reacto-intro.jpg

Reacto - itsejäljentävä paperi 

reacto® on maailmalla hyvin tunnettu tuotemerkki itsejäljentävässä paperissa ja se on valmistettu Saksassa. Nykyään Koehler Paper Group on Euroopan johtava itsejäljentävän paperin valmistaja lähes 50 vuoden kokemuksella. Itsejäljentävien papereiden reacto®-sarja tarjoaa erinomaisen tulostustehon ja laadun moniosaisille yrityslomakkeistoille. Täydellinen lähetysluetteloihin, tilauslomakkeisiin, sopimuksiin, laskuihin tai muihin asiakirjoihin, jotka edellyttävät useita kopioita.

Pyydä näytteitä: naytepalvelu@antalis.com

Reacto-580x280.jpg

Erinomainen valinta

Arkeissa erilaisia vaihtoehtoja sen mukaan, millä puolella on jäljentävä pinta. Eri väreistä tunnistaa lomakkeiston eri osiot. Koot graafisen arkin kokoina tai valmiina A4-setteinä. Saatavana myös rullina. 

 

Reacto-2-580x280.jpg

Taattu laatu

Kuten näin perinteikkäältä brändiltä voi odottaakin, reacto®-tuotteiden ajettavuus offsetpainatuksessa on erinomainen. reacto® Laser -laadut on optimoitu pöytälasertulostimille tai värijauhetta (dry toner) käyttäville digipainotekniikoille.

 

Reacto-3-580x280.jpg

Ympäristökriteerit

Ympäristön kannalta kestävä tuotanto on osa Koehlerin yritysfilosofiaa. Koehler Paper Groupin suojelutoiminta on saanut lukuisia alueellisia ja kansallisia palkintoja. Kaikki ympäristön kannalta merkitykselliset prosessit on sertifioitu osana niiden hallintajärjestelmää DIN ISO 14001 -standardin mukaisesti. Arkit ovat saatavina FSC®-sertifioituina.

Reacto-4-580x280.jpg

Täydellinen viimeistely

Olipa lomakkeiden viimeistelynä sitten lomakkeistojen liimaaminen tai niiden erottelu toisistaan, reacto®-lomakeliimalla onnistut.