rives-intro.jpg

Rives - teksturoitu paperi hienostuneeseen viestintään

Rives-valikoimasta löydät painettuun viestintääsi parhaiten soveltuvan pintakuvioinnin: klassinen Rives Tradition, geometrinen Rives Design, muodikkaat Rives Tweed ja Rives Shetland - valitse mieleisesi!

Pyydä näytteitä: naytepalvelu@antalis.com

USP-rives-1.jpg

Kahdeksan erilaista tekstuuria korostamaan viestiäsi

Jos viestinnästä halutaan klassista, modernia tai muodikasta - pintakuvioinneista löytyy vaihtoehtoja: kangasmaiset Rives Basane, Rives Dot, Rives Tweed ja Rives Shetland; geometrinen Rives Design tai ajattomat Rives Laid ja Rives Tradition. Kaikkia laatuja on saatavana erivärisinä ja eripaksuisina. Valikoimassa myös yhteensopivia Rives-kirjekuoria.

 

USP-rives-2.jpg

Rives Sensation päällystetyn paperin painatusominaisuuksilla

30 vuotta sitten Arjowiggins Creative Papers kehitti patentoidun prosessin Rivesin tulostettavuuden parantamiseksi. Tämän pintakäsittelyn avulla syntyi Rives Sensation, joka laajensi designpapereiden painatusmahdollisuuksia. Jos haluat tulostaa yksivärisiä tai teräväpiirtokuvia tai jos tarvitset vain nopeasti kuivuvaa paperia, Rives Sensation on täydellinen designpaperi tähän tarkoitukseen.

 

USP-rives-3.jpg

Valikoima päivittäisiin tarpeisiin
 

Olipa kyseessä sitten yksittäis-, pakkaus-, mainonta- tai julkaisuprojekti, Rives on edullinen designpaperi, jonka neliöpainot vaihtelevat 90 - 400 g/m² välillä ja värit kirkkaanvalkoisesta luonnollisiin ja kermanvärisiin sävyihin. Valittavana on useita kirjekuorikokoja ja 100 % kierrätettyjä vaihtoehtoja. Helppo valinta, jos haluat kommunikoida tyylikkäästi.

 

USP-rives-4.jpg

Rives Sensation Matt, mattamaisin paperi

 

Sen lisäksi, että Rives Sensation -paperille voidaan painaa jopa 220 dpi:n tarkkuudella, sen matta pinta tuottaa myös luokkansa mattamaisimman painojäljen, mikä tuo hienostuneen ilmeen esitteille, taidekirjoille ja muille huippuluokan painotöille.