarkkitehtien on helpompi tehdä valintojaan, kun käytössä on koko valikoiman kattava näytteistö. Sen lisäksi on mahdollista erikseen tilata A5-kokoisia näytepaloja jokaisesta tuotteesta.

Haluatko tietää enemmän Coala Interior Film -sisustuskalvoista? Katso video ja käy tutustumassa erilliselle brändisivulle.