Antalis_Banner_Scandia2000.jpg

Scandia 2000 - yksi maailman ilmastoystävällisimmistä papereista!

Scandia 2000 on lähellä tuotettu, ympäristöystävällinen, päällystämätön premium-laatuinen paperi, jota valmistetaan perinteisessä Lessebo-paperitehtaassa Ruotsissa. Scandia 2000:n tuotanto tapahtuu ympäristöystävällisellä tavalla. Laadukkaalla Scandia 2000 -paperilla on kaksi erilaista pintavaihtoehtoa, kolme eri sävyä ja neliöpainovalikoima kattaa 80-440 g/m². Tuoteperheeseen kuuluu myös yhteensopivia kirjekuoria. Scandia 2000 -tuoteperhe soveltuu lähes kaikkiin painotöihin.

Scandia 2000 -paperi tunnetaan luonnollisesta valkoisuudestaan, korkeasta opasiteetista, bulkkisuudesta ja miellyttävästä tunnusta. 

Scandia 2000 Smooth -paperin puhtaan ja neutraalin valkoisuuden ansiosta luettavuus on miellyttävää ja tämä sileä pinta toistaa kuvat erinomaisesti. 

Pyydä näytteitä: naytepalvelu@antalis.com

Scandia paper 580x297.png

Laaja neliöpainojen valikoima: 80-440 g/m²

Scandia 2000:n laaja valikoima kattaa neliöpainot 80–440 g/m², eri arkkikokoja, eri sävyjä (White, Natural, Ivory) ja niihin yhteensopivia kirjekuoria. Tämä luonnollisen tuntuinen paperi on valmistettu puuvapaasta kloorivapaasta sellusta ja se on pintaliimattu. Tuotteella on korkea bulkki ja erinomainen opastiteetti. Scandia 2000 on arkistointikelpoinen ISO 9706 -standardin mukaisesti.

New_Era_Magasin_580x294.png

Upea ilme, tuntu ja painojälki

Kattava valikoima eri pintoja, sävyjä ja neliöpainoja tekee Scandia 2000:sta täydellisen yrityksesi profilointimateriaalin tuottamiseen. Tämä tuoteperhe soveltuu mainosmateriaaleihin, teksti- ja valokuvakirjoihin, vuosikertomuksiin, yrityslomakkeistoon jne. Korkeammat neliöpainot soveltuvat mainiosti mm. kansiin, postikortteihin ja käyntikortteihin. Scandia 2000 White tuo puhtaan valkoisuudellaan raikkaan taustan teksteille ja kuville. Scandia 2000 Natural/Ivory puolestaan tuovat lämpöä ja erilaista ilmettä painotöillesi.

skog-trad_580x283.png

Ympäristöystävällinen

Scandia 2000:n tuotanto tapahtuu ympäristöstä huolehtien ja tiukimmatkin ympäristövaatimukset täyttäen, jopa Joutsenmerkin vaatimukset. Tuote on FSC®-sertifioitu, Lessebo Paper -tehdas on myös ISO 9001- ja ISO 14001 -sertifioitu.

580x279_Lessebo.jpg (580x279_Lessebo)

22 kg - vastuullinen sitoutuminen

Lessebo Paperilla on paperiteollisuuden alhaisimmat hiilidioksidipäästöt - 22 kg CO2 / tonni paperia. Tuotantosyklin aikana on väistämätöntä, että hiilidioksidipäästöjä syntyy, vaikka Lessebo Paper keskittyy resurssien tehokkaaseen käyttöön. Hiilidioksidipäästöjen vähentäminen on siis tapa ottaa vastuuta näistä väistämättömistä päästöistä investoimalla hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen yrityksen ulkopuolelle. Lessebo neutraloi paperintuotantoon liittyvät päästöt investoimalla paikallisiin metsiin hiilinielujen kapasiteetin lisäämiseksi uudelleenmetsittämisen avulla. Lessebo uskoo, että teollisuudella on keskeinen rooli kestävien ratkaisujen löytämisessä nykypäivän ilmastohaasteisiin.