UPM-banner.jpg

UPM Raflatac kattaa kaikki tarratarpeesi

UPM Raflatac -sarja asettaa tarramateriaaleille standardin. Se tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita kaikkiin tarpeisiin, olipa kyseessä brändien merkintäsovellukset tai vähittäiskaupan, ravintoloiden, mainonnan, ohjeiden ja varoitusten merkinnät.

UPM Raflatac -tuotteilla on oikea valikoima pintamateriaaleja, liimoja ja taustoja, jotka kattavat kaikki sovelluksesi vaatimukset. Tärkeää on myös ympäristöystävällisyyden varmistaminen, sillä tuotantolaitokset ovat ISO 14001-sertifioituja, monet paperipohjaiset tarrat FSC®-sertifioituja eivätkä vesipohjaiset liimat sisällä liuottimia.

Antalis on siirtymässä UPM Raflatacin RAFNXT+ -materiaaleihin. Nämä ympäristöystävälliset tuotteet ovat tieteellisesti todistettu hiilipositiivisiksi! RAFNXT+-tarrojen tuottamiseen käytettyihin puihin imeytyvä (ja puhtaaksi hapeksi muuttuneen) hiilen määrä on lähes kaksinkertainen verrattuna hiilen määrään, joka syntyy tarramateriaalin koko elinkaaren aikana tuotannosta lopputuotteeseen asti.

Nettisivustollamme luetelluissa perinteisissä UPM Raflatac -tarramateriaaleissa näet RAFNXT+-tekstin esittelyn tuotekuvauksissa ja uusien toimitettujen RAFNXT+-tuotteiden kääreissä.

Pyydä näytteitä: naytepalvelu@antalis.com

USP-raflatac-01-2.jpg

Laaja valikoima pintamateriaaleja

UPM Raflatac tuo laajan valikoiman pintamateriaaleja, mukaan lukien päällystämättömät, päällystetyt, peittävät, värilliset, fluoresoivat, metalloidut, kartongit ja synteettiset kalvot, jotta saavutat tarvitsemasi estetiikan ja toimivuuden. Saatavana paketteina tai bulkkilavoina.

 

USP-raflatac-02-1.jpg

Erilaisia liimavaihtoehtoja

Erilaiset liimat tarpeesi mukaan. Pysyvä liima, erittäin pysyvä liima karheille pinnoille, irrotettava liimaväliaikaisille sovelluksille, omat liimat pakasteille ja jopa erityisille tekstiileille. Yhdistettyinä kestäviin synteettisiin pintamateriaaleihin on olemassa myös meriveden kestävyyteen suunniteltuja liimoja, joilla on erityinen merenkulkusertifikaatti BS5609.

 

USP-raflatac-04-2.jpg

Digitaalinen valikoima

Perinteiseen painamiseen suunnitellun vakiovalikoiman lisäksi tarjoamme digitaalisen valikoiman, joka on optimoitu sekä dry toner -tekniikalle että HP Indigo -tulostukseen. Erinomainen tasaisuus takaa jatkuvasti luotettavan ajettavuuden jopa suurimmilla nopeuksilla ja erityiset vuotamattomat liimat pitävät laitteiston puhtaana. Vertaile digitaalisen kuvan laatua ja väriaineen kiinnittymistä sekä paperi- että kalvopohjaisissa tuotteissa.

 

USP-raflatac-03-2.jpg

Tarkkaan valikoidut taustapaperit

Taustapaperit on valittu huolellisesti tuotteen suorituskyvyn varmistamiseksi. Sinulla on mahdollisuus valita yhtenäinen tausta tai halkiotausta tarpeen mukaan merkintöihin tai etikettisovelluksiin.