Rives_Banner4.jpg

Rives - teksturoitu paperi hienostuneeseen viestintään

Rives-valikoimasta löydät painettuun viestintääsi parhaiten soveltuvan pintakuvioinnin: klassinen Rives Tradition, geometrinen Rives Design ja muodin inspiroima Rives Shetland - valitse mieleisesi!

Pyydä näytteitä: naytepalvelu@antalis.com

Viisi erilaista tekstuuria korostamaan viestiäsi.

Jos haluat viestistäsi klassista, modernia tai muodin inspiroimaa - pintakuvioinneista löytyy sopivia vaihtoehtoja: kangasmainen Rives Shetland, geometriset Rives Design ja Rives Linear sekä ajattomat Rives Laid ja Rives Tradition. Kaikkia laatuja on saatavana erivärisinä ja eripaksuisina. Valikoimassa myös yhteensopivia Rives-kirjekuoria.

 

Rives_USP2-2.jpg

Rives Sensation päällystetyn paperin painatusominaisuuksilla.

Sensation on patentoitu prosessi, jolla parannetaan Rivesin painettavuutta. Tämän pintakäsittelyn avulla syntyi Rives Sensation, joka laajensi designpapereiden painatusmahdollisuuksia. Jos haluat tulostaa yksivärisiä tai teräväpiirtokuvia tai jos tarvitset vain nopeasti kuivuvaa paperia, Rives Sensation on täydellinen designpaperi tähän tarkoitukseen.

 

Rives_USP3-2.jpg

Rives Tradition, vertaansa vailla oleva rakenne.

Rives Traditionin rakenne on todella ainutlaatuinen. Sitä on usein kopioitu, mutta ei koskaan päästy tasavertaisuuteen. Rives Tradition on valmistettu täsmälleen samojen standardien mukaisesti kuin ranskalaisessa Rivesin kaupungissa, missä sarja on syntynyt. Paperin rakenne on hienovarainen ja siinä on eleganssia sekä ainutlaatuisen syvä tuntu. Valmistusprosessi antaa viimeistelylle myös hyvän bulkin ja jäykkyyden, mikä tekee sarjasta täydellisen valinnan vaativiin paino- ja luksuspakkaussovelluksiin.

 

Rives_USP4.jpg

Valikoima päivittäisiin tarpeisiisi.

Olipa kyseessä identiteetti, pakkaus, mainos tai julkaisuprojekti, Rives on siihen erinomaisesti soveltuva designpaperi. Sen neliöpainot kattavat 90 g–400 g/m² kirkkaasta valkoisesta luonnollisempiin ja kermaisempiin sävyihin. Valittavana on erilaisia kirjekuorikokoja. Helppo valinta, jos haluat kommunikoida tyylikkäästi.