Terreus_1440x540.jpg

Terreus - kotimaista teollista käsityötaitoa parhaimmillaan

Terreus on enemmän kuin paperi. Siinä yhdistyy suomalaisen paperinvalmistuksen käsityötaito tehtaan ainutlaatuiseen historiaan. Terreus-paperit tehdään samalla paperikoneella kuin Suomen markan setelit aikanaan. Jälki on ainutlaatuisen korkeatasoista ja vaatii tarkkaa tuotannon hallintaa.

Myös ympäristö on tärkeässä roolissa Terreuksen valmistuksessa. Terreukselle on myönnetty EU-ympäristömerkin käyttöoikeus, se on PEFC-sertifioitu ja Tervakosken tehdas noudattaa ISO 14001 -ympäristösertifikaattia.

Terreus on tunnettu uniikista pintakuvioinnista ja viimeistellystä ulkoasusta, jotka antavat huippulaatuisiin painotöihin tyylikkään ja näyttävän lopputuloksen. Tuotteen käyttömahdollisuudet - myös digitaalisessa painatuksessa - ovat lähes rajattomat. Arvokkaan ja persoonallisen vaikutelman saat aikaan, kun valitset Terreuksesta vesileimallisen version.

Perinteisten käyttökohteiden (kutsut, käyntikortit, kirjeenvaihtopaperit ym.) ja mainospainotuotteiden lisäksi myös vuosikertomukset, esitteet, kirjat sekä julisteet ovat oivallisia käyttökohteita. Terreus soveltuu jopa pakkauksiin. Kaiken kaikkiaan Terreus on vastaus kotimaisen, sertifioidun ja erittäin monikäyttöisen paperisarjan tarpeisiin.

Pyydä näytteitä: naytepalvelu@antalis.com

Terreus_580x.jpgTerreus

Verkkokuvioitu korkealuokkainen päällystämätön designpaperi. Sopii myös vaativiin painotöihin, kestää hyvin esim. preeglausta. Soveltuu offset- ja digipainatukseen, 100 g/m2 myös laser- ja mustesuihkutulostukseen.

Terreus_Smooth_580x.jpgTerreus Sign

Verkkokuvioitu, Terreus-vesileimallinen korkealuokkainen päällystämätön designpaperi. Soveltuu myös vaativiin painotöihin. Soveltuu offset- ja digipainatukseen, 100 g/m2 myös laser- ja mustesuihkutulostukseen.

Terreus_Smooth_2_580x.jpgTerreus Smooth

Sileä, vesileimaton korkealuokkainen päällystämätön designpaperi. Soveltuu myös vaativiin painotöihin, kestää hyvin esim. preeglausta. Soveltuu offset- ja digipainatukseen, 100 g/m2 myös laser- ja mustesuihkutulostukseen. 

Terreus_Sign_Smooth_580x.jpgTerreus Sign Smooth

Sileä, Terreus-vesileimallinen korkealuokkainen päällystämätön designpaperi. Soveltuu myös vaativiin painotöihin. Soveltuu offset- ja digipainatukseen sekä laser- ja mustesuihkutulostukseen.

Terreus_Crystal_580x.jpgTerreus Crystal

Helmiäispintainen, vesileimaton korkealuokkainen designpaperi. Soveltuu myös vaativiin painotöihin, kestää hyvin esim. preeglausta.

Lue artikkeli

Lue Terreuksesta kertova artikkeli tästä linkistä